Dicţionar medical - explicaţii termeni medicali
Vizitarea site-ului implică acceptarea cookies-urilor. Citește mai multe
Boli și afecţiuni Semne și simptome Anatomie și fiziologie Medicamente Proceduri medicale Dicţionar medical

Atpo

ATPO MARIT

Secțiunea: Forum medical

...limita era de la 0.7-4, , , iar atpo 990, nu sunt prea lamurita, de ce este atpo asa marit, ce ...
aTPO si aTGL ff mari

Secțiunea: Forum medical

...atgl=263 (<=115), atpo=401 (<34), tsh=2.93 (0.27-4.2), fsh=5.4 (femeie,39 ani, ziua 14 a ciclului), lh=5, estradiol=433.8. premenopauza? tulburare endocrina care ...
VALORI NORMALE ATPO SI TSH

Secțiunea: Forum medical

...analize pentru tiroida si rezultatele au fot: - atpo 41.75 - tsh 1.20 vreau sa stiu si eu care sunt valorile normale ...
ATPO 860 (in crestere) cu tratament eutirox

Secțiunea: Forum medical

... in limite normale t3 st4 la fel dar atpo 400 ,am luat eutirox timp de 3 luni, apoi am repetat analizele si atpo era ...
Prolactina si ATPO marite Excesiv!!!

Secțiunea: Forum medical

...de medic sunt: tsh -3.30 (0.3-4.50), ft4 1.0 (0.8-2.0), atpo - 365.90 (0.0-20.0), fsh - 13.80 (3-22.0), prolactina - 25.30 (1.2-19.50), estradiol -19.19 (12, ...
influenta alprazolam si remotiv asupra tsh, t3, t4, atpo

Secțiunea: Forum medical

...asupra rezultatului analizelor tsh, t3, t4, atpo multumesc!
rezultat test ATPO prost, dar hormoni tiroidieni buni

Secțiunea: Forum medical

...se confrunta cu acest subiect, postati raspunsul. testul atpo are rezultatul 334.6, insa ft3=4.75, ft4=16.1, tsh=4.2, adica sunt f. buni. ...
Tiroida

Secțiunea: Anatomie și fiziologie

...- dozare tsh - test la trh - dozarea atpo (anticorpi anti-tireoperoxidaza) - ekg sau alte examinari necesare pentru evidentierea afectarii altor sisteme.
Tiroidita postpartum

Secțiunea: Boli și afecțiuni

...t4 crescut sau normal și anticorpi antitiroid peroxidaza (atpo) prezenți. poate fi necesară o scintigrafie cu iod radioactiv, pentru a diferenția tiroidita ...
analize dereglare hormonala

Secțiunea: Forum medical

...inafara de tsh si atpo, ce alta analize pot face pt a afla daca am sau nu o dereglare ...
Durere puternica de cap -analize hormonale???

Secțiunea: Forum medical

...nu prea mananc. asa ca medicul mi-a recomandat urmatoarele analize: atpo, tsh, lh, fsh, prolactina astazi am primit rezultatele: atpo - 1 iu/ml fsh- 7.65 mlu/ml lh- 17.63 ...
interpretare analize tiroida

Secțiunea: Forum medical

glicozilata(dozare de hba1c) (hitachi917) 5.09 anticorpi anti microzomiali tiroidieni / atpo / aami (architecti100sr) 1.31 insulina (architecti100sr) 12.0 ft4-tiroxina serica libera 1.04 tsh-hormonul hipofizar tireostimulator bazal ...
Tiroida cronica autoimona

Secțiunea: Forum medical

...tsh-ul si ft4-ul mi-a iesit in valorile normale, dar atpo-ul este 1000. la ecografie rezultatele au fost urmatoarele: lob drept: - contur regulat - dimensiuni 4.5 ...
analize

Secțiunea: Forum medical

...ma ajute pana ajung la un endocrinolog la control: atpo : valori de referinta 10 - 35 si determinate 1000 (mai mare de o ...
tsh

Secțiunea: Forum medical

...laboratorului sunt intre 2-12 calciu.valorile sunt intre 2-11.eu am 13 :) atpo-ul e putin sub minim
Analize tiroida.

Secțiunea: Forum medical

urma unor analize recomandate de un generalist mi-au iesit urmatoarele rezultate: -atpo:3.97iu/ml -tsh:1.71mlu/l mentionez ca am un chist pe lobul drept..., in urma punctiei nu este nimic ingrijorator. ce parere ...
analize

Secțiunea: Forum medical

...buna ziua in urma urmatoarelor analize rezultatele sunt atpo val 1.00 val normala 5.61 ui/ml free t4 1.49 ...
sufar de hipertiroidie autoimuna

Secțiunea: Forum medical

...valorile ft4 3,41 ng/dl, 43,9 pmol/l iar cele atpo 79,6 acestea sunt rezultatele la ultimile mele analize. am si eu o intrebare: daca este posibil ca ...
Prolactina marita

Secțiunea: Forum medical

...recomandarea medicului ginecolog, am facut urmatoarele analize: tsh, atpo si lh valori normale. prolactina 943.7 in ziua a 3 a a cm, (in conditiile ...
Interpretare analize.Va rog sa va uitati.

Secțiunea: Forum medical

...analize recomandate de un generalist mi-au iesit urmatoarele rezultate: -atpo:3.97iu/ml -tsh:1.71mlu/l mentionez ca am un chist pe lobul drept..., in urma punctiei nu este ...
47 rezultate. PAGINA: 12 3 INAINTE ›
Medical Black Friday Medical Black Friday