Bilirubina

Pigment prezent in bila, ser si fecale, format in sistemul reticuloendotelial, ce provine din degradarea Hb prin pierderea Fe. In icter, concentratia de bilirubina creste si apare in urina.

Analize

Secțiunea: Forum medical

...unui sumar de urina a fetitei mele de 10 luni: bilirubina neg; urobilinogen norm; corpi cetonici neg; acid ascorbic 20; glucoza norm; proteine 100; hematii 300; ph 5; nitriti pos; leucocite 500; densitate 1020 (limite 1015-1022). vreau ...
Zgomote articulare

Secțiunea: Forum medical

...facut ecografie abdominala si analize de sange (formula leucocitara, bilirubina, transaminaze, hemograma) si toate sunt bune. ce ma sfatuiti sa fac? multumesc anticipat,
cand vorbim de anemie in sarcina? e normal vsh marit?

Secțiunea: Forum medical

...(0-31) vdrl: negativ urina (ph, densitate, glucoza, corpi cetonici, proteine, urobilinogen, bilirubina, hemoglobina, nitriti, esteraza leucocitara, culoare) - toate negative sau normale. sediment: celule epiteliale numeroase va rog ...
Diagnostic nesigur

Secțiunea: Forum medical

...ale ficatului. rezultatele analizelor sunt bune ( electroforeza, ggt, bilirubina, etc.) cu exceptia transaminazelor care o data sunt normale, apoi cresc peste valorile normale, si ...
tgo si tgp marite

Secțiunea: Forum medical

...care urmeaza a le afla rezultatele in cateva zile ) bilirubina totala 0.2 gama-glutamiltransferaza 103 ag hbs negativ am inteles de la dvs.ca totul se datoreaza ingrasari exagerate intr-o ...
infectie sau probleme de coagulare, circulatie?

Secțiunea: Forum medical

...92 mcv - 30, 3 pdwc - 38, 4 bilirubina totala - 0, 6 mg/dl ast - 13 u/l ly% - 25, 8 mchc - 342 ...
explicatii analize medicale

Secțiunea: Forum medical

...111 tgo 8 11 tgp 29 11 sumar urina eritrocite -negativ negativ bilirubina - negativ negativ proteine - negativ negativ nitriti - negativ negativ urobilinogen - pozitiv+ normal corpi cetonici - negativ, ...
Examen complet de urina si sediment urina

Secțiunea: Forum medical

...negativ urobilinogen - normal corpicetonici - negativ acid asorbic - negativ glucoza - nedecelabil bilirubina - negativ ph - 6 densitate - 1015 sediment urina: celule epiteliale- rare; hematii- absent; leucocite - rare; ...
Dureri puternice inexplicabile picior.

Secțiunea: Forum medical

...anormale la analizele efectuate au fost la: examenele ematochimice: bilirubina totale: 1, 19mg/dl, bilirubina directa 0, 34mg/dl, alanina amino transfer ((alt)gpt)9ui/l, examen urina: densitate: 1, ...
Interpretare rezultate analize

Secțiunea: Forum medical

...normale - negativ) - urobilinogen: normal (valori normale - normal) - bilirubina: negativ (valori normale - negativ) - densitate: 1012 (valori normale - 1015-1025) - ph: 5 (valori normale: ...
rezultat la analize

Secțiunea: Forum medical

...trigliceride=204; tgp=53; tgo=31; hdl colesterol=36.04; glicemie=92; colesterol seric total=228, bilirubina totala=0.35; leucocite wbc=10.37; eritrocite rbc=4.72; hgb=15.5; hct=50.3; hcv=106.7; mch=32.8; mchc=30.8; plt=357; rdw=13.6; pdw=60.0; mpv=10.6; pct=0.38; ...
interpretare analize sumar urina si urocultura in sarcina

Secțiunea: Forum medical

...negativ -proteine negativ negativ(15mg/dl) -glucoza normal normal(50mg/dl) -corpi cetonici negativ negativ(15mg/dl) -urobilinogen normal normal(2mg/dl) -bilirubina negativ negativ(0.5mg/dl) -hematii 20/ul negativ(10/ul) sediment urinar -rare hematii pline, rare leucocite, rare celule epiteliale urocultura bacteriurie ...
Palpitatii in zona inima-stomac

Secțiunea: Forum medical

...vibratie puternica... mi-am facut examen cu bariu..nimic..analize.toate ok mai putin bilirubina(am sindrom gilbert).inima..ekg si ecocardiografie..bune.nu mai suport.. crizele astea de palpitatii incep asa din senin.azi de exemplu ...
Examen complet de urina si sediment urina, hemoleucograma

Secțiunea: Forum medical

...- negativ acid asorbic - negativ glucoza - nedecelabil bilirubina - negativ ph - 7 densitate - 1015 sediment urina: celule epiteliale- relativ frecvente; hematii- absent; ...
Urina biochimie, sediment

Secțiunea: Forum medical

...proteine negativ, glucoza nedecelabil, corpi cetonici negativ, urobilinogen, 1, bilirubina negativ, hematii 25. urina sediment rare celule epiteliale scuamoase, rare leucocite, prezente cristale de oxalat ...
hepatita B

Secțiunea: Forum medical

...2) apolipoproteina a1 1, 17 ( 1, 1 - 2, 05) bilirubina totala 19 (0-17) ggt 42 (15 - 85) alt/tgp 75 ( 0-65) de asemenea aghbe a iesit negativ ac ...
analize medicale

Secțiunea: Forum medical

...c3 110 complement seric c4 18.2 factor reumatoid-cant 20.0 ac anti-nucleari(ana)if indirecta negativ bilirubina abs glucoza abs nitriti abs mucus prezent sediment urinar f rare hematii urobilinogen normal proteine abs leucocite abs corpi cetonici abs eritrocite 10 ery/ul densitatea ...
analize medicale

Secțiunea: Forum medical

...c4 18.2 factor reumatoid-cant 20.0 ac anti-nucleari(ana)if indirecta negativ bilirubina abs glucoza abs nitriti abs mucus prezent sediment urinar f rare hematii urobilinogen normal proteine ...
leucemie

Secțiunea: Forum medical

...alcalina totala 108 ( 50-136) in rest cretinina ureea serica bilirubina ig-urile si electroforeza proteinelor totale sunt normale.
rezultat analize, fetita 12 ani

Secțiunea: Forum medical

...glucoza urinara- normal, leucocite- negativ, nitriti- negativ, proteine- negativ, bilirubina- negativ, urobiliogen- normal, sediment urinar- frecvente epitelii plate, absente hematii, absente leucocite, absenta flora. aslo200 hematologie wbc(leucocite) 8.11 lym#(limfocite) ...
571 rezultate. PAGINA: 1 2 ..... 192021 ..... 28 29 Înainte ›
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK