Herpes la barbati

Cum recunoști herpesul genital la femei? - Sarcină, fertilitate, sănătate feminină

Secțiunea: Ghid de sănătate

...antivirale este cuprinsă între şapte şi zece zile. [1], [3]
Infectiile Herpetice (virusul herpes simplex)

Secțiunea: Boli și afecțiuni

...trompelor uterine), endometrita (infectia mucoasei uterine), sau prostatita (la barbati) . infectiile rectale si perianale pot fi produse atat de catre hsv 2, cat si ...rolul « Herpes virusului 8 » in cadrul sarcomului kaposi.
Herpesul genital

Secțiunea: Boli și afecțiuni

...transmitere a infecției, cât și se previne infecția pe viitor.
Herpes zoster oticus

Secțiunea: Boli și afecțiuni

...incidenta cazurilor de gerpes zoster oticus la femei si barbati este egala si creste semnificativ la pacientii peste 60 de ani. cauze si factori de ...ani, folosirea curenta a antiviralelor, sarcina si unele conditii imunosupresive.
Circumcizia la barbati - Estetica masculina

Secțiunea: Ghid de sănătate

...interventie chirurgicala genitala ce poate fi aplicata atat la barbati, cat si la femei. in cazul femeilor, termenul defineste un set mai amplu de interventii ...%, in perioada analizata”. nu detinem date oficiale mai recente.
Vaginul

Secțiunea: Anatomie și fiziologie

... actul sexual, atat la femei cat si la barbati, depinde atat de stimularea psihica cat si sexuala locala. dorinta sexuala este direct proportionala ...fi investigata sau banuita a exista la pacienta respectiva
Cervicita mucopurulenta

Secțiunea: Boli și afecțiuni

...determinata de aceiasi agenti patogeni care provoaca uretrita la barbati. uneori dificil de recunoscut, cervicita mucopurulenta este cel mai frecvent sindrom de bts la femei, ... zile de la diagnostic sau odata cu debutul simptomatologiei.
Ulcer aftos

Secțiunea: Boli și afecțiuni

...si 40 de ani. femeile sunt mai predispuse decat barbatii. deseori ulcerul aftos erupe in cazul infectiilor virale. porivit unui studiu britanic, la aproximativ 20% ...frecventa a apei de gura poate scadea frecventa aparitiei aftelor.
Dispareunia

Secțiunea: Boli și afecțiuni

...sexual.dispareunia poate fi de origine psihologica sau organica. la barbati, diagnosticul de dispareunie este rar, iar dispareunia are in general cauze fizice.se pot distinge mai ...la rezolvarea problemelor ce pot fi implicate in aparitia dispareuniei.
Ulceratiile organelor genitale

Secțiunea: Boli și afecțiuni

...contagioasa, determinata de streptobacilul ducrey, care afecteaza de obicei barbatii); sancrul moale este rar intalnit in tarile industrializate. Herpesul genital (virusul poate fi identificat prin ...transmiterea virusului cat si pentru a combate infectia deja instalata.
Uretrita la femei si sindromul uretral

Secțiunea: Boli și afecțiuni

...uretra femeilor este mai scurta decat cea a barbatilor, avand doar 3 centimetri. acest lucru favorizeaza ascensionarea mult mai rapida a patogenilor de la ...administrarea de doxicilina timp de 7 zile; tratamentul amelioreaza disuria.
Uretrita negonococica

Secțiunea: Boli și afecțiuni

...care apare in aproape jumatate din cazuri la barbati. totodata se foloseste termenul de uretrita negococica pentru cazurile de uretrita in care nu ...obiectelor introduse in uretra, trebuie evitat contactul acestora cu uretra.
Șancrul moale

Secțiunea: Boli și afecțiuni

...chiar izolat din lichidul purulent de pe suprafața ulcerelor.
Retentia acuta de urina

Secțiunea: Boli și afecțiuni

...mai frecvente cauze ale retentiei acute de urina sunt: la barbati: hiperplazia benigna de prostata, stenoza meatala (ingustarea orificiului prin care uretra se deschide ...stenturile prostatice) pot imbunatati prognosticul pacientilor cu multiple comorbiditati.
Boala Behcet

Secțiunea: Boli și afecțiuni

...mijlociu, japonia si tarile asiatice. sindromul afecteaza mai mult barbatii si tinde sa se dezvolte mai ales in a doua - a treia decada a ...tnf poate fi utilizata dar determina malformatii fetale la gravide.
Infectiile tractului urinar - infectii urinare

Secțiunea: Boli și afecțiuni

...drept metoda contraceptiva cresc suplimentar riscul de infectii urinare. barbatii tineri sunt rareori afectati de infectiile tractului urinar. in schimb, barbatii peste 50 ani cu ...se poate agrava, determinand o septicemie sau o insuficienta renala.
Anorectita

Secțiunea: Boli și afecțiuni

...medic cu anorectita. incidenta este mai mare la barbati decit la femei. anorectita apare predominant la adulti. pacientii tratati prin radioterapie (cancer cervical, ...la operatii. complicatiile terapiei chirurgicale ajung pina la 75%.
Hidrosadenita supurativa

Secțiunea: Boli și afecțiuni

...git, axial si submamar la femei si perianal la barbati. afectarea perianala tinde sa fie mai severa. leziunile initiale sunt solitare, nodule durerosi, pruritici care ...detergenti antiseptic, evitarea hainelor mulate si a antiperspirantelor si deodorantelor.
Sindromul POEMS

Secțiunea: Boli și afecțiuni

...măduvei osoase și cu leziuni osteocondensante și osteolitice multiple.
Prolactinomul

Secțiunea: Boli și afecțiuni

...parametri: dacă persistă disfuncția gonadică/defectele de câmp vizual/insuficiența hipofizară.
83 rezultate. PAGINA: 12 3 4 5 Înainte ›
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK