Carotida Doppler

specialist in eco doppler

Secțiunea: Forum medical

...ani in urma am fost internata cu disectie de carotida si de vertebrala. tratamentul a decurs bine si le multumesc pe aceasta cale celor de ...cat de bun e rmn-ul de la bacau? multumesc mult
Disecţia de arteră carotidă

Secțiunea: Boli și afecțiuni

...un rol limitativ în cadrul disecţiilor de arteră carotidă. (4)
ecco doppler carotido vertebral continuare

Secțiunea: Forum medical

...s-a spus, ca trebuie operta cu aceasta stenoza de carotida interna stg. ca ar putea sa faca paralizie.pe biletul de externare din spital am mai ...unui raspuns astept emil - va multumesc anticipat pentru timpul acordat
placa aterom carotida.ROG RASPUNS DE LA UN MEDIC!

Secțiunea: Forum medical

...in valori normale dar astazi, la un control Doppler carotida, mi s-a descoperit pe carotida interna dreapta o placa mica (<30%). mentionez ca am primit ...ceafa se accentuiaza la schimbarea vremii. multumesc pentru un eventual raspuns!
Sistemul arterial

Secțiunea: Anatomie și fiziologie

...• corpusculului aortic, ce este localizat ȋntre subclaviculară şi carotida dreaptă, pe dreapta şi ȋn apropierea subclavicularei stângi pe stânga. arterele pot fi ...arterială. 4. biopsie arterială ȋn cazul trombangeitei obliterante burger.
Toracele

Secțiunea: Anatomie și fiziologie

...partea stanga a traheei, se remarca raportul cu arterele carotida comuna stanga si subclavie stanga, ce incadreaza nervul vag de aceasta parte. anterior si lateral ...sternocondroplastiile sunt utilizate in remodelarea toracelui excavat sau in carena.
Boala obstructivă carotidiană (Stenoza carotidiană)

Secțiunea: Boli și afecțiuni

...artera auriculară posterioară, artera temporală superficială şi artera maxilară. carotida externă, împreună cu ramurile sale, asigură vascularizaţia feţei şi a scalpului, în timp ce artera ...la pacienţii cu toleranţă alterată la glucoză sau diabet zaharat.
Accident ischemic tranzitor

Secțiunea: Boli și afecțiuni

...in special prin endarterectomie carotidiana, poate fi recomandata. carotida poate fi inlocuita cu un vas prelevat din membrul inferior. procedura nu este tehnic ...au si risc crescut de boala arteriala coronariana. (5) (8)
Coarctația de aortă

Secțiunea: Boli și afecțiuni

...de severitatea coarctaţiei şi de comorbidităţile asociate). [21], [22]
Siclemie (Drepanocitoza)

Secțiunea: Boli și afecțiuni

...siclemie. o viteza de curgere a sangelui anormala in carotida interna sau artera cerebrala mijlocie este asociata cu risc crescut de atac cerebral. noile tehnici ...varste tinere tind sa apara prin accidente cerebrovasculare sau septicemie.
Inelele vasculare

Secțiunea: Boli și afecțiuni

...subclaviculara dreapta nu deriva dintr-un trunchi nenumit cu artera carotida dreapta ci origineaza din aorta descendenta cu ruta retroesofagiana spre destinatie. un ligament arteriosus pozitionat ...prezinta anomalii ale fucntiei pulmonare la citiva ani dupa interventie.
Carcinomul papilar tiroidian

Secțiunea: Boli și afecțiuni

...chirugicală, radioiodoterapie cu 131i și/sau radioterapie externă supravoltată. [1]
Conjunctivita infectioasa

Secțiunea: Boli și afecțiuni

...mai degraba o fistula sinus cavernos - artera carotida decit conjunctivita. in conjunctivita bacteriana necomplicata, examenul cu lampa cu fanta arata o camera ...miinile frecvent si sa evite contaminarea bazinelor publice de inot.
Aritmia

Secțiunea: Boli și afecțiuni

... utile în bradi sau tahiaritmii. [2, 7, 9, 10]
Cancerul limbii

Secțiunea: Boli și afecțiuni

... rata de supraviețuire mai mică, în jur de 30-50%.
Elemente de patologie neonatală

Secțiunea: Boli Related

... aspirației de meconiu, policitemia și hipertensiunea plumonară persistentă.
Va multumesc pentru raspuns

Secțiunea: Forum medical

...- fundeni 3 feb.2009; vascular-carotidian fara leziunisemnificative pe a carotida stg. stenoza de 40%planimetricaorigine aci dreapta pe langa aceasta am mai facut inca 2 la ...problema ne dignosticata. mentionez ca am si ct -fara probleme.
astept si tot astept sa ma simnt macar o zi bine

Secțiunea: Forum medical

...- 135 glicemie stenoza carotide - aproximativ 40% carotida dreapta viteze flux 110-120 mm pe secunda la nivel bifurcatie. la ecografia Doppler vascular ...am un dosar de documente va implor sa ma ajutati
artera temporala vizibila exagerat in anumite momente ale zilei

Secțiunea: Forum medical

...got gptnormal, eco cord normal, eco Doppler pe artera carotida normal...absolut toate analizele normale!!! senzatia de urechi infundate si exteriorizrea arterei pur simplu ma obosesc ...sa existe o cauza medicala!!! va rog sa imi raspundeti!!!
Pierdere brusca de constinenta, echilibru

Secțiunea: Forum medical

...depistarea posibilelor cauze : eeg, rmn cranian, Doppler la carotida, ecografii in zona cervicala si lombara, analize de sange complete printre care si cele pentru ...alte cauze neinvestigate inca ? multumesc anticipat pentru raspuns, sorin
24 rezultate. PAGINA: 12 Înainte ›
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK