Dicţionar medical - explicaţii termeni medicali
Vizitarea site-ului implică acceptarea cookies-urilor. Citește mai multe
Boli și afecţiuni Semne și simptome Anatomie și fiziologie Medicamente Proceduri medicale Dicţionar medical

Leucocite analize

Interpretare analize secretie vaginala

Secțiunea: Forum medical

...ce reprezinta? e grav? examen microscopic - preparat nativ celule epiteliale:foarte numeroase leucocite(pmn):relativ frecvente hematii:absente levuri:absente trichomonas vaginalis:absent examen microscopic - preparat colorat celule epiteliale superficiale: foarte frecvente celule epiteliale intermediare: rare clue cells: absente leucocite(pmn): relativ frecvente hematii: absente levuri: absente trichomonas vaginalis: absent flora microbiana: prezenti lactobacili
rezultat analize urina la gravida

Secțiunea: Forum medical

...si sunt inarcinata in saptamana 15. la ultimul buletin e analize de urina mi s-au parut ciudate unele valori si aspecte ale reultatelor. v-as uga daca ... corpi cetonici: absent urobilinogen: normal bilirubina: absent nitriti: absent leucocite: absente hematii: absente sediment urinar: mucus placarde de celule epiteliale scuamo va multumesc!
Analize medicale Gravida URGENT

Secțiunea: Forum medical

...de saptamani, a facut mai multe seturi de analize pana in momentul de fata dar cele de astazi au iesit prost. o sa scriu ...ar trebuii la inceputul lunii feb. sa faca cezariana. leucocite - 13.6 - limita normala 4/10 limfocite % - 17 - limita normala ...
analize in a patra luna de sarcina

Secțiunea: Forum medical

...si mamica lui;saptamana trecuta am facut un set de analize:o hemoleucograma completa, unde hematiile aveau valoarea 3, 94;leucocite-11, 17; volum mediu eritrocitar-89, 8;trombocite-367;limfocite-15;neutrofile-76, 5;monocite-4, 7;vsh-20;uree serica-15;calciu ionic seric-3, 70;calciu seric total8, 39;leucocite in ...
Interpretare analize sange copil 2 ani

Secțiunea: Forum medical

...altul si ne-a dat sa facem o serie de analize. acestea sunt rezultatele, sunt putin speriata mai ales de rezultatul de la crp. nr. leucocite 19, 77 interval normal 6-17 nr. neutrofile 12, 65 interval normal 1, 5-8, ...
interpretare analize urina si sange

Secțiunea: Forum medical

...interpretati si mie anlizele: -calciu seric =2.15. -glicemie=84. - leucocite=rare. - celule epiteliale plate =fregvent. -proteine=absent. - glucoza=absent. urocultura=insamintari sterile.- wbc 7.6. ne% 71.0 ly% ... plt 230 mpv 8.6. pct0. 0.198. pdw 16.1. multumesc anticipat
Interpretare analize hematologie fetita de 3 ani

Secțiunea: Forum medical

...ziua! as dori sa imi interpretati si mie urmatoarele analize de hematologie pentru o fetita de 3 ani ( implineste luna viitoare pe 8 iulie) ... leu +10 wbc-ul , frecvente epitelii, rare leucocite . de asemenea am facut si exudat faringian sia iesit negativ si proteina c reactiva tot ...
Buletin de analize - ar trebui sa imi fac griji ?

Secțiunea: Forum medical

...am 20 si a analize mi-au iesit urmatoarele: hematologie : leucocite 8.3 eritrocite 4.33 hematocrit 40.6 volum eritorcitar mediu 93.8 hemoglobina eritrocitara medie 30.7 concentratie medie de hemoglobina / ...
Rog interpretare: analize hemoleucograma si altele

Secțiunea: Forum medical

...am facut niste analize si unele sunt in afara intervalului optim. va rog o interpretare. imi puteti spune daca e ...urina densitate: 1020 ph: 6 proteinurie: absent glicozurie: absent corpi cetonici: absent urobilinogen: normal bilirubina: absent nitriti: absent leucocite: absente hematii: absente sediment urinar: rare celule epiteliale plate, 1-2 leucocite/c densitate: 1001-1035 ph: 5-9 proteinurie: 20mg/dl glicozurie: 100 mg/dl corpi ...
rog interpretare analize secretie vaginala

