Electrochemiluminiscenta

Va rog sa-mi interpretati analizele hormonale!

Secțiunea: Forum medical

...referinta tsh- hormon tireostimulator 1, 24 0, 27-4, 2 electrochemiluminiscenta testosteron- 6, 73 2, 8-8, 0 electrochemiluminiscenta fsh(hormon de stimulare foliculara) 10, 77 1, ...
Interpretare abti-tpo si tsh

Secțiunea: Forum medical

interpretare analize: multumesc imunologie si serologie anti-tpo = 6.36 ui/ml 34 ser, metoda electrochemiluminiscenta, cobas e601 roche markeri endocrini tsh (hormon de stimulare tiroidiana) = 2.04 μui/ml [0.270 - 4.20] ser, metoda ...
analize copil 3 ani

Secțiunea: Forum medical

...55 3 - 9.5 ig e electrochemiluminiscenta ui/ml 29, 9 nou nascuti : <= 1.5 copii: 5 saptamini - 1 ani : ...
Interpretare valori analize Hcv ac Hbs ag Chlamydia trachomatis ac Ig G Ig M

Secțiunea: Forum medical

virali (markv) rezultat interval de referinta hcv ac** -cobas e411- electrochemiluminiscenta 0.16 c.o.index 0, 90 coi-nonreactiv 1.00 coi reactiv hbs ag**-cobase411-electrochemiluminiscenta 0, 5 c.o.index 1, 00 ...
despre analize

Secțiunea: Forum medical

...compar niste analize facute prin 2 metode diferite metoda electrochemiluminiscenta si metoda biochip array randox multumesc
Interpretare analize medicale

Secțiunea: Forum medical

...50 urea nitrogen (bun) 15 mg/dl 20 imunochimie ft4 ( tiroxina libera ) electrochemiluminiscenta kit 3 16.3 pmol/l tsh ( hormon de stimulare tiroidiana ) electrochemiluminiscenta 3.08 μui/ml hematologie hemograma cu formula leucocitara ...
buletin de rezultate

Secțiunea: Forum medical

...daca is bune. estradiol electrochemiluniscenta kit 4 677.8 pmol/l fsh(hormon de stimulare foliculara) electrochemiluminiscenta kit2 3.33 mui/ml lh(hormon luteinizant) electrichemiluminiscente kit3 9.71 mui/ml testosteron electrochemiluminscente kit2 3.81nmol/l va multumesc !
profil torch-interpretare rezultate

Secțiunea: Forum medical

...650 pozitiv, - anticorpi igm 0.488negativ virusul rubeolei - anticorpi igg-electrochemiluminiscenta 228 pozitiv, - anticorpi igm 0.28 negativ citomegalovirus - anticorpi igg-electrochemiluminisenta 500 pozitiv, -anticorpi igm 0.222 ...
interpretare analize

Secțiunea: Forum medical

...iau eutyrox 100 o pastila pe zi, rezultatul mi-a iesit... electrochemiluminiscenta 22.06 μui/ml 0.27 - 4.2 * fibrinogen 410 mg/dl [200 - 400 analizele le-am facut la ...
antigen australia

Secțiunea: Forum medical

...la ficat i-au iesit f bune, cu exceptia anti-hbc electrochemiluminiscenta, care este pozitiva in loc de negativa, ca tratament i s-a recomandat silimarina si spirulina. ...
ce inseamna aceste rezultate ale analizelor? va implor!!!

Secțiunea: Forum medical

...si toate au iesit bin in afara de ige (electrochemiluminiscenta) care au iesit marite si concentratie medie a hb./eritrocit {chem} care a iesit sub limita. ...
analize modificate ft4, c3, c4

Secțiunea: Forum medical

...libera) = 11.76 pmol/l [12 - 22] ser, metoda electrochemiluminiscenta, cobas e601 roche tsh (hormon de stimulare tiroidiana) = 1.53 μui/ml [0.270 - 4.20] multumesc.
Analize sange baiat 3 ani

Secțiunea: Forum medical

...3 - 9.5 ig e 19/03/2009 electrochemiluminiscenta ui/ml 29, 9 nou nascuti : <= 1.5 copii: 5 saptamini - 1 ani : ...
Toxocar, toxoplasma

Secțiunea: Forum medical

...facut analizele si mi-a iesit: testul phadiatop, screening atopie-feia pozitiv; electrochemiluminiscenta : 4172 toxocara canis - anticorpi igg 23, 9 toxoplasma gondii - anticorpi igg 301 mentionez ca sunt ...
Este sigur acest rezultat ?

Secțiunea: Forum medical

...1+2 in luna august (14 august) - la synevo- electrochemiluminiscenta (hiv combi). deci au trecut 5 luni si 12 zile. acum, intrebarea mea este aceasta: ...
va rog un raspuns

Secțiunea: Forum medical

...contaminare. tin sa mentionez ca metoda a fost prin electrochemiluminiscenta eclia un test combi de generatia a 4 a pentru detectie anticorpii hiv 1 si ...
pt casa drhouse

Secțiunea: Forum medical

...repetate dupa 2 luni facand un tratament naturist metoda electrochemiluminiscenta anti-tpo kit 2 214ul/ml val. normale <34 ft4 kit 3 8, 7 pmol/l val. normale ...
Analize alergii

Secțiunea: Forum medical

...0.35 ku/l elisa osteocalcin 43.9 2.8 - 41 ng/ml electrochemiluminiscenta 25-oh vitamina d 67.6 8.8 - 60.3 ng/ml cmia am facut si anti-transglutaminaza si anti-gliadina ...
SUNT CUMVA INSARCINATA?

Secțiunea: Forum medical

...analize si iata ce indica: hcg total - (hcg+beta) 562.5 mui/ml electrochemiluminiscenta si din cate stiu astea nu sunt valori normale deloc. eu m-am dus gandindu-ma ca doctorita ...
Analize alergii - mesaj corectat

Secțiunea: Forum medical

...- 0.35 ku/l.. elisa osteocalcin... 43.9.. 2.8 - 41 ng/ml.electrochemiluminiscenta 25-oh vitamina d..67.6.. 8.8 - 60.3 ng/ml.cmia am facut si anti-transglutaminaza si anti-gliadina iga si ...
30 rezultate. PAGINA: 12 Înainte ›
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK