Dicţionar medical - explicaţii termeni medicali
Vizitarea site-ului implică acceptarea cookies-urilor. Citește mai multe
Boli și afecţiuni Semne și simptome Anatomie și fiziologie Medicamente Proceduri medicale Dicţionar medical

Colesterol valori normale

Valori normale: 120-200 mg/100 mL

Analize - Testosteron - Valori normale

Secțiunea: Forum medical

... 5, 52 ng/ml 19, 17 nmol/l valori biologice de referinta: 21 - 49 ani: 3 - 9, 5 ng/ml testosteron liber. 13, ... 0, 67 mg/l (0, 46 - 1, 5) multumesc
trigliceride si colesterol valori mari

Secțiunea: Forum medical

...tratament naturist sa iau ( am inteles ca cele normale afecteaza ficatul) pentru scaderea acestor valori?
sideremie peste valorile normale

Secțiunea: Forum medical

...intr-un an, sideremia (fierul in sange) este crescuta peste valorile normale. anul trecut fierul mi-a iesit dublu fata de valorile normale, iar anul acesta mi-a iesit ...el marit, globulele rosii la fel... astept cu interes un raspuns... multumesc,
Colesterol LDL

Secțiunea: Dicționar

...in determinarea riscului de ateromatoza si de accidente vasculare. valorile normale sunt cele de 3.9-4.9 mmol/l sau 0-130 mg/dl.
Colesterol LDH

Secțiunea: Dicționar

...asociate cu boala ateromatoasa, imbatranirea, tabagismul, contraceptivele, diabetul. valorile normale sunt cele de 0.35-0.80 gr/l sau 32-96 mg/dl.
Mama, in varsta de 60 ani are urmatoarele analize peste valorile normale

Secțiunea: Forum medical

...normal - bilirubina; negativ biochimie: - tgo: 111 (val normale ui/i 5-35) - tgp: 166.3 (val normale ui/i 0-55) - trigliceride: 227.4 (val normale 35-165 mg/dl) - uree ...normale 120-240 mg/dl) - creatinina serica: 1.2 (val normale 0.6-1.3 mg/dl)
Valori anormale AST-TGO si ALT- TGP

Secțiunea: Forum medical

...o sa enumar rezultatele care au iesit in afara valorilor normale: limfocite - 45.2 volum trombocitar mediu - 6.7 ast/tgo - 66 alt/tgp - 178 Colesterol ldl - 130 hdld - 40 am ...este nevoie de un control medical amanuntit. apreciez ajutorul dumneavoastra. numai bine
Hemoleucograma-valori ingrijoratoare

Secțiunea: Forum medical

...analizele au fost facute cand tata era putin gripat. ce valori trebuie sa aiba eritrocitele sau hemoglobina, hematrocritul sa semnaleze instalarea cancerului. este neaparat obligatoriu ca leucocitele din sange sa fie in afara valorilor normale ca sa fie semnal de cancer? dar leucocitele din urina pot si ele semanla asa ceva? multumesc mult anticipat!
TGO-TGP VALORI MARI AJUTATI-MA VA ROG

Secțiunea: Forum medical

...spus sa mai asteptam pentru ca aceste rezultate sunt anormale din cauza zentelului.in luna mai fiind internata la cluj in spital rezultatele erau normale.astept raspunsul dvs.
valori anormale analize medicale

Secțiunea: Forum medical

...de urina, iar urmatoarele nu se incadreaza in valorile normale : mcv = 102 mch = 33, 6 calciu ionic = 3, 80 ...si ce trebuie sa mai fac. cu multumiri, ellyssa.
Analize medicale cu valori depasite

Secțiunea: Forum medical

... rdw=17,4 hemoglobina=14 hematocrit=42 (restul intre limitele normale) electroforeza: alfa 2 globuline%=14,2 (restul in limite normale) acid uric seric=8,36 Colesterol total=254 ( hdl=55,9 ldl=172) creatinina serica 1,2 uree ...medic trebuie sa apelez? multumesc anticipat. doresc sarbatori fericite la toata lumea.
colesterol si trigliceride

Secțiunea: Forum medical

...de cativa indicatori care mi-au iesit in afara limitelor normale. in ultima perioada am fost racit, boala a tinut mult (vreo 12 zile), m-am ...analize. in urma acestor analize urmatorii indicatori au depasit valorile normale: -hdl Colesterol - 32 -ldl - 134 Colesterol total - 203 trigliceride - 184 va multumesc, ernest
colesterol scazut

Secțiunea: Forum medical

...seara! am facut analizele la sange si urina si urmatoarele valori nu se incadreaza intre cele normale: choles:115 wbc:3.9 ne:40.1l ly:47.3h ne#:1.58l stiu ca wbc reprezinta numarul de globule albe din sange. ce reprezinta celelalte prescurtari si..de ce sufar? multa sanatate!
colesterol marit

Secțiunea: Forum medical

...de in si mustar, nu a scazut deloc. valorile Colesterolului total seric au ajuns la 270 mg/l. trigliceridele sunt in limite normale.
despre COLESTEROL

Secțiunea: Forum medical

...care mi-a iesit la analize este cu mult peste valorile normale. de aproximativ 5 luni, la fiecare inceput de luna mi-am efectuat analizele medicale, lunar, regulat ...inaltimea este de 1,65m. ma intereseaza recomandarea dumneavoastra. multumesc frumos.
despre COLESTEROL

Secțiunea: Forum medical

...care mi-a iesit la analize este cu mult peste valorile normale. de aproximativ 5 luni, la fiecare inceput de luna mi-am efectuat analizele medicale, lunar, regulat ...inaltimea este de 1,65m. ma intereseaza recomandarea dumneavoastra. multumesc frumos.
Colesterol ridicat

Secțiunea: Forum medical

...la carne de porc, oaua, smantana, ulei, prajeli...? restul valorilor(analizelor) sunt in intervale normale...va multumesc!
Interpretare rezultate - colesterol

Secțiunea: Forum medical

... (valori normale: 150-200) - deci este ok trig: ...nu e ok ??? ce sfaturi si recomandari imi puteti da.
Colesterol total marit

Secțiunea: Forum medical

...analizele si Colesterolul total a iesit mereu marit cu valori de la 300- 356 hdl 53, hct 36.2 . restul analizelor sunt in limite normale. intrebarea mea este: tratamentul poate influenta aceste valori ? dieta zilnica ...hormonale sunt in limite normale. va rog un raspuns multumesc
colesterol marit va rog ajutati-ma

Secțiunea: Forum medical

...iesit mai mici, calciul si proteine mai mici decat valorile normale, inr mai mic iar Colesterolul total si ldl destul de marite inclusiv bilirubina indirecta mai ...lactate zilnic.va multumesc si sper sa imi oferiti un raspuns!!
196 rezultate. PAGINA: 12 3 4 5 6 7 8 9 10 INAINTE ›