Dicţionar medical - explicaţii termeni medicali
Vizitarea site-ului implică acceptarea cookies-urilor. Citește mai multe
Boli și afecţiuni Semne și simptome Anatomie și fiziologie Medicamente Proceduri medicale Dicţionar medical

Analize valori normale

Analize - Testosteron - Valori normale

Secțiunea: Forum medical

...buna ziua, am primit rezultatele mai multor analize si sunt ingrijorat de nivelul (scazut) testosteronului; as dori sa aflu daca este o valoare ... 5, 52 ng/ml 19, 17 nmol/l valori biologice de referinta: 21 - 49 ani: 3 - 9, 5 ng/ml testosteron liber. 13, ... 0, 67 mg/l (0, 46 - 1, 5) multumesc
VALORI NORMALE ATPO SI TSH

Secțiunea: Forum medical

...am facut cateva analize pentru tiroida si rezultatele au fot: - atpo 41.75 - tsh 1.20 vreau sa stiu si eu care sunt valorile normale si daca aceste analize sut bune va multumesc foarte mult
Valori normale listeria

Secțiunea: Forum medical

...macina pe mine este aceea ca in urma unor analize de sange valoarea care mi-a iesit la listeria este 1/8, adica inafara limitei normale. mentionez ca ma pregatesc pentru o sarcina si as vrea sa stiu cat este de grav si ce tratament ar trebui sa urmez! va multumesc!
Gusa endemica - valori normale

Secțiunea: Forum medical

...fost diagnosticata cu gusa endemica gradul ii. mentionez ca valorile mele sunt tsh 2,38 şi ft4 - 0,97 (deci valori normale). mi s-a prescris tratamentul cu euthirox pe care l-am luat şi mă simt bine. 1. m-am ...doar la palpare ? nu are importanta cum ies analizele ? va multumesc mult.
Valori normale ale glicemiei la copii

Secțiunea: Forum medical

...am o fetita de 1 an. in urma unor analize am depistat ca are glicemia cam mare (147- mancata insa). sunt din provincie si aici ...78, 114,100. va rog frumos sa-mi spuneti care sunt valorile normale ale glicemiei la copii si mai ales daca sunt motive sa ma ingrijorez sau nu. ...
valori normale pentru alfa-fetoproteina

Secțiunea: Forum medical

...va rog daca puteti sa-mi interpretati rezultatul analizei alfa-fetoprteina care a iesit 65.3 ng/ml la sarcina de 16-17 saptamani, si o ...54 kg, varsta 27 ani. as dori parerea doctorului specialist, multumesc!
trombocite si leucocite cu valori peste limitele normale

Secțiunea: Forum medical

... 10^3/mm3; mo#=0,82 10^3/mm3; eo%=6,11%; mo%=10,71%. celelalte analize sunt in limite normale. puteti sa-mi interpretati aceste valori? mi s-a spus ca s-ar putea sa fie destul de grav. am nevoie de un ...
Mama, in varsta de 60 ani are urmatoarele analize peste valorile normale

Secțiunea: Forum medical

...v-as ruga sa ma ajutati cu interpretarea urmatoarelor analize, pentru mama mea in varsta de 60 de ani: bacteriologie-urina: - desitate: 1015 - ph: 5 - leucocite: ...normal - bilirubina; negativ biochimie: - tgo: 111 (val normale ui/i 5-35) - tgp: 166.3 (val normale ui/i 0-55) - trigliceride: 227.4 (val normale 35-165 mg/dl) - uree ...normale 120-240 mg/dl) - creatinina serica: 1.2 (val normale 0.6-1.3 mg/dl)
valori analize

Secțiunea: Forum medical

...in urma recoltarii analizelor de laborator mi-au iesit urmatoarele valori ce nu se incadreaza in limite normale: - distributia eritrocitara-rdw - 8,7 % - amilaza - 126 u/l iar la sumarul de urina: - eritrocite - ...
valori analize bebelus

Secțiunea: Forum medical

fetita mea are 2 luni si recent i-am facut cateva analize de sange, analize de urina si coprocultura. a avut un icter prelungit - 6 saptamani ...sunt bunicelere ; eu m-am uitat pe internet la valorile normale pt analizele pe care le-a facut si ea si multe valori sunt mai mari sau ...
interpretare valori analize

