Aritmie extrasistolica

Aritmie extrasistolica-tulburare a ritmului cardiac in care apare o sistola suplimentara fata de ritmul sinusal normal.

aritmie extrasistolica

Secțiunea: Forum medical

...o intrebare.de 2 ani am descoperit ca am Aritmie extrasistolica(batai neregulate ale inimiii) si as vrea sa stiu cat de grav este si daca se ...si emotiile puternice afecteaza inima si mai mult. multumesc anticipat
aritmie extrasistolica

Secțiunea: Forum medical

...de curand am fost diagnosticata cu Aritmie extrasistolica supraventriculara [extrasistole monomorfe cu perioade de bi/trigeminism ].in urma examenului cu holter am avut 1700 ...ca tratamentul il fac de un an si jumatate.sanatate tuturor.!
Aritmie extrasistolica

Secțiunea: Forum medical

...am consultat un cardiolog, care mi-a depistat o Aritmie extrasistolica si pulsul mare (98-100min) si mi-a dat sa iau metoprorol si aspacardin. sa fie oare aceasta Aritmie cauza?
aritmie extrasistolica venticulara

Secțiunea: Forum medical

...care a fost dignosticat in luna iulie cu Aritmie extrasistolica ventriculara dar nu ni s-au dat prea multe detalii decat acest rs av care este95/min.copilul ...avea ceva grav si ce ar trebui sa fac.va multimesc
aritmie extrasistolica ventriculara

Secțiunea: Forum medical

...24 de ani si am fost diagnosticata cu Aritmie extrasistolica ventriculara.aveam tahicardie, inima imi batea foarte repede si foarte puernic, iar la un momendat o ...sa fac operatia de ablatie.va rog sa ma ajutati.va multumesc!
aritmie extrasistolica asimptomatica

Secțiunea: Forum medical

...inghinala.in urma analizelor facute, am fost diagnosticat cu Aritmie extrasistolica asimptomatica.doctorul anestezist decide temporizarea interventiei chirurgicale si ma externeaza cu recomandarile: -control endrocrinologic(gl.tiroida) -evita alcool, cafea, bauturi ...ca sa fie bine si sa pot fi operat.va multumesc.
Aritmie Extrasistolica Ventriculara

Secțiunea: Forum medical

...spus ca sunt extrasistole si ca sufar de Aritmie extrasistolica ventriculara.am vrut sa dau admitere intr-un domeniu militar si asa am descoperit aceasta problema.am tot ...inima sanatoasa.astept o parere si din partea doumneavoastra.o zi buna!
HIPERTENSIUNE ARTERIALA II, ARITMIE EXTRASISTOLICA V

Secțiunea: Forum medical

...si av= 90, cu urmatorul diagnostic: hta ii, Aritmie extrasistolica v urmatoarele medicamente sunt recomandate, timp de 30 zile : betaloc zak 50 mg 2 ...este 110/90. continue sa ia toate medicamentele recomandate? va multumesc
diag.aritmie extrasistolica ventriculara stg

Secțiunea: Forum medical

...putea face pentru a putea scapa de aceste probleme.va multumesc
Aritmie

Secțiunea: Forum medical

ziua! in urma unei sincope am fost diagnosticata cu Aritmie extrasistolica cu tendinte la sistematizare. imi puteti spune ce inseamna mai exact, cauzele aparitiei si daca am nevoie de vreun tratament? multumesc anticipat!
Aritmie, insuficienta si ?.

Secțiunea: Forum medical

...la un examen de ecocardiografie+doppler color, ca am Aritmie extrasistolica, valve mitrale ecogene, , insuficienta mitrala gradul 1, insuficienta aortica gradul 1, insuficienta tricuspidiana minima, ...la munte. am facut o intrebare si la boli edocrine. va multumesc!
Insuficienta aortica

Secțiunea: Boli și afecțiuni

...aortica, dar se pot intalni fibrilatia atriala si Aritmie extrasistolica ventriculara, tahicardie paroxistica ventriculara.   cand apar fenomenele clinice de disfunctie ventriculara stanga evolutia este rapida. ...inelul valvular sau se excizeaza o parte din aorta dilatata.
Intoxicatiile la copil

Secțiunea: Boli și afecțiuni

...cu antidepresive triciclice (imipramina) se caracterizeaza prin: convulsii, Aritmie extrasistolica si midriaza. intoxicatia cu belladona se caracterizeaza prin urmatoarea simptomatologie: agitatie extrema („prinde muste”), halucinatii, ...mg intra-venos si se face perfuzie cu glucoza si electroliti.
reactie adversa?

Secțiunea: Forum medical

...la Aritmie extrasistolica, daca se urmeaza un tratament cu movalis se poate lua si aspirina protect in acelasi timp?
extrasistolele jonctionale

Secțiunea: Forum medical

...echografic si clinic ca este vorba de o Aritmie extrasistolica (extrasistole jonctionale) si ca nu trebuie sa-mi fac griji. oare?????? ca mama.am respectat tratamentu (suplimente ...niste date suplimentare? trebuie sau nu sa imi fac griji????
nu pot sa respir bine!

Secțiunea: Forum medical

...1 an si un ekg si mi-a iesit Aritmie extrasistolica atriala, medicul mi-a spus ca nu e nimic grav cu aceasta Aritmie si nu mi-a ...ani. care ar putea fi cauza acestei lipse de aer?
palpitatii

Secțiunea: Forum medical

...electrofiziologic in care nu s-au declansat aritmii sustinute-diagnostic Aritmie extrasistolica supraventriculara, nu stiu ce sa ma mai fac.am urmat 9 luni tratam cu seroxat, era un pic mai bn, dar tot aveam palpitatii
interventie chirurgicala sau nu?

Secțiunea: Forum medical

...unicoronariana ada 60-90% cu stenoze seriate si ocluzie distala. Aritmie extrasistolica ventriculara arteriopatie periferica std ii. as dori sa stiu daca este nevoie de interventie chirurgicala ? si daca da, ce tip de interventie?
Magnerot in sarcina

Secțiunea: Forum medical

...la inceputul sarcinii pt ca sufar de o Aritmie extrasistolica si acesta a fost sg medicament dat de la cardiologie.mi s-a zis atunci ca daca ...rau? a mai luat cineva magnerot in sarcina ?va multumesc!!
Am facut preinfarct?

Secțiunea: Forum medical

...diagnosticata in urma cu aprox. 3 ani cu Aritmie extrasistolica ventriculara, in urma unei crize de Aritmie. mi s-a recomandat sa iau calciu si magneziu ...ultimele 4 luni, si traversez o perioada destul de agitata
29 rezultate. PAGINA: 12 Înainte ›
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK