Dicţionar medical - explicaţii termeni medicali
Vizitarea site-ului implică acceptarea cookies-urilor. Citește mai multe
Boli și afecţiuni Semne și simptome Anatomie și fiziologie Medicamente Proceduri medicale Dicţionar medical

Analize de sange

analize sange

Secțiunea: Forum medical

...decat a lasat sa se inteleaga.va rog nu ocoliti msg
analize sange

Secțiunea: Forum medical

...in parametri normali ma puteti ajuta sa le descifrez??
Analize sange

Secțiunea: Forum medical

...am 30 de ani iar ieri mi-au venit rezultatele analizele de rutina ( anuale ) va rog frumos sa-mi spuneti ce inseamna analiza aslo 344, ...ca restul analizelor mi-au iesit in limitele cormale conform fisei. multumesc
analize la sange

Secțiunea: Forum medical

...buna ziua! mi-am facut analizele la sange si nu prea au iesit bine, ceea ce ma ingrijoreaza :numaratoare eritrocite-4, 08(cu ...
Analize sange

Secțiunea: Forum medical

...buna ziua, mama mea si-a facut analizele zilele trecute si nimeni nu stie exact sa ii spuna ce are.ea odata pe luna ...analize sa imi raspundeti va rog mult.o zi buna
analize sange vsh 50

Secțiunea: Forum medical

...20-0, 40 mai mici sa imi fac griji? am 21 de ani
analize sange

Secțiunea: Forum medical

...imi puteti spune despre ce este vorba.va multumesc anticipat.
analize sange???

Secțiunea: Forum medical

...am luat azi rezultatul analizelor si urmatoarele valori sunt in afara graficului mchc 31.96 (val normale 32-36) g/dl neutrofile ...stiu daca este vreo infectie sau vreo problema mai grava multumesc
analize sange

Secțiunea: Forum medical

...rog sa ma lamuriti intr-o problema! daca la analizele sangelui iese mare valoarea hgb si hct nu este nicio problema de sanatate? valorile acestea au ...
analize sânge

Secțiunea: Forum medical

...că medicul de familie mi-a recomandat şi am făcut analizele indicate de dumneavoastră şi au ieşit în regulă iar ganglionii mi s-au mărit de circa ...osoase şi sunt obosită tot timpul deşi mă dorm suficient.
analize sange

Secțiunea: Forum medical

...as dori daca se poate sa interpretati analizele medicale ale fetitei mele de 6ani si 10 luni: wbc 7.7 (lim norm: 4-12) lym ...accentuate celule epiteliale: frecvente leucocite: frecvente va multumesc din suflet!
Analize la sange

Secțiunea: Forum medical

...in urma recoltarii probelor de sange am obtinut urmatoarele rezultate: hemoleucograma test rezultat rez. optim rbc 4.32 3.8 - 4.8 *10^6/mm3 hgb 13.2 12 - 15 g/dl hct 38.9 36 - 46 % mcv 89.9 80 - ...intervalul de referinta.si...sicer...sunt cam speriata. am 47 de an. multumesc frumos!
analize sange

Secțiunea: Forum medical

...buna, azi am primit analizele pt primul trimestru de sarcina, si nu mi le-a putut interpreta domnul doctor, ce nu ... densitate 1010 va multumesc va rog sa imi raspundeti
analize sange!

Secțiunea: Forum medical

...salut tuturor..mi-am facut de curand analizele de sange...si miau iesit urmatoarele rezultate.. mentionez ca am 16 ani si 7 luni, inaltimea este de 1.74...greutatea ...
analize de sange

Secțiunea: Forum medical

...de spate le am. 12.04 test de sarcina din sange cu valoare 1, 2 u/l, acest test lam facut tocmai pentru a exclude orice dubiu.ultimul ...totusi de sarcina sau o mare dereglare hormonala?va multumesc
Analize Sange

Secțiunea: Forum medical

...hernie hiatala si brge, atunci am facut si analizele si mi-au iesit tgo - 33, tgp - 75 colesterol - 266, dupa ...sau rau, am fost si la sala de sport.
interpretare analize sange

Secțiunea: Forum medical

...am facut recent analize la sange si am cateva neclaritati. hemoglobina: 11.2 (12 - 16) hematocrit: 33.2 (37 - ...
analize de sange pregatire fiv

Secțiunea: Forum medical

...buna ziua as dori interpretarea unor analize de sange efectuate in a doua zi de ciclu menstrual:estradiol 119, 8;fsh 9, 1;lh6, 1;prolactina 283 ...
interpretare analize sange

Secțiunea: Forum medical

...rezultate analize de sange:trombocite 109 (normal: 150-400), leucocite 3,85 (normal 4-10), limfocite 1,32(normal 1,5-4) in rest toate analizele au iesit ...
Rezultat analize sange

Secțiunea: Forum medical

...buna ziua, am facut niste analize de sange pt ca ma simteam f rau, ameteli, stari de lesin, oboseala.as dori ...
3118 rezultate. PAGINA: 1 2 34 56 ..... 153 154 155 156 INAINTE ›