Electrochemiluminiscenta valori

Interpretare valori analize Hcv ac Hbs ag Chlamydia trachomatis ac Ig G Ig M

Secțiunea: Forum medical

virali (markv) rezultat interval de referinta hcv ac** -cobas e411- electrochemiluminiscenta 0.16 c.o.index 0, 90 coi-nonreactiv 1.00 coi reactiv hbs ag**-cobase411-electrochemiluminiscenta 0, 5 c.o.index 1, 00 ...specifici igg 5.0 nivel foarte mare de antivorpi igg specifici
Va rog sa-mi interpretati analizele hormonale!

Secțiunea: Forum medical

...poate trata sau nu!.va rog sa-mi raspundeti! iata rezultatele valori obinute valori de referinta tsh- hormon tireostimulator 1, 24 0, 27-4, 2 electrochemiluminiscenta testosteron- 6, 73 2, 8-8, 0 electrochemiluminiscenta fsh(hormon de stimulare foliculara) 10, 77 1, ...
pt casa drhouse

Secțiunea: Forum medical

analize prin metoda biochip array randox t4 0, 583 ng/dl valori normale 0, 8-2 tsh >75, 000 mlu/l valori normale 0, 4-4 anti-tpo chemi-cnt diasorin ...repetate dupa 2 luni facand un tratament naturist metoda electrochemiluminiscenta anti-tpo kit 2 214ul/ml val. normale <34 ft4 kit 3 8, 7 pmol/l val. normale ...
Interpretare buletin analize Synevo ptr Anti HIV VDRL si TPLA

Secțiunea: Forum medical

...pe care nu stiu sa le interpretez 1.anti hiv 1+2 electrochemiluminiscenta ( hiv combi ) - rezultat negativ - valori de referinta negativ 2.v.d.r.l rpr cantitativ - metoda imunoturbidimetrica - rezultat 0 r.u - valori de referinta ...
Interpretare analize medicale

Secțiunea: Forum medical

...50 urea nitrogen (bun) 15 mg/dl 20 imunochimie ft4 ( tiroxina libera ) electrochemiluminiscenta kit 3 16.3 pmol/l tsh ( hormon de stimulare tiroidiana ) electrochemiluminiscenta 3.08 μui/ml hematologie hemograma cu formula leucocitara ...10.2 proteine totale serice 7.9 g/dl 6.6 - 8.7 * - valori anormale
SUNT CUMVA INSARCINATA?

Secțiunea: Forum medical

...analize si iata ce indica: hcg total - (hcg+beta) 562.5 mui/ml electrochemiluminiscenta si din cate stiu astea nu sunt valori normale deloc. eu m-am dus gandindu-ma ca doctorita imi va spune ca am chisturi ovariene ...
Analize sange baiat 3 ani

Secțiunea: Forum medical

... chimie umeda 2 kit 1 mg/dl 74 interpretare valori glicemie bazala: 60-110: normal 110-125: glicemie bazala modificata >= 126: diabet zaharat uree ...3 - 9.5 ig e 19/03/2009 electrochemiluminiscenta ui/ml 29, 9 nou nascuti : <= 1.5 copii: 5 saptamini - 1 ani : ...
interpretare analize

Secțiunea: Forum medical

...iau eutyrox 100 o pastila pe zi, rezultatul mi-a iesit... electrochemiluminiscenta 22.06 μui/ml 0.27 - 4.2 * fibrinogen 410 mg/dl [200 - 400 analizele le-am facut la ...pana ajung la medic... pe mine m-au cam speriat valorile. multumesc.
rog sfat

Secțiunea: Forum medical

... chimie umeda 2 kit 1 mg/dl 81 interpretare valori glicemie bazala: 60-110: normal 110-125: glicemie bazala modificata = 126: diabet zaharat valori referinta copii: ...0, 01 = 0.2 feritina 20/07/2009 electrochemiluminiscenta ng/ml 75, 3 30 - 400 profil lipidic 20/07/2009 hdl-c mg/dl 41 ...
IGG si IGE crescute

Secțiunea: Forum medical

...hb/eritrocit 32.3 g/dl largimea distributiei eritrocitare 14.9 % ig e electrochemiluminiscenta (eclia)140.5 ui/ml microbiologie calciu ionic test calculat 3.94 mg/dl *11 calciu seric metoda colorimetrica 10.17 mg/dl *11 proteine totale ...sigur ca ig g si ig e nu sunt bune(valorile sunt prea mari);dar ce credeti ca as putea avea? va rog, frumos daca ma puteti sfatui!:)
ajutor rezultate la testul pt anticorpii citomegalovirus IgG si IgM.

Secțiunea: Forum medical

...sa spus sa repet testul.am sa va dau si valorile si as vrea niste pareri...multumesc! comentarii: test cmv igg 0.5-0.99 u/ml reztiltat echivoc, necesita repetarea investigatiei dupa cel ...coi) ag hbs - rezultat: nonreactiv analizele au fost lucrate pe electrochemiluminiscenta.
tgo si tgp marite

Secțiunea: Forum medical

...am aflat restul rezultatelor si anume: anti hcv negativ anti hav electrochemiluminiscenta >60 (care este incadrata peste valorilede 20 pozitiv) si ag hbs negativ d-na doctora ce ar trebui sa inteleg din analize caci sotul ...
sindrom hipoanabolic

Secțiunea: Forum medical

...cauza ca as avea viermisori.pana acum nu am primit valorile pt acth si scaun pt ca acelea dureaza putin mai mult dar valoarea la cortizol a iesit mai mare decat normal.metoda analizei a fost electrochemiluminiscenta iar valoarea a fost de 680 nmol/l (val normale intre 171-530nmol/l).de altfel a fost singura ...
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK