Dicţionar medical - explicaţii termeni medicali
Vizitarea site-ului implică acceptarea cookies-urilor. Citește mai multe
Boli și afecţiuni Semne și simptome Anatomie și fiziologie Medicamente Proceduri medicale Dicţionar medical
Black Friday

Hemograma valori normale

hemograma cu valori sub normal

Secțiunea: Forum medical

...au iesit sub normal la o analiza a sangelui, hemograma. daca imi puteti explica ce reprezinta si care ar fi o cauza sau cauze probabile.. ...ce as putea sa iau pentru a reveni la valorile normale? (le mentionez numai pe cele care au iesit sub valoarea normala) wbc - 3,5 mid# - 0,1 grn# ...
Rezultate hemograma si urina

Secțiunea: Forum medical

...si am sa enumar pe cele subliniate ca nefiind normale: in hemograma:eozinofil 0.02,reticulocite 2.06,fractia reticulocitelor imature=18.8. urina:densitate 1011 va rog ,daca se poate sa primesc o explicatie pentru acesti termeni si semnificatia valorilor care nu se incadreaza in cele de referinta afisate de laborator. multumesc mult! michelina
hemograma in leucemia limfatica cronica

Secțiunea: Forum medical

...cine poate sa imi spuna daca o hemograma care are valori normale fara modificari decat la procentul neutrofilelor care este 44, 2 % si valoarea normala ...
hemograma completa cu form. leucocitara

Secțiunea: Forum medical

seara, va rog sa ma ajutati in legatura cu urmatoarele valori care au iesit in afara limitelor conform laboratorului unde am efectuat analizele: wbc= 4.71 (unitate de ...de masura - "miu"l) restul valorilor s-au incadrat in limite normale. va multumesc anticipat,
Hemofilia de tip B

Secțiunea: Boli și afecțiuni

...prezinta modificari similare cu cele din hemofilia a. astfel, hemograma, timpul de sangerare (ts), timpul de coagulare (tc) pe lama, timpul quick inregistreaza valori normale. timpul de coagulare in eprubeta si timpul howell sunt prelungite. timpul partial de tromboplastina (ptt) ...
Pneumonia interstitiala la copil

Secțiunea: Boli și afecțiuni

...clinic si a investigatiilor paraclinice. teste de laborator cuprind hemograma, cu valori normale si serologia pentru virusuri (titru in dinamica). la efecturarea radiografiei pulmonare se evidentiaza accentuarea interstitiala ...
Anemia la copil

Secțiunea: Boli și afecțiuni

...proveniență în măduva hematogenă). leucocitele și trombocitele sunt normale, ceea ce diferențiază anemia blackfan diamond de alte tipuri de anemii precum fanconi, care ...și numărul de hematii sunt moderat scăzute, cu valori ale hemoglobinei de 9-10 g/dl. concentrația medie a hemoglobinei eritrocitare este 36-40% iar ...se autolimitează în general spontan în timp. [2], [5].
Anemie sau nu?

Secțiunea: Forum medical

...la o hemograma cu hormula leucocitara cu hb ht si indici singurele valori anormale care mi-au iesit au fost vem si hem, putin mai scauzute decat normalul. hemoglobina ...
Sarcoidoza

Secțiunea: Forum medical

...acs 38 (vn 15-28), probe functionale - debite pulmonare normale, aspect de platou, transfer gazos scazut usor, - - recomandare = nu necesita tratament. am ...saptamana 19 , am facut analize de sange - hemograma normala in afara de limfocite 1.12 (vn 1.2-4.95)si eo- 0.04 (0.09-0.44), alte valori wbc 7.21 (4.8-11), ne 5.66 (2.54-7.48), , procente ne% 78% (53-68%), eo% 0.6 (2-4%), ly% ...
poate fi o poliglobulie?

Secțiunea: Forum medical

...varsta de 18 ani i-au iesit urmatoarele analize peste valorile normale: rbc: 6,2milioane(val normale date de lab. pana la 5,4 milioane);hgb:16,8(val normale pana la 15,7),hct:50,5%(val.normale pana ...o culoare a buzelor roz mai accentuata(din pacate ultima hemograma a fost facuta pe la 5-6 ani si a fost ok.am hotarat sa repet hemoleucograma ...
proces inflamator ganglioni superficiali (gat, submandibulari, etc)

Secțiunea: Forum medical

... etc) are raspuns in analizele medicale vsh si hemograma, in sensul afectarii valorilor respective, sau poate ca ganglionii sa fie mariti cu aceste 2 analize in valori normale multumesc
limfocitoza copil 2 ani

Secțiunea: Forum medical

...la un copil de 2 ani au iesit urmatoarele valori. ceea ce ma sperie cel mai mult este in valorile relative (procent) limfocitul 65% (30-55%) si neitrofil 21, 7% (valori normale 30-75%). in valori absolute sunt ok. daca cineva poate sa imi spuna cat de grav este sau daca mai trebuie facut ceva. multumesc hemograma cu form. leucocitara, hb, ht, indici si reticulocite * numar leucocite 10.7 mii/μl 6 - 17 * ...
limfocitoza copil 2 ani

Secțiunea: Forum medical

...la un copil de 2 ani au iesit urmatoarele valori. ceea ce ma sperie cel mai mult este in valorile relative (procent) limfocitul 65% (30-55%) si neitrofil 21, 7% (valori normale 30-75%). in valori absolute sunt ok. daca cineva poate sa imi spuna cat de grav este sau daca mai trebuie facut ceva. multumesc hemograma cu form. leucocitara, hb, ht, indici si reticulocite * numar leucocite 10.7 ...
analize sange

Secțiunea: Forum medical

...in varsta de 4ani si 5 luni i-am facut hemograma cu formula leucocitara cu hb,ht si indici .toate se incadrau in valorile de referinta inafara de monocit:18.3 %(valori normale10),monocit:1.46(valoare normala 1).va rog frumos imi puteti spune despre ce este vorba.va multumesc anticipat.
nu stiu care este cauza

Secțiunea: Forum medical

...o alta analiza pentru fier , acesta are valori normale de 75. in a -2-a faza s-a crezut ca este posibil sa am o hemoragie interna ...acid folic 30 de zile dupa care sa repet hemograma. acum cateva zile am refacut analiza la sanghe si mi-au iesit urmatoarele valori: hematocrit=38.2 -mcv=76.2 -rdw=103 hemoglobina=11.10 -mch=22.3 -mchc=29,2 trombocite=202 leucocite=9.7 -lymf=4.6 -lymf%=48 -mid=1.1 -mid%=10.8 -gran=4 -gran%=41.2 as dori ...
interpretare analize saptamana 34 sarcina

Secțiunea: Forum medical

...sarciinii, ingonrand aspectul ca am avut modificari in hemograma si urina si inainte. multumesc anticipat. sediment urinar activitate observatie sediment urinar celule epiteliale plate relativ ...relativ frecventa microbiologie biochimie(urina) denumire rezultat unitate de masura valori normale sumar urina ph 6.0 5.0-8.0 nitriti prezent absent glucoza absent absent acid ascorbic absent absent ...
Colon iritabil, ulcer, colecist sau toate la un loc??

Secțiunea: Forum medical

...senzatie de epuizare. am facut analize ptr ficat ,rinichi, hemograma, vsh, c reactiva, singerari oculte, hp, toate valori normale.echografie abdominala - colecist septat cudat congenital , in rest totul normal. mi s-a prescrid ...
stare de subfebrilitate - ce sa fac?

Secțiunea: Forum medical

...mai aparut pe radiografie. acum s-a refacut foarte bine, hemograma a iesit bine, la valori normale si merge la servici. insa exista o problema cu care ne confruntam si care persista ...
dificultate la inghitit

Secțiunea: Forum medical

...nu am nici o problema legata de tiroida. la hemograma valorile care nu s`au incadrat in limite normale au fost : - leucocite 10.55 (4-10) - neutrofil 41.1% (45-80) - limfocit 4.5 (1-4) - monocit 1.05 (0.3-1) intre ...
gura uscata, tinitus, jena la inghitit

Secțiunea: Forum medical

...ionic, seric, proteine totale serice, vsh, hemograma cu formula leucocitara hb, hc si indici, – valori normale cu exceptia fibrinogen 424 fata de normalul (200-400): la alt laborator am facut examen citologic ...
Medical Black Friday Medical Black Friday