Analize

o nelamurire

Secțiunea: Forum medical

...genunchi. credeti ca are legatura cu rezultatul de la analize sau din cauza lipsei de calciu, rezultat si ea tot la analize? aceasta afectiune se ...
despre leucemie

Secțiunea: Forum medical

...26 de ani si saptamana trecuta am facut niste analize de sange pentru ca am o stare generala proasta: oboseala la efort foarte mic cu ...
Viroza sau alt ceva?

Secțiunea: Forum medical

...sunt foarte fricos.dupa cam la 3 saptamani am facut analize si tot cam atunci am racit nas infundat.rezulatat la analize nr leucocite 10.3 monocite# 1.01 ...
am alaninaminotransferaza (gpt-alat-alt) 41 u-l. hepatita?

Secțiunea: Forum medical

...ajuta mult daca mi-ati putea spune despre rezultatul unor analize..alaninaminotransferaza 41 u/l <31.d-na doctor m-a panicat spunandu-mi ca pot avea hepatita.si pana primesc raspunsul celuilalt ...
greata, varsaturi...regulate de dimineata

Secțiunea: Forum medical

...imi pot continua activitatea! ce sa fac ? ce analize? ce banuiti? doctorul de familie a zis ca sunt niste viermi poate geardia parca...am fost ...
Cortizon marit

Secțiunea: Forum medical

...am refacut de curand niste analize in care imi iesise cortizonul marit (4-5 ori valoarea normala - asa mi-a zis doctorul). ...
Rog parerea unui medic

Secțiunea: Forum medical

...pare ca a fost canceros. am rezultatul de la analize si as dori ca un medic sa imi spuna mai in limbaj popular ce inseamna ...
Rog parerea unui medic

Secțiunea: Forum medical

...pare ca a fost canceros. am rezultatul de la analize si as dori ca un medic sa imi spuna mai in limbaj popular ce inseamna ...
dureri in tot corpul

Secțiunea: Forum medical

...in varful degetelor. am fost la reumatolog, am facut analize pentru reumatologie, dar se pare ca nu sunt de natura reumatologica durerile mele. ce analize ...
am nevoie de un sfat va rog!

Secțiunea: Forum medical

...burta in special in partea dreapta, , a facut analize si iau iesti bn, , ecografia bine, , numai ca el se simte rau incontinuare ...
tgo marit

Secțiunea: Forum medical

...acid spumos), ameteli, dureri de cap, greata, am efectuat analize si am urm.rezultate tgo/ast 49 val intre 5-34 u/l tgp/alt 53 val intre 5-55 u/l ...
examen secretie vaginala

Secțiunea: Forum medical

...rog si pe mine cu un raspuns la urmatoarele analize, care m-au cam speriat. ex. microscopic colorat gram: cocobacili rari pozitivi, celule epiteliale frecvente, celule levurice ...
ulcer

Secțiunea: Forum medical

...am dureri teribile de stomac am facut in prezent analize si in aceste imi scrie cam asa nu inteleg nimik esofag normal stomac hipoton, hipochinetic, evacuare ...
alaninaminotransferaza ( GPT- ALAT? ALT) 163 u-l. E GRAV???

Secțiunea: Forum medical

ziua. am si eu cateva intrebari; tocmai am facut niste analize, si alaninaminotransferaza e mare 163. e grav?, doctorul mi-a spus ca sunt pasibil de hepatita b ...
Secretie

Secțiunea: Forum medical

...mi-a spus ca trebuie sa imi mai fac nioste analize si poate atunci o sa apara un diagnostic.mi-a spus ca trebuie sa fac culturi col:antigen ...
Acneea - cauze

Secțiunea: Forum medical

...pe care il urmez in prezent. am facut niste analize sa vad daca am chisturi la ovare - din cate am inteles aceasta poate fi ...
lucrare compozit fixa partea de sus

Secțiunea: Forum medical

...2 ani cu aceleasi stari de rau am facut analize peste analize toate au iesit bune. e posibil ca aceste stari de rau sa fie ...
Examenul la hormoni

Secțiunea: Forum medical

...zilele trecut mi-am facut un set de analize la hormoni, am primit rezultatele. medicul mi-a explicat ce si cum sta situatia, dar mai ...
infectie urinara?

Secțiunea: Forum medical

...am facut de curant niste analize si nu stiu daca este posibil sa am infectie urinara. resultatele la analize au fost ...
transaminaze

Secțiunea: Forum medical

...2006 nivelul transaminazelor (alt) este crescut - 128/64/54/96 - analize repetate la 6 luni. incepand de anul trecut nu a mai consumt alcool deloc si ...
13920 rezultate. PAGINA: 1 2 ..... 153154155 ..... 695 696 Înainte ›
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK