Diabet insipid

Diabet insipid este o tulburare functionala caracterizata printr-o incapacitate a rinichilor de a concentra urina, rezultand o poliurie si polidipsie marcata.

diabet zaharat si diabet insipid

Secțiunea: Forum medical

...am diadet insipid si Diabet zaharat tip2 asi dori sa stiu daca pot iesi la pensie pecaz de boala astept raspuns multumesc
diabet insipid

Secțiunea: Forum medical

...sufar de Diabet insipid de 35 ani acum un an ma depistat cu Diabet zaharat, tensiune mare, as dori ...de boala am 50 ani si 20 ani de munca
Diabet insipid

Secțiunea: Boli și afecțiuni

...Diabetul insipid este o afecțiune nefrogenă caracterizată prin transportul unor cantități crescute de lichide prin organism. această ...cardiovascular deces (mai rar). [3], [5]
Diabet insipid tratament

Secțiunea: Forum medical

...pentru Diabet insipid am folosit adiretin picaturi dar de cand nu se gaseste folosc minirin de 0, 2mg 1 dimineata si jumatate seara si ami merge destul de bine
diabet insipid nefrogen

Secțiunea: Forum medical

...diagnosticata cu acidoza tubulara renala tip unu si Diabet insipid nefrogen. dumnezeu ne-a ajutat si am intilnit medici foarte buni, au diagnosticat-o intr-o saptamina si ...daca ati mai auzit de copii cu aceste afectiuni .va multumesc
diabet insipid??sau altceva

Secțiunea: Forum medical

...alcalina mi-au iesit depasite ce controale ar trebui sa mai fac??
resorbtie diabet insipid

Secțiunea: Forum medical

ziua, exista printre voi cineva care a suferit de Diabet insipid cativa ani, dupa care s-a trezit ca acesta a disparut asa cum a aparut, adica ...multumesc. tuturor o zi minunata si multa, dar foarte multa sanatate.
ADIURETIN, DIABET INSIPID CENTRAL

Secțiunea: Forum medical

as putea gasi adiuretin-picaturi? persoana in cauza sufera de Diabet insipid central si are nevoie urgenta de aceste picaturi! orice informatie mi-ar fi de mare ajutor. multumesc!
Probleme - Hipotiroidie + diabet insipid

Secțiunea: Forum medical

...ziua! am 25 de ani, si hipotiroidie si Diabet insipid din copilarie, de pe la 4-5 ani. pana acum am luat euthyrox 50 g/zi (5 ...ar trebui sa fac? va rog sa-mi dati un sfat!
diabet insipid si durere de cap - interpretare rdg sa turceasca

Secțiunea: Forum medical

...urma vizitei la medic internist sunt suspectata cu Diabet insipid. consum 3-5 l de apa/zi, iar volumul urinei in 24h (o data a fost masurat) ...multumesc anticipat si o seara frumoasa va doresc! sanatate multa!
diabetul insipid

Secțiunea: Forum medical

...ani a neurolepticului se pare ca am facut Diabet insipid ( se manifesta cu sete puternica si deasa si poliurie). m-am uitat pe net si ...frica si de spitalizare. ce stiti despre acest Diabet insipid? multumesc.
sarcina si diabetul insipid ?

Secțiunea: Forum medical

...ca sarcina ar fi o cale de vindecare pt.Diabetul insipid (placenta copilului va secreta acel hormon vasopresina, hormon pe care pana la nastere corpul nu ...cea cu celule stem.orice informare imi este de folos.va multumesc!
Echilibrul hidro-electrolitic

Secțiunea: Anatomie și fiziologie

...in insuficienta renala cronica, in Diabet zaharat si Diabet insipid sau in scaderea aportului de apa de diferite cauze. clinic aceasta este caracterizata de deshidratare ...retentie hidrosalina in insuficienta cardiaca, insuficienta hepatica sau sindrom nefrotic.
Hipotalamus - Diencefalul

Secțiunea: Anatomie și fiziologie

...cantitate necorespunzatoare a vasopresinei va duce la Diabet insipid. aceasta conditie este caracterizata prin polidipsie (sete excesiva, cu ingestia unor mari cantitati de ...incapabili sa raspunda la cantitati adundente de vasopresina. [4]
Deficitul de vasopresina (AVP)

Secțiunea: Boli și afecțiuni

...hipofize (neurohipofiza).   deficitul de vasopresina determina o afectiune numita Diabet insipid, ce semnifica tranzitul prin organism al unei mari cantitati de lichide diluate.   Diabetul insipid se caracterizeaza ...este de 24 de ani) si predomina la sexul masculin.
Sindromul autoimun poliglandular tip III

Secțiunea: Boli și afecțiuni

...1 si panhipopituitarism) sindromul wolfram (Diabet insipid congenital si Diabet zaharat) rubeola congenitala (Diabet zaharat tip i si hipotiroidism). tratament cu ...tratati cu glucocorticoizi anterior sau concomitent cu terapia hormonala tiroidiana.
Nanismul de cauză endocrină

Secțiunea: Boli și afecțiuni

...Diabetul zaharat slab controlat Diabetul insipid (atât cel de cauză centrală, prin deficitul hormonului numit vasopresină, cât și cel de ...probleme de sănătate asociate pot salva viața copilului dumneavoastră!
Tumorile nervului optic

Secțiunea: Boli și afecțiuni

...si severa a acuitatii vizuale Diabet insipid semne de hipertensiune intracraniana cauzate de invazia intracraniana a tumorii. tratamentul este chirurgical ...singura complicatie grava care poate apare - malignizarea, fiind rara.
Sindromul Laurence-Moon-Bardet-Biedl

Secțiunea: Boli și afecțiuni

...cataracta, astigmatism;- bradidactilie, sindactilie;- dezvoltare somatica intarziata;- poliurie/polidipsie (Diabet insipid nefrogen);- ataxie (tulburari de coordonare);- hipertonie usoara (mai ales la nivelul membrelor superioare);- Diabet noninsulinodependent;- ...estrogen)  si instituirea, dupa caz, a tratamentului de substitutie hormonala;
Histiocitoza cu celule Langerhans

Secțiunea: Boli și afecțiuni

...manifestare din cadrul histiocitozei cu celule langherhans este Diabetul insipid; apare frecvent la bolnavii cu afectare osoasa la nivelul craniului. in sens invers, orice copil ...terapiei cu anticorpi monoclonali sunt variante terapeutice pentru viitorul apropiat.
116 rezultate. PAGINA: 12 3 4 5 6 Înainte ›
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK