Ejaculare tARDIVA

ejaculare tardiva

Secțiunea: Forum medical

...sa nu fim compatibili din punct de vedere sexual? astept raspuns multumesc
Ejacularea tardivă (întârziată) - Disfunctii sexuale masculine (impotenta)

Secțiunea: Ghid de sănătate

...din păcate, cu destulă serenitate în lumea medicală este ejacularea tardivă, definită ca fiind imposibilitatea de a ejacula în timpul unui contact sexual sau, în ...grave) şi dacă vă iubiţi partenerul, iar sentimentul este reciproc.
ejaculare intarziata

Secțiunea: Forum medical

...nu stiu daca e normala. doresc sa stiu daca ejacularea aceasta tARDIVA nu e semnul vreunei boli metabolice, intrucat o am cam de doi ani ...cxa nu mai sunt asa de tanar? va multumesc.
Probleme de erectie si ejaculare

Secțiunea: Forum medical

...dupa 50 am foarte des probleme de erectie si ejaculare. am avut si un tratament pentru prostata cu fokusin, dar l-am intrerupt deja de cateva ...tratament mai putin agresiv, poate pe baza de plante..? va multumesc
Deficitul de prolactină

Secțiunea: Boli și afecțiuni

... la bărbați cu disfuncția erectilă arteriogenă, ejacularea prematură, oligozoospermia, astenispermia, hipofuncția veziculelor seminale și hipoandrogenismul. (2) mecanism fiziopatologic deficitul prolactinic este caracterizat ...poate fi tratată cu clomifen citrat sau gonadotropine. (3)
Tulburari psihiatrice asociate - Tulburari psihice induse de alcool

Secțiunea: Boli Related

...suicid sunt frecvente. disfuctia sexuala indusa de alcool:» disfunctia erectila» ejacularea tARDIVA gelozia patologica: persoanele care consuma cantitati excesive de alcool pot avea iluzia ca partenerul le ...baza reala si fara sa fie influentate de argumente logice.
Terapia infertilitatii: tehnologia reproducerii asistate - Infertilitate

Secțiunea: Ghid de sănătate

...daca volumul este sub 1 ml, se va considera ejacularea retrograda si se va obtine o analiza a urinei.daca concentratia spermei este sub 20 mlioane/ml ...transferate in uter cu intentia de a stabili o sarcina.
Sa vorbim despre masturbare la barbati

Secțiunea: Forum medical

...mai bine de ce are nevoie pentru a obtine ejacularea (viteza miscarii, presiunea mainii etc.). din pacate, exact acest lucru devine destul de repede o ...inlocuieste efectiv actul sexual cu o partenera, vor aparea problemele.
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK