Analize de sange

Analize de sange

Secțiunea: Forum medical

ziua, as dori sa ma ajute cineva sa citesc aceste analize, nu ma pricep.multumesc acid/base 37.0 g c ph 7.357 mmhg pco2 55.2mmhg po2 17.5 mmol hco3-act 30.3 mmol hco3-std 26.2 mmol be(b) ...3.81 mmol ca+ 1.28 mmol cl- 102 mmol glu 114 mg/dl lac 1.25 mmol
analize sange

Secțiunea: Forum medical

...multumesc neu% 44.2 bas%3.2 plt133 pct 0.139 pdw 18.75 mon%8.9
ANALIZE SANGE

Secțiunea: Forum medical

...tin sa precizez faptul ca primele 3 analize mi le-am facut pentru a vedea ce tip de anticonceptionale se potrivesc cel mai bine ...de alergie, aspergillus fumigatus (m3) 0, 48 din 1, 3
analize de sange

Secțiunea: Forum medical

...buna ziua ! am facut saptamana trecuta niste analize in franta, si la analizele de proteine mi-au iesit crescute fata de limita. limitele sunt cuprinse ...analizele le am bune, in limite normale. va multumesc mult !
Analize Sange

Secțiunea: Forum medical

...buna seara am facut ieri analizele de control anuale si la hemoleograma mi-au iesit urmt.rezulattate:leucocite:6, 55(4-10), eritrocite:4, 42(4, 3-5, 7), hemoglobina:13, ...dori sa stiu ce inseamna acele 2 analize proaste.va multumesc!
analize de sange

Secțiunea: Forum medical

...buna ziua. am ointrebare in legatura cu analizele necesare pentru scoala de soferi. sunt sanse ca la aceste analize sa iasa consumul de ...ar trece pe fisa sau ceva? multumesc mult. este urgent.
analize sange

Secțiunea: Forum medical

...buna ziua.mi-am facut analizele si as dori sa-mi spuneti daca sunt bune.fibrinogen 241.2 din 200-400 factor reumatoid 4.6 din ...c reactiva 0.21 din 0-5 vsh 5 din 2-13.va multumesc
analize sange

Secțiunea: Forum medical

...buna ziua, as dori sa stiu semnificatia analizelor pe care eu le-am facut de curind.si anume: pdw 18.1h % mpv 7.7 fl pct 0.21 % rdw 12.5 ...anticipat pt raspuns si daca se poate cit mai urgent.
analize sange

Secțiunea: Forum medical

si eu o nedumerire in legatura cu un buletin de analize, cam acum 1 saptamana am facut un buletin de analize care arata o eozinofilie si ...ui/ml valoare mica 0 - 87 / ui/ml 1. vsh -sange 10 mm/h 0 - 20 / mm/h 0. factor reumatoid cantitativ -ser 15.02 ui/ml 0 ...
analize sange

Secțiunea: Forum medical

...decat a lasat sa se inteleaga.va rog nu ocoliti msg
analize sange

Secțiunea: Forum medical

...sunt in parametri normali ma puteti ajuta sa le descifrez??
Analize sange

Secțiunea: Forum medical

...am 30 de ani iar ieri mi-au venit rezultatele analizele de rutina ( anuale ) va rog frumos sa-mi spuneti ce inseamna analiza aslo 344, ...ca restul analizelor mi-au iesit in limitele cormale conform fisei. multumesc
Analize sange

Secțiunea: Forum medical

...buna ziua in urma analizelor, sex masc 26 ani mcv 77.6 ( 80-96 ) mch 26.2 ( 28-33 ) colesterol 204 (100-200) ast tgo ...restul nu stiu ce semnifica, daca ma puteti ajuta..multumesc anticipat
Analize sange

Secțiunea: Forum medical

...buna ziua, mama mea si-a facut analizele zilele trecute si nimeni nu stie exact sa ii spuna ce are.ea odata pe luna ...de analize sa imi raspundeti va rog mult.o zi buna
analize la sange

Secțiunea: Forum medical

...buna ziua! mi-am facut analizele la sange si nu prea au iesit bine, ceea ce ma ingrijoreaza :numaratoare eritrocite-4, 08(cu un interval ...
analize sange vsh 50

Secțiunea: Forum medical

...20-0, 40 mai mici sa imi fac griji? am 21 de ani
analize sange

Secțiunea: Forum medical

...frumos imi puteti spune despre ce este vorba.va multumesc anticipat.
analize sange???

Secțiunea: Forum medical

...am luat azi rezultatul analizelor si urmatoarele valori sunt in afara graficului mchc 31.96 (val normale 32-36) g/dl neutrofile segm 48% (val ...stiu daca este vreo infectie sau vreo problema mai grava multumesc
analize sange

Secțiunea: Forum medical

...va rog sa ma lamuriti intr-o problema! daca la analizele sangelui iese mare valoarea hgb si hct nu este nicio problema de sanatate? valorile acestea au ...
analize sânge

Secțiunea: Forum medical

...că medicul de familie mi-a recomandat şi am făcut analizele indicate de dumneavoastră şi au ieşit în regulă iar ganglionii mi s-au mărit de circa ...osoase şi sunt obosită tot timpul deşi mă dorm suficient.
3558 rezultate. PAGINA: 1 2 34 ..... 177 178 Înainte ›
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK