ROmedic a implinit 10 ani ROmedic a implinit 10 ani
Dicţionar medical - explicaţii termeni medicali
Vizitarea site-ului implică acceptarea cookies-urilor. Citește mai multe
Boli și afecţiuni Semne și simptome Anatomie și fiziologie Medicamente Proceduri medicale Dicţionar medical

Interpretare triplu test

interpretare triplu test

Secțiunea: Forum medical

...ziua va rog sa ma ajutati cu o interpretate a triplului test pe care l-am facut la giulesti la 14 saptamani si 5 zile: estriol liber (n: 1-4,4) 0.962 mg/ml hcg (n: 9000-70000)
interpretare rezultate triplu test

Secțiunea: Forum medical

...la fix 14 saptamani am facut triplu test. rezultatele au fost: afp-13.6, estriol neconjugat-1.23 si hcg total(hcg +beta)-72808.mom-uri corectate: afp-0.5, ue3-0.95 si hcg 1.73. as dori si eu o interpretare a acestor valori. care sunt riscurile, daca ar trebui sa mai fac si alte analize? va ...
test TORCH si TRIPLU TEST

Secțiunea: Forum medical

... dianacraciun localitate: campina mesaje: 2 m-ar interesa o interpretare a analizelor: ac. anti toxoplasma lgg =50.4 ul/ml ac. anti toxoplasma lgm =0.05 ac. anti rubella lgg =24.4 ...=negativ ac. anti hsv lgg =17.08 ac. anti hsv lgm =22 ul/ml triplu test: afp 49.10 ul/ml (16-17 sapt: 15.81-54.62) beta hcg 38991 (sapt 16-21: 4720-80100) free estirol 2.70 (sapt 16-17: ...
Un sfat va rog! TRIPLU TEST

Secțiunea: Forum medical

...de un raspuns ... un sfat despre valorile triplului test care a fost facut la varsta gestationala de 18 saptamani si 3 zile. varsta mea ...hcg : 4118,00 mul/ml nu s-a putut face o interpretare statistica a riscului de malformatii la fat deoarece programul prisca nu a primit valoarea beta ...
Triplu test ! Un sfat va rog !

Secțiunea: Forum medical

...un raspuns .. un sfat in legatura cu valorile triplului test care a fost facut la varsta gestationala de 18 saptamani si 3 zile. varsta mea ...hcg : 4118,00 mul/ml nu s-a putut face o interpretare statistica a riscului de malformatii la fat deoarece programul prisca nu a primit valoarea beta ...
TRIPLU TEST SAPTAMANA 15, LABORATORUL SPUNE CA SUNT 1;50 DE SD

Secțiunea: Forum medical

...moms 1.41 ue3 - 0.334 ng/ml - moms 0.20 ca si interpretare de laborator mi s-a spus asa: - trisomy 18 1;252, care indica un risc mic; - ...imi tine sub evidenta sarcina si probabil voi repeta testul, la un alt laborator. nu cred ca mai trebuie sa va spun ca frica ...un raspuns din partea dvs cat mai curand. va multumesc !
rezultat triplu test ... fara calcul de risc .. 15, 3 sapt

Secțiunea: Forum medical

...minune de fata. am 30 de ani, fumatoare. am facut triplu test la 15, 3sau4 zile. rezultatele : afp 41,5ng/ml-cica ok ... hcg total - (hcg+beta) -89157 mui/ml- prost . interpretare- risc crescut de down.bun, inteleg ..o parte, stiu ca nu au val de diagnostic, insa ...
INTERPRETARE REZULTAT TRIPLU TESTE

Secțiunea: Forum medical

...ng/ml : 0,91 mom hgg 41805 mui/ml : 1,28 mom interpretare rezultate: rezultatul screeningului : negativ riscuri sindromul down : 1 din 2700 ( la termen) risc ...mai mic pe baza nivelurilor afp, free estriol si hcg
am facut triplul test si mi-au iesit urmatoarele valori

Secțiunea: Forum medical

...sfat.am si eu o rugaminte la dumneavoastra, am facut triplul test si mi-au iesit urmatoarele valori care m-au dus la pragul de disperare.valorile testului sunt urmatoarele: ...iar antecedente in familie la mine nu exista.ajutati-ma la interpretarea acestui test si astept raspunsul dvs si ma rog sa fie totul bine!!va multumesc anticipat!!
rog interpretarea analize triplutest

Secțiunea: Forum medical

...ani am facut ecografie la 15,2 saptamani si apoi triplu test rezultatele sant urmatoarele si sant foarte ingrijorata;esteriol liber n;15s=1-4,4 16s=1,4-5,5 ...si in familie nu avem pe nimeni bonlav multumesc.
risc sindrom down

Secțiunea: Forum medical

...ziua!am si eu o rugaminte la dumneavoastra, am facut triplul test si mi-au iesit urmatoarele valori care m-au dus la pragul de disperare.valorile testului sunt urmatoarele: ...iar antecedente in familie la mine nu exista.ajutati-ma la interpretarea acestui test si astept raspunsul dvs si ma rog sa fie totul bine!!va multumesc anticipat!!
Vaccinarea copilor - o “bomba cu ceas” medicala

Secțiunea: Forum medical

...cei mai multi copii sunt vaccinati impotriva oreionului in triplul vaccin ror (rujeola-oreion-rubeola) care este administrat la varsta de aprox.15 luni. pediatrii apara acest vaccin ...ca barbatii adulti sa faca orhita, o inflamatie a testiculului. in rare cazuri, orhita poate produce sterilitate. daca sterilitatea dupa orhita ar fi o amenintare reala ...administrate simultan (de aici posibilitatea suprimarii reciproce a reactiilor), interpretarea testelor este dificila.” documentul concluzioneaza ca “testele de screening pentru tuberculoza nu sunt perfecte si medicii ...