Secțiunea: Forum medical

...va rog sa ma ajutat sa interpretez rezultatul analizelor de secretie vaginala: epitelii: frecvente leucocite: relativ frecvente trichomonas: nu se observa levuri: nu se observa germeni: frecventi bacili gram pozitivi multumesc!
ANALIZE FACUTE INAINTEA SARCINII

Secțiunea: Forum medical

...dorim f mult un copil. am facut o serie de analize, si am urmatoarele rezultate: urocultura: rezultat : leucocite 0/mm cub ...
rog interpretare analize urina -alexandra

Secțiunea: Forum medical

...densitate :1025 proteinurie: absent glicozurie: 250 mg/dl corpi cetonici :absent urobilinogen: normal bilirubina:absent nitriti:absent leucocite: absente hematii:absente absente epitelii plate, absenta flora bacteriana, relativ frecvent mucus
analize sumar urina+sediment

Secțiunea: Forum medical

...normal bilirubina - negativ corpi cetonici - negativ nitriti - negativ eritrocite - negativ leucocite - negativ ph - 5.50 densitate - 1.025 epitelii plate - frecvente leococite - rare va multumesc anticipat
Analize urina - si nu le prea inteleg

Secțiunea: Forum medical

...buna, am fost la analize urina si mi-au venit inapoi in felul urmator. sunt putin speriat daca ma poate lamurii ...negativ (negativ) negativ pigmenti biliari.. negativ (negativ) negativ sediment: eritrocite... 141 /ul (=17/ul) leucocite. 20 /ul (=28/ul) sunt cam panicat ce inseamna eritrocite. va rog, astept raspuns. multumesc!
Interpretare analize (lupus cumva?)

Secțiunea: Forum medical

...hematologie interval biologic de referinta / um leucocite (wbc) 14.9 10^3/ul 4.0 - 10 / 10^3/ul eosinofile % 8.2 % ...) investigatie in lucru - vinerea viitoare le am.
interpretare analize secretie vaginala

Secțiunea: Forum medical

...levurile sa fie rare.. celule epiteliale: = relativ frecvente - leucocite: = relativ frecvente - trichomonas vaginalis: = nu se observa levuri: = rare flora: relativ frecventi cocobacili si bacili gram labili polimorfi
Analize urina si fecale urgent va rog !

Secțiunea: Forum medical

...de 5, relativ frecvente celule epiteliale plate, frecvente leucocite, frecventa flora microbiana? flora bacteriana fecaloida? rare levuri 2 per camp, calciu ionic4, ...pct 0, 14 % , , 72, 59 mg/dl
interpretare analize secretii vaginale

Secțiunea: Forum medical

ziua.ma numesc mihaela am 33 ani.de curand mi-am facut niste analize pt secretii vaginale si mi-au iesit numeroase epitelii,numeroase leucocite,abundenta flora polimorfa.acum un an am avut candida,am urmat tratament si mi-a trecut.acum am o scurgere ...
Analize in primul trim de sarcina

Secțiunea: Forum medical

...rau ca nu pot lua medicamente. luni am facut analizele si nu mi se par in regula . nu pot ajunge la medic din cauza racelii. nr leucocite 12.7 limfocite 20.4 monocite 2.4 granulocite 77.2% granulocite # 9.9 ...
analize refacute dupa jumatate de an

Secțiunea: Forum medical

...hematii 3, 98 hemoglobina 10, 8 hematocrit 34, 1 leucocite 3, 9 hemoglobina medie 27 vsh 55 am 37 de ani si de cate ori imi fac analizele hemoglobina este scazuta, deasemenii hematiile, hematocritul.am luat si tratament cu fier, magneziu, ...
1317 rezultate. PAGINA: 1 2 3 4 ..... 23242526272829 ..... 63 64 65 66 INAINTE ›