Analize plt

analize

Secțiunea: Forum medical

...eos#0.08, bas#0.07, rbc3.94, hgb11.00, hct32.90, mcv83.6, mch27.9, mchc33.3, rdw16.30, plt619, mpv5.76, pct0.36, pdw16.30, proteina c reactiva, acestea sunt analizele copilului de 2.5 luni facute in spital, la a 2 internare va rog sa imi ...
analize sange

Secțiunea: Forum medical

...va rog sa-mi interpretati rezultatele urmatoarelor analize pt fetita mea de 5 ani wbc8, 1 rbc 4, 78 hgb12, 9 hct39, 2 mcv82 mch27, 1 mchc33, o rdw15, 4 rdw15, 4 plt371 mpv8, 1 pct0, 299 pdw12, 5 neu%30, 7l eos%1, 6 bas%0, 7 lym%59, 7h mon%7, ...
analize medicale

Secțiunea: Forum medical

...ia trecut cu nimic nici supozitor sau impachetari.iau facut analize urgent si mi le-au dau. wbc 19.88 val normal 4.00-10.00, lym#4.18 val normal 1.0-6.0, mid# ...47.20 val normal 34.0-56.0 hct 32.96 val normal 33.0-42.0 plt429 val normal 150-450 mpv 12.04 val normal 6.0-12.5 pdw14.43 val normal 9.0-18.0 p-lcr 26.46 val ...
analize sange

Secțiunea: Forum medical

...sa_mi explicati ce inseamna va multumesc neu% 44.2 bas%3.2 plt133 pct 0.139 pdw 18.75 mon%8.9
analize medicale

Secțiunea: Forum medical

...stiu si eu daca e ceva in neregula cu analizele urmatoare wbc6.2 rbc4.29 ne%57.2 hgb15.2 ly%28.7 hct42.5 mo%12.9 hcv99.2 eo%1.2 hch35.4 ba%0.0 mchc35.7 ne#3.5 rdw11.0 ly#1.8 plt262 mo#0.8 mpv8.2 eo#0.1 pct0.214 ba#0.0 pdw15.4 vsh 5 calciu9.50 alt/tgp100.0 ast/tgo35.00 creatinina0.80 glicemie95.00 anti hcv(ahcv)chemi-calit 0.18 non reactiv crioglobulinele absente lga 73 lgg841 lgm163 ac anti-nucleari(ana)if indirect negativ aghbschemi-calit 0.445) ...
analize medicale

Secțiunea: Forum medical

...stiu si eu daca e ceva in neregula cu analizele urmatoare wbc6.2 rbc4.29 ne%57.2 hgb15.2 ly%28.7 hct42.5 mo%12.9 hcv99.2 eo%1.2 hch35.4 ba%0.0 mchc35.7 ne#3.5 rdw11.0 ly#1.8 plt262 mo#0.8 mpv8.2 eo#0.1 pct0.214 ba#0.0 pdw15.4 vsh 5 calciu9.50 alt/tgp100.0 ast/tgo35.00 creatinina0.80 glicemie95.00 anti hcv(ahcv)chemi-calit ...
va rog interpretare analize - hematologie, biochimie

Secțiunea: Forum medical

...6, hch 26, 8, mchc 33, 3, rdw13, 9, plt272, pct0, 15, mpv5, 6, pdw16, 3 si biochimie: fe 33, ast18, urea24, 1, glicemie77, creatinina1, ...rog mult ce probleme sunt din cauza celo 7 analize proaste si a fibrinogenului aproape de lim.maxima si ce am de facut?
CITIRE ANALIZE MEDICALE INAINTEA OPERATIei de amigdalita

Secțiunea: Forum medical

...75, 04(82, 0-96, 0) mchc 33, 69(31.0-35.0) rdw12, 98(10.0-16.0) plt419(200-400) mpv 8.06(6, 0-10, 0) pct 0, 338(0, 2-0, 5) pdw 12, 7598, 0-18, 0) lym%32, ...quick(pt-ap)18, 7(12, 0-15, 0/s). ma ingrijoreaza timpii astia de singerare-coagulare.
buna ziua !

Secțiunea: Forum medical

...ma lamuriti si pe mn cu acest buletin de analize, hemoleucograma rbc 4, 32 hgb13, 90 hct43, 00 mcv99, 50 mch32, 20 mchc32, 30 rdwc 12, 70 plt301, 00 mpv10, 10 pdwc13, 30 wbc14, 20 lym3, 50 mid 1, 30 gra 8, ...
posibil infectie in corp?

Secțiunea: Forum medical

...sus spre zona gatului din nou...am facut o hemoleucograma analize la urina hypolory bacterii iesindu-mi bune.toaate durerile sau ramificat in zona gatului umflindu-se putin ceva ...1 g/dl rdw -sd 47, 8fl rdw-cv 17, 2 + plt 244 x 10, 3/ul pdw 11, 3 fl mpv 8, 8 fl p-lcr 17.9% fibrinogen 6, 48 vsh5 -20 val de ...
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK