Dicţionar medical - explicaţii termeni medicali
Vizitarea site-ului implică acceptarea cookies-urilor. Citește mai multe
Boli și afecţiuni Semne și simptome Anatomie și fiziologie Medicamente Proceduri medicale Dicţionar medical

Bilirubina

Pigment prezent in bila, ser si fecale, format in sistemul reticuloendotelial, ce provine din degradarea Hb prin pierderea Fe. In icter, concentratia de bilirubina creste si apare in urina.

hepatita B

Secțiunea: Forum medical

...1, 17 ( 1, 1 - 2, 05) bilirubina totala 19 (0-17) ggt 42 (15 - 85) alt/tgp 75 ( 0-65) de asemenea aghbe a iesit negativ ac ...
hepatita B

Secțiunea: Forum medical

...1, 17 ( 1, 1 - 2, 05) bilirubina totala 19 (0-17) ggt 42 (15 - 85) alt/tgp 75 ( 0-65) de asemenea aghbe a iesit negativ ac ...
analize medicale

Secțiunea: Forum medical

...110 complement seric c4 18.2 factor reumatoid-cant 20.0 ac anti-nucleari(ana)if indirecta negativ bilirubina abs glucoza abs nitriti abs mucus prezent sediment urinar f rare hematii urobilinogen normal proteine abs leucocite abs corpi cetonici abs eritrocite ...
analize medicale

Secțiunea: Forum medical

...c4 18.2 factor reumatoid-cant 20.0 ac anti-nucleari(ana)if indirecta negativ bilirubina abs glucoza abs nitriti abs mucus prezent sediment urinar f rare hematii urobilinogen normal proteine ...
leucemie

Secțiunea: Forum medical

...alcalina totala 108 ( 50-136) in rest cretinina ureea serica bilirubina ig-urile si electroforeza proteinelor totale sunt normale.
rezultat analize, fetita 12 ani

Secțiunea: Forum medical

...leucocite- negativ, nitriti- negativ, proteine- negativ, bilirubina- negativ, urobiliogen- normal, sediment urinar- frecvente epitelii plate, absente hematii, absente ...
proteina c reactiva la copil 2 ani 6 luni

Secțiunea: Forum medical

...(sumar + sediment)* analizor+microscopie --- sumar de urina ---* urobilinogen normal normal bilirubina negativ negativ proteine normal normal nitriti negativ negativ corpi cetonici negativ negativ glucoza negativ negativ ph urina 5.5 4.8 - ...
analize urina

Secțiunea: Forum medical

... absent -bilirubina absent ...
dureri de genunchi si maini.care este cauza?

Secțiunea: Forum medical

...analize:colesterol 300;fibrinogen 440;vsh/2ore 8;bilirubina totala 1.20;albumina51,7;alfa1:4,2;alfa2:9,3;beta12,2;gamma22,6;proteine totale7.50;ficat:lob dr:152mm;lobstg:70mm;rg cdl:leziuni incipiente de spondiloza cervico-toracala.l5 in varianta tranzitionala.transverse l5 hipertrofice.neoarticulatie transverse ...
analize medicale COMPLET

Secțiunea: Forum medical

...(7 ani si jumatate) sumar urina aspect galben glucoza norm bilirubina neg corpi cetonici 15mg/dl densitate urinara 1.020 eritrocite neg ph 6 proteine neg urobilinogen neg ...
Apendicita?

Secțiunea: Forum medical

... vsh perfect, numai ca aveam bilirubina directa totala si indirecta putin marite si acid uric seric putin marit, am ...
ciudatenii.cervicala?! sunt un alien!!

Secțiunea: Forum medical

...timp de protrombina, ldl, hemocrom, potasiemia, sodiu, magneziu seric, bilirubina, glicemia, troponina i serica, fibrinogen, c.pk, got, tgp, azotemia, amilase, aptt, am venit ...
analize medicale

Secțiunea: Forum medical

... leucocite in urina 25 urocultura: negativa creatinina serica: 0.93mg/dl bilirubina totala: 0.41 mg/dl vsh 9mm mentionez ca analizele la sange le-am facut in ultima zi ...
interpretare analize medicale

Secțiunea: Forum medical

...trombocitare 15.1 biochimie glucoza 104 biochimie urinara examen sumar de urina acid ascorbic - negativ bilirubina - negativ corpi cetonici - negativ densitate 1.020 eritrocite - negativ glucoza - normal leucocite - negativ nitriti - ...
rog interpretare analize medicale

Secțiunea: Forum medical

... leucocite in urina 25 urocultura: negativa creatinina serica: 0.93mg/dl bilirubina totala: 0.41 mg/dl vsh 9mm mentionez ca analizele la sange le-am facut in ultima zi ...
Va rog cu un sfat

Secțiunea: Forum medical

...niste analize intamplatoare am aflat ca am transaminazele si bilirubina marite. am facut un tratament cu liv 52 si au intrat in normal. acum cateva ...
colestaza in sarcina

Secțiunea: Forum medical

...la ficat...mi-au iesit marite transaminazele si fosfataza, dar bilirubina totala si cea directa in limite normale...doctorul meu mi-a spus ca nu trebuie sa imi ...
prostatita cronica

Secțiunea: Forum medical

...masaj prostatic .rezultatele de la analize sintl;urocultura sterila,iar la sumar;bilirubina ,proteine,nitriti,corpi cetonici,acid asorbic,hematii,leucocit,glucoza-toate absenti,urobilinogen normal,densitate1.030, ph 5.la masajul prostatic la 48 de ore s-a ...
Hepatita C cronica?

Secțiunea: Forum medical

...alt medic internist de specialitat. analizele sunt cam asa bilirubina totala 0,8 mg/dl directa 0,2mg/dl si indirecta 0,6mg/dl. fosfataza alcalina 114u/l. proteine totale 6,2g/dl . ...
Sunt bulimica de 6 ani, iar in urma analizelor, am primit urmatoarele rezultate

Secțiunea: Forum medical

...- 73.8 mg/dl la examenul de urina au iesit urmatoarele rezultate: bilirubina - negativ urobilinogen - normal corpi cetonici - negativ acid ascorbic - negativ glucoza - normal proteine ( albumina) - ...
543 rezultate. PAGINA: 1 2 3 4 ..... 17181920212223 ..... 25 26 27 28 INAINTE ›