Dicţionar medical - explicaţii termeni medicali
Vizitarea site-ului implică acceptarea cookies-urilor. Citește mai multe
Boli și afecţiuni Semne și simptome Anatomie și fiziologie Medicamente Proceduri medicale Dicţionar medical

Estriol

ESTRIOL LA 32 ANI????

Secțiunea: Forum medical

...usturimi si mancarimi puternice dar acum cu ovestin, 1mg estriol am inceput sa simt imbunatatiri. pe 4 ianuarie merg la endocrinolog penrtu ca la ginecolog ...
estriol liber

Secțiunea: Forum medical

...de sarcina as vrea sa stiu daca sunt probleme ?
ESTRIOL SALBE, ung. (estriolum)

Secțiunea: Medicamente

...
Estrogenul - Hormoni

Secțiunea: Anatomie și fiziologie

...similari din punct de vedere chimic: estronul, estradiolul și estriolul. dintre aceștia estradiolul este produs în cantitatea cea mai mare la femeile cu vârste reproductive, ...
Functiile placentei - Uterul

Secțiunea: Anatomie și fiziologie

...10-15 mg/zi de estradiol si 40-50 mg/zi pt estriol. majoritatea estrogenilor produsi de catre unitatea feto-placentara sunt excretati de rinichiul matern, iar ...
Cancerul de sân la bărbat

Secțiunea: Boli și afecțiuni

...cu cancer mamar au o producție ridicată de estriol, indicând o relație între cancerul mamar la bărbați și hormoni. (5) mecanism fiziopatologic la fel ca ...
Sindromul Edwards (trisomia 18)

Secțiunea: Boli și afecțiuni

...grupate în cadrul dublului test; nivelele scăzute de estriol neconjugat și alfa-feto proteină din serul matern; markeri ecografici: ...
Sindromul Down (trisomia 21)

Secțiunea: Boli și afecțiuni

...– scăzută • gonadotropina corionică umană - crescută • estriol neconjucat – scăzut dublul test, aplicat în primul trimestru de sarcină, poate ridica problema ...
Sindromul Patau (Trisomia 13)

Secțiunea: Boli și afecțiuni

...dozării de: alfa fetoproteină serică maternă, gonadotropină corionică umană, estriol neconjugat și inhibină, însă acestea nu au o sensibilitate mare în ce privește ...
Excesul de foliculina (sindromul hiperfoliculinic)

Secțiunea: Boli și afecțiuni

... oxidarea estradiolului. un alt exemplu de estrogen este estriolul sau corpul marrian, pe care il gasim in urina in timpul primei parti a ...
Sindromul Smith-Lemli-Opitz

Secțiunea: Boli și afecțiuni

...22 descoperit la unul dintre parinti. (6) nivelul estriolului neconjugat scazut in serul matern sau markeri sugestivi ai trisomiei in serul mamei dar ...
Teste sanguine de screening matern - Anomaliile genetice si metode de depistare precoce in sarcina

Secțiunea: Boli Related

...seric al gonadotropinei corionice umane (hcg) si al estriolului neconjugat. ca urmare, screening-ul serului matern este o metoda relativ non-invaziva utila pentru ...
Screeningul genetic prenatal versus amniocenteza

Secțiunea: Boli Related

... valori anormale ale triplului test (gonadotropina corionică umană, estriolul neconjugat, alfa-fetoproteina) valori anormale ale cvadruplului test (gonadotropina corionică umană, estriolul ...
Terapia hormonala estrogenica

Secțiunea: Boli Related

...efectele si determina aparitia derivatilor activi 17-estradiol, estrona si estriolul. sinteza si actiunea acestor hormoni este complexa. estradiolul este in principal produs de teaca si ...
Markeri biochimici in serul matern - Teste medicale prenatale

Secțiunea: Ghid de sănătate

...produsa de ficatul fetusului) si doi hormoni ai sarcinii: estriol si gonadotrofina corionica umana (hcg). in unele cazuri, se testeaza o a patra substanta din ...
Săptămâna 16 - Sarcina luna IV

Secțiunea: Ghid de sănătate

...ficatul fetusului) doi hormoni ai sarcinii: estriol și gonadotrofina corionica umană (hcg). dacă nivelul acestor markeri este prea ridicat, vei fi sfătuită să ...
Rezultat analize (TT)

Secțiunea: Forum medical

...testului. acestea sunt: beta hcg (gonadotrophina corionica - 55842.18 miu/ml free estriol (estriol liber) - 0.47 ng/ml afp (alpha fetoproteina) - 34.17 iu/ml masuratorile s-au efectuat la 16 sapt ...
INTERPRETARE REZULTAT TRIPLU TESTE

Secțiunea: Forum medical

...din estimarea ecografica afp 43,72 ui/ml : 1,30 mom free estriol 2,3 ng/ml : 0,91 mom hgg 41805 mui/ml : 1,28 mom interpretare rezultate: rezultatul screeningului : ...
interpretare triplu test

Secțiunea: Forum medical

...l-am facut la giulesti la 14 saptamani si 5 zile: estriol liber (n: 1-4,4) 0.962 mg/ml hcg (n: 9000-70000)
triplu test

Secțiunea: Forum medical

...facut la giulesti la 14 saptamani si 5 zile: estriol liber (n: 1-4,4) 0.962 mg/ml hcg (n: 9000-70000) 44350,5mui/ml afp (n: 13-60) 35.03 ui/ml multumesc
42 rezultate. PAGINA: 12 3 INAINTE ›