Dicţionar medical - explicaţii termeni medicali
Vizitarea site-ului implică acceptarea cookies-urilor. Citește mai multe
Boli și afecţiuni Semne și simptome Anatomie și fiziologie Medicamente Proceduri medicale Dicţionar medical

Analize limite normale

analize sub limite normale

Secțiunea: Forum medical

...mai rau e ca acum mi-a scazut si leucocitele. acum analizele mele sunt varza (adica: wbc 3, 59 ; hgb 9, 5 ...sa nu dau in leucemie. va rog daca se pricepe cineva
COLESTEROL HDL MAI MIC DECAT VAL NORMALE

Secțiunea: Forum medical

...buna seara, am urm rez la analize: colesterol hdl* 33.90 mg/dl optim:60 risc moderat:40-60 risc crescut:40 colesterol ldl* 110.70 mg/dl optim: 100 risc ...spune cineva ce inseamna hdl mai mic decat val normale (40) si ldl incadrat la risc scazut avand in vedere ca, colesterolul total e in limite normale? ma aflu in situatie de risc crescut de infarct cu acest hdl? va multumesc.
Valori normale listeria

Secțiunea: Forum medical

...macina pe mine este aceea ca in urma unor analize de sange valoarea care mi-a iesit la listeria este 1/8, adica inafara limitei normale. mentionez ca ma pregatesc pentru o sarcina si as vrea sa stiu cat este de ...
Hemoleucograma in afara limitelor normale

Secțiunea: Forum medical

...facut baietelului meu de 3 ani si 3 luni analize la sange, iar hemoleucograma a iesit foarte proasta. nici un rezultat nu este in limitele normale. in ziua recoltarii sangelui el a fost diagnosticat si cu rosu in gat de medicul ...
Aslo marit, restul analizelor normale

Secțiunea: Forum medical

...si a tercut.ganglionul a ramas tot acolo.ieri am facut analizele de sange, care arata o hemoleucograma in limite normale, vsh normal, proteina c reactiva normala, dar aslo crescut la 471.este posibil ca acesti ganglioni ...
trombocite si leucocite cu valori peste limitele normale

Secțiunea: Forum medical

... 10^3/mm3; mo#=0,82 10^3/mm3; eo%=6,11%; mo%=10,71%. celelalte analize sunt in limite normale. puteti sa-mi interpretati aceste valori? mi s-a spus ca s-ar putea sa fie destul de ...
Analize peste analize fara efect- Durere hipocondru drept, ameteli, hemoroizi interni

Secțiunea: Forum medical

...(asta se intampla cam de 2-3 saptamani). mi-am facut urmatoarele analize: -2 ecografii cea mai recenta acum o saptamana- care nu indica decat polipi colesterolici la nivelul ...pe canalul anal. -vsh- acum cam o luna - in limite normale vroiam sa va intreb ce analize as mai putea face - fiindca sangerarile in scaun nu ...
analize

Secțiunea: Forum medical

...chiar si acum, dupa 7 luni. i-am luat niste analize si are crp=14 si bilirubina directa=0, 3, in rest toate sunt in limite normale.puteti sa-mi dati un sfat?multumesc.
Ce analize sa mai fac ?

Secțiunea: Forum medical

ziua, am nevoie de putin ajutor in interpretarea unor analize medicale care mie mi sau parut mai anormale, nu ma pricep : mentionez ca sunt analize pe care le-am retinut , ...toate analizele dar restul de analize se incadreaza in limitele normale. multumesc tuturor ( medici, civili), care au rabdarea sa imi lase un raspuns ...
analize

Secțiunea: Forum medical

...inceput 30 mg, apoi 20 apoi 15mg. acum am facut analize si mi-a iesit tsh-ul de 0.01( la fel ca in mai 2006) iar t4 si t3 sunt in limitele normale. poate sa-mi spuna cineva de ce tsh e prost si restul sunt bune? ce este de ...
analize

Secțiunea: Forum medical

...cu unele intrebari in legatura cu un set de analize. hemoleucograma completa are toate valorile cuprinse intre limitele normale mai putin hematocrit : 45.24 (normal : 38-45/%). in schimb, la sumarul de urina : densitatea ...
analize

Secțiunea: Forum medical

...in urma cu cateva luni, am facut niste analize de rutina si am descoperit ca valoarea bilirubinei era de doua ori mai mare decat ...13. unele dintre aceste valori nu se incadreaza in limitele normale. care ar fi cauza? nu am pietre la fiere, ficat marit. mi s-a recomandat ...
rezultate analize

Secțiunea: Forum medical

ziua, am fost de curand cu unul din copii la analize si am primit rezultatul la analize si as dori, daca se poate sa-mi interpreteze si mie cineva aceste rezultate intrucat sunt cateva in afara limitelor normale; rezulatele sunt urmatoarele: - la urina: sg - 1.030 ...
analize madicale

Secțiunea: Forum medical

...doare capul si sunt ametita. am hotarat sa fac niste analize si au iesit niste limite un pic crescute sideremie 168.27 μg/dl limite normale 37 - 145 hematii (hemoglobina) 10 /μl limite normale - negativ numar eritrocite 5.35 mil./μl limite normale ...
analize cam proaste

Secțiunea: Forum medical

...salutare!am fost de curand sa-mi fac analize si mi-au iesit eritocitele si trombocitele sub limite normale.hemoglobina este 14,calciu 9,iar in rest in limite normale.imi puteti da un sfat?ce ar putea sa ...
analize de sange

Secțiunea: Forum medical

...buna.am facut recent niste analize, pentru ca ma supara gatul, am o usturime in gat si faringele este iritat(rosu). aslo, pcr, fibrinogen in limite normale, exudat negativ.la hemograma mi-a iesit :neutrofile 46, 02% (vn:50.00-75.00) ;monocite 11.51%(vn:2.00-10.00) iar restul ...
Interpretare analize

Secțiunea: Forum medical

...buna ziua! la sfatul medicului am facut analizele urmatoare: t3 0.96 limite ( 0.58-1.59 ng/ml); t4 7.32 limite (4.87- 11.72 microg/dl); tsh 1.66 limite (0.35- 4.94 microui/ml; ... 240 mg/dl. desi analizele se incadreaza in limite normale eu nu ma simt bine deloc. am o stare de oboseala permanenta, somnolenta, mainile si ...
interpretare analize

Secțiunea: Forum medical

...mi am facut analize si ceva nu e in regula - limfocite% 51.0 - granulocite % 43.8 celelalte rezultate sunt in limite normale
valori analize

Secțiunea: Forum medical

...in urma recoltarii analizelor de laborator mi-au iesit urmatoarele valori ce nu se incadreaza in limite normale: - distributia eritrocitara-rdw - 8,7 % - amilaza - 126 u/l iar la sumarul de urina: - eritrocite - ...
analize modificate

Secțiunea: Forum medical

...am facut o serie de analize, astazi am luat rezultatul si apar modificati urmatorii parametrii: leucocite -11600/microl -limite laborator 4400-10000 neutrofile segmentate 72,4% respectiv 8430/microl limite laborator 50-70% si 7000/microl limfocite 20,5 % limite ...2 ore !!! celelalte elemente ale hemoleucogramei sunt in limite normale ! intrebarile mele ar fi: ce semnificatie are modificarea acestor parametrii, daca aceasta crestere este patologica avand ...
754 rezultate. PAGINA: 12 3 4 ..... 35 36 37 38 INAINTE ›