Secțiunea: Forum medical

fetita mea are 2 luni si recent i-am facut cateva analize de sange, analize de urina si coprocultura. a avut un icter prelungit - 6 saptamani ...sunt bunicelere ; eu m-am uitat pe internet la valorile normale pt analizele pe care le-a facut si ea si multe valori sunt mai mari sau ...
valori analize medicale

Secțiunea: Forum medical

...in urma analizelor facute, am urmatoarele rezultate care nu sunt cuprinse in valorile normale:hematologie vsh 3mm/h (vn=6 - 11) examen urina ph 5 (vn 5,8 - 6,0), urobilinogen usor ...
Valori anormale analize sange

Secțiunea: Forum medical

...buna ziua. prietenei mele i s-au facut analize de sange. are 19 ani si 9 luni. toate valorile se incadreaza in cele normale mai putin 3 dintre acestea: hematologie - ly - numar limfocite 1, 4 (valori normale ...
valori anormale analize medicale

Secțiunea: Forum medical

...si avand o stare generala proasta, mi-am facut analize de sange si sumar de urina, iar urmatoarele nu se incadreaza in valorile normale : mcv = 102 mch = 33, 6 calciu ionic = 3, 80 ...
Analize medicale cu valori depasite

Secțiunea: Forum medical

...buna ziua, am o rugaminte. am primit azi analizele de sange si urina. am constatat cateva depasiri, si altele la limita superioara. astfel: hematograma: hem=26,7 rdw=17,4 hemoglobina=14 hematocrit=42 (restul intre limitele normale) electroforeza: alfa 2 globuline%=14,2 (restul in limite normale) acid uric seric=8,36 colesterol total=254 ( hdl=55,9 ldl=172) creatinina serica 1,2 uree ...medic trebuie sa apelez? multumesc anticipat. doresc sarbatori fericite la toata lumea.
valori mari la analize in timpul sarcinii - e ok?

Secțiunea: Forum medical

insarcinata in 12 saptamini si acum mi-au iesit rezultatele la analize. toate sunt in valori normale mai putin vsh-ul care este 33 (val. max normal 20) si fibrogenul care este 430 (val ...
Analizele medicale uzuale - Prevenirea bolilor

Secțiunea: Ghid de sănătate

...anual este recomandat să facem un set de analize uzuale, chiar dacă nu ne confruntăm cu probleme de sănătate. vă prezentăm principalii parametri care ...preventiv și eventualele afecțiuni pe care le pot semnala valorile sub și peste limită. în funcție de problema suspectată, de acuzele și istoricul pacientului, medicul ...mg/dl. ldl colesterol: nivel optim sub 100mg/dl. trigliceride: valorile normale se situeaza sub 150mg/dl. creșterea valorilor colesterolului (inclusiv a fracției ldl) și a trigliceridelor, ...
Hemoleucograma in afara limitelor normale

Secțiunea: Forum medical

...facut baietelului meu de 3 ani si 3 luni analize la sange, iar hemoleucograma a iesit foarte proasta. nici un rezultat nu este in limitele normale. in ziua recoltarii sangelui el a fost diagnosticat si cu rosu in gat de medicul de familie. poate fi aceasta cauza valorilor anormale ale analizei? multumesc.
sideremie peste valorile normale

Secțiunea: Forum medical

...buna ziua, astazi am primit rezultatul analizelor la sange si, pentru a 2a oara intr-un an, sideremia (fierul in sange) este crescuta peste valorile normale. anul trecut fierul mi-a iesit dublu fata de valorile normale, iar anul acesta mi-a iesit ...
Hipotiroidie chiar daca analizele sunt normale?

Secțiunea: Forum medical

...pe gat, si pe abdomen, etc. problema este ca analizele nu indica o boala endocrina: tsh = 3, 95 (valori normale 0, 55-4, 78) ft3 = 3, 61 (valori normale 2, 3-4, 2) ft4 = 1, 09 (valori ...
780 rezultate. PAGINA: 12 3 4 ..... 36 37 38 39 INAINTE ›