Durere surda abdominala

Durere surda - senatia de umflatura in partea stanga

Secțiunea: Forum medical

...spate. din acel moment am inceput sa am o durere surda in partea stanga in zona abdominala, ca si cum ar fi o inflamatie in acea zona. daca stau in casa nu ...
Abdomenul cronic dureros la copil

Secțiunea: Boli și afecțiuni

...cronic dureros la copil mai este cunoscut şi ca durere abdominală recurentă şi se caracterizează prin prezenţa de episoade paroxistice dureroase, cel puţin cȃte un ...al durerii abdominale ci urmăreşte identificarea şi ȋnlăturarea patologiei determinante.
Durere abdominala partea dreapta + Analize

Secțiunea: Forum medical

...175) celelalte valori sunt normale. mentionez ca am o jena, o durere surda in partea dreapta a abdomenului, posibil vreo afectiune a ficatului? multumesc mult si astept raspunsul dvs.
durere abdominala: colon iritabil sau infectie urinara?

Secțiunea: Forum medical

...mai mult de 6 luni de zile am o durere in partea drapta ( in burta) cam pe acolo unde se afla colonul. am fost ...mea este continua, aproape in fiecare zi, o durere surda, enervanta si suparatoare. am fost la un internist si singura problema descoperita a fost colecist ...investigatii la colon? sa verific daca am pietre la rinichi?
Abdomenul acut

Secțiunea: Boli și afecțiuni

...pacientul se prezinta la camera de garda. pacientul acuza durere abdominala cu debut brusc si aparitie recenta. abdomenul acut este o provocare in stabilirea diagnosticului, ...si presiune crescuta. durerea viscerala este de obicei surda si greu de localizat facand dificila decizia unei interventii chirurgicale. peritoneul parietal are inervatie ...
Durerea abdominală cu febră

Secțiunea: Semne și simptome

...durerea abdominală asociată cu febră este convențional descrisă ca fiind senzația de durere descrisă inferior de ...asupra patologiei inflamatorii, ajutând astfel la realizarea unor diagnosticuri diferențiale.
Durerea de burtă

Secțiunea: Ghid de sănătate

...durerea de burtă (crampele abdominale sau durerea abdominală) este un simptom comun, cu o durată scurtă ...bolile ce sunt corelate cu durerile abdominale pot fi prevenite.
Durerea pelvina

Secțiunea: Boli și afecțiuni

...durerea pelvina poate avea originea in pelvis sau poate iradia din alta regiune a corpului. originea ...abdominal inferior la ovulatie, in mod caracteristic o durere surda la mijlocul ciclului in unul din cadranele inferioare abdominale, durand de la minute la ore. ...intereseaza trompele uterine, ovarele sau peritoneul poate determina durere abdominala joasa cronica si sterilitate. durerea in endometrioza creste tipic la menstuatie si, daca ligamentele posterioare ale uterului ...
Durere abdominală subombilicală (durere mai jos de buric, durerea hipogastrică)

Secțiunea: Semne și simptome

...durerea subombilicală sau durerea hipogastrică este convențional descrisă ca fiind senzația de durere descrisă inferior de ...care pot ajuta considerabil și la stabilirea diagnosticului de certitudine.
Durere abdominală

Secțiunea: Semne și simptome

...termeni înrudiți: abdomen acut, crampe abdominale, disconfort abdominal, durere abdominalădurerea abdominală poate avea o multitudine de cauze și de cele mai multe ori ...fiziologice (infecții respiratorii superioare, rinite, conjunctivite, ieșirea dinților etc).
Durerea abdominală fără febră

Secțiunea: Semne și simptome

...durerea abdominală este unul dintre cele mai frecvente simptome alături de cefalee (durerea capului), durerea spatelui, ...și cadrele medicale în înțelegerea afecțiunilor cu care se confruntă.
Durere sub coaste în partea dreaptă (durere abdominală în hipocondrul drept)

Secțiunea: Semne și simptome

...durerea descrisă în regiunea anatomică hipocondrică dreaptă (sub coaste în partea dreaptă) aparține cu predilecție patologiei ...și apelarea la investigații pentru un diagnostic final, de certitudine.
Durere în stânga jos (abdomen, burtă)

Secțiunea: Semne și simptome

...durerea abdominală apărută inferior și în stânga este un simptom nespecific care implică o serie de ...ca teste clinice ulterioare să stabilească cu certitudine diagnosticul corect.
Durere Testicul Stang

Secțiunea: Forum medical

...anal... dupa cateva zile am inceput sa am o durere de testicul stang care iradiaza in zona abdominala cu tot cu picior, durerea este surda dar se intensifica la strangerea abdomenului si atingere. posibil infectie? chlamydia etc ?
Durere sub coaste în partea stângă (subcostal stânga, hipocondrul stâng)

Secțiunea: Semne și simptome

...durerea apărută în regiunea stângă sub coaste, numită în termeni de specialitate hipocondru stâng, implică în ...și simptome clinice adiționale, specifice de regulă altor organe, țesuturi.
Durerea de ficat

Secțiunea: Semne și simptome

...organism. ficatul face parte din categoria organelor parenchimatoase, astfel, durerea de ficat este o durere viscerală, „surdă”, difuză, de intensitate medie sau redusă. de obicei, ...datorită raportului anatomic de apropriere a celor două organe abdominale.
Durerea pelvină

Secțiunea: Semne și simptome

...este regiunea anatomică abdominală inferioră cuprinsă între oasele bazinului. durerea pelvină poate fi cauzată de numeroase afecțiuni, care țintesc sistemul excretor (urinar), digestiv (intestinal), reproducător ...pe baza semnelor și simptomelor clinice adiționale descrise de pacienți.
Durerea în dreapta jos (abdomen, burtă)

Secțiunea: Semne și simptome

...durerea în partea dreaptă jos a abdomenului este definită ca fiind o senzație de durere receptată ...în sfera patologiilor gastroenterologice, chirurgiei abdominale sau ginecologiei și obstetricii.
Patologia pancreasului - Pancreasul

Secțiunea: Anatomie și fiziologie

...simptomul major al pancreatitei acute este reprezentat de durerea abdominala, in cazuri rare, 5%, fiind absenta sau minima. apare rapid si atinge intensitatea maxima ...functie de sediul carcinomului. este descrisa ca o durere surda, dezagreabila, progresiva, cu intensitate crescanda in decubit dorsal si noaptea, cand poate trezi ...
Boala inflamatorie pelvina

Secțiunea: Boli și afecțiuni

...dificultati in a ramane insarcinata, sau cand sufera de durere cronica pelvina.boala inflamatorie pelvina trebuie evitata deoarece poate cauza infertilitate sau complicatii in timpul sarcinii. ...suspecta o bts.boala inflamatorie pelvina se manifesta printr-o durere abdominala surda, constanta si prin accese ocazionale de febra. in plus, poate aparea un disconfort, sau chiar ...
36 rezultate. PAGINA: 12 Înainte ›
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK