Leucocite analize

analize sange si simptome

Secțiunea: Forum medical

...buna ziua. am facut analizele in italia, si as dori lamuriri: leucocite 6.4 (3, 8-10, 9) eritrociti 5.2 (4.4-5.) hemoglobina 15.9 (12.4-16.0) ematocrito 46.3 (41.0-54.0) mcv 89 (85-92) mch 31 (27-32) mchc34 (32-38) rdw ...
analize sub limite normale

Secțiunea: Forum medical

...cel mai rau e ca acum mi-a scazut si leucocitele. acum analizele mele sunt varza (adica: wbc 3, 59 ; hgb 9, 5 ; rbc 3, 47 ...
help..analize mai putin bune:(

Secțiunea: Forum medical

...e cazul sa ma ingrijorez:deci asa:se pare ca sunt high-leucocitele(nu cu mult), granulocitele, mcv-ul, mch-ul, mchc-ul si mpv-ul.low sunt limfocitele si mid%.ph-ul e 7, 5;frecvente ...sa imi spuneti daca e grav..:(multumesc anticipat ps:in opinia mea analizele acestea sunt foarte rele...:(anul trecut erau mai bune...multumesc inca o data..ast rasp
analize madicale la copil de 4 ani

Secțiunea: Forum medical

...buna ziua.am si eu niste nelamuriri in legatura cu analizele sangelui.am o fetita de 4 ani si i-am facut analizele obligatorii si nu i-au iesit ...care i-au iesit ei:vem fl-75(lim normala80-97), hem pg25.3(lim norm26.5-33.5), leucocite12.6(lim norm3.8-10.0), limfocitek/ui3.5(lim norm1.2-3.2), trombocit411000(lim norm150000-390000), fe28(lim norm70-115mg/dl, glicemia42(lim norm40-140).valorile normale de la lab.sunt pentru adulti ...
interpretare analize sange

Secțiunea: Forum medical

...21 de ani.la examenul de urina complet a iesit leucocitele cu val + - ca15 leu / ul , val de referinta fiind negativ as ...granulocitele 71% cu val de referinta 50%-70%.dar cu restul analizelor in valori normale. va multumesc anticipat si poate imi dati un sfat unde sa merg ...
ANalize medicale; URGENT!!

Secțiunea: Forum medical

...tratamentul cu hydrea si i-au scazut trombocitele dar si leucocitele si eritrocitele.
explicatie analize medicale obligatorii

Secțiunea: Forum medical

...de 11 ani care a primit urmatoarele rezultate la analize: hemoglobina 14.9 leucocite 6.07 pmn (ne) segmentate 52.3% limfocite 41.6% iar la examenul urini proteina pro 0.1 g/l epitelii plate foarte rare leucocite ...
interpretarea unor analize in sarcina

Secțiunea: Forum medical

...si am 24 ani.sunt insarcinata in 2 luni.mi-am facut analizele recomandate de medicul de familie si au iesit urm rezultate nefavorabile: nr.leucocite 10, 53 limfocite