Glicemie mare

glicemie mare

Secțiunea: Forum medical

meu a facut analizele periodice si i s-a gasit glicemia mare adica 141, vreau sa pun ca are 33 de ani si in urma cu4-5 luni ...raspuns ce sa facem ca sa-i scada glicemia .va multumesc.
glicemie mare

Secțiunea: Forum medical

...insulina, masa, siofor avea la ora 10 glicemia 300.valorile glicemiei pe parcursul zilei sunt intre 200 si 300, tine dieta.ce sa faca ca glicemia sa ...iesit glicemia 600 si trigliceridele tot 600{ia lipantyl}.multumesc pt raspunsuri
glicemie mare?

Secțiunea: Forum medical

...sa fiu mai atent. va rog frumos, astept un raspuns urgent.
Glicemie foarte mare

Secțiunea: Forum medical

avea o intrebare, daca mama mea si-a facut analiza la glicemie si are valoarea de 260 si nu stim cum sa o scadem. ce ar trebui ...glicemiei creste foarte mult. astept raspunsul dvs. va multumesc anticipat.
Glicemie mare...la un copil

Secțiunea: Forum medical

...am 108.am 16 ani si mi se pare foarte mare.am 53 de kilograme si 167 de cm.am inceput sa mananc paine neagra si sa mai ...de dulciuri).ce dieta as putea tine sa mai scada glicemia?
Glicemie foarte mare

Secțiunea: Forum medical

...la un vecin care are un aparat pt masurarea glicemiei. el avand diabet a avut-o 140, eu neavand am avut 209 ( tin sa precizez ...acum vine si intrebare intrebare : nu este cam mare glicemia 208 la o persoana sanatoasa ( sau nedepistata ) chiar daca am si mancat ...
glicemie mare dimineata

Secțiunea: Forum medical

...ultima perioada se trezeste cu valori foarte ridicate ale glicemiei ( peste 200 ).dimineata si seara ia si cate o tableta de siofor.dimineta ia 16 ...zahar. va rog frumos sa ne sfatuiti ce sa facem ?
glicemie foarte mare la copil de 6 ani

Secțiunea: Forum medical

...am fost dupa rezultat, toate bune dar avea o glicemie de 183, 3 limita normala fiind de 90-110 daca am retinut bine minte, seara in ...cand i-a recoltat sange si de aceea asa de mare? multumesc
Alimentatie potrivita pentru o persoana cu glicemie relativ mare

Secțiunea: Forum medical

...mi-am facut niste teste de glicemie la un laborator medical. anul trecut in noiembrie am avut 104, in decembrie 106, iar ...paine dar nici cu stresul nu stau chiar foarte stralucit.
glicemie

Secțiunea: Forum medical

...o intrebare: daca un individ sanatos consuma o cantitate mare de glucide, la o ora-doua dupa ce a mancat glicemia lui poate sa urce la ...el ca nu) ne ajutati si pe noi cu un raspuns? multumesc!
glicemie mica

Secțiunea: Forum medical

...am facut un test de glicemie undeva la un colt de strada (la un anbulatoriu)si am avut glicemia40.este problema?mare?
Colesterol mare

Secțiunea: Forum medical

...313, hdl 122, ldl 167, 80; trigliceridele 116 (bune), glicemie 101 (buna). toate analizele sunt f. bune, excluzand colesterolul. am 57 ani, sex feminin. sunt ...serioase. ce sa fac pt a scadea colesterolul? am mare nevoie de niste recomandari din partea dvs.!!! multumesc anticipat!
Valoare TSH mare

Secțiunea: Forum medical

...au fost urmatoarele: calciu seric 9, 90 mg/dl magneziemie 2, 00 mg/dl glicemie 76 mg/dl calciu ionic seric 4, 0 mg/dl tsh 6, 320 uul/ml ( limite normale 0, 44 ...sunt totusi ingrijorata.va rog mult, nu ocoliti intrebarea mea! va multumesc!
Parathormon mare

Secțiunea: Forum medical

...kg. analizele sunt: -volum mediu eritrocitar 101.2 -hgb corpusculara medie 33.2 -eozinofile 6.1 -bazofile 0.5 -glicemie 100 -colesterol 142 -parathormon 148 restul au valori normale.
glicemia mare trigliceridele 700

Secțiunea: Forum medical

...exista vreun tratament pentru glicemie 260 si trigliceride 700? dieta si medicamente?va rog dati-mi detalii si un eventual tratament.este vorba ...in urma efectuarii analizelor sa depistat acest lucru..va multumesc anticipat.
cortizol foarte mare

Secțiunea: Forum medical

...analizele si pe langa o lipsa de calciu foarte mare si o glicemie scazuta, mi-a iesit cortizolul foarte mare, repetat la 2 laboratoare: 50.41 microg/dl (valorile normale fiind ...
tensiune mare si puls ridicat

Secțiunea: Forum medical

...cardiolog şi mi-am făcut electrocardiograma, exemen colesterol, trigliceride şi glicemie. toate au fost în parametrii normali. actualmente deşi au trecut cca 4 luni nu am scăpat ...rog, ce mă sfătuiţi, să scap de această stare? va multumesc?
Concentratie foarte mare de trigliceride in singe

Secțiunea: Forum medical

...cu medicamente. colesterol total inainte:310, dupa:550 hdl colesterol inainte:44, dupa:48 trigliceride inainte:443, dupa:1802 glicemie inainte:117, dupa:115 va rog frumos sa ma sfatuiti, ce investigatii recomandati si ce tratament sa urmez, ...probleme similare, se pare ca este o dereglare ereditara. va multumesc.
caldura mare care cuprinde tot corpul

Secțiunea: Forum medical

...s-au facut analize care au iseit bine cu exceptia glicemiei care oscila intre 115-si 119 acolo a primit perfuzii timp de 6 zile si s-a ...rog frumos sa ma ajutati cu un sfat! va multumesc anticipat
glicemia mare, hemoglobina gl. buna, sarcoidoza-diabet ?

Secțiunea: Forum medical

...dar mi-au confirmat ambele rezultate. sunt speriata de aceasta glicemie, cu o zi inainte nu am mancat dulce dar cu 2 zile inainte am mancat ...si cu aceasta boala. va rog dati-mi un sfat. multumesc
266 rezultate. PAGINA: 12 ..... 13 14 Înainte ›
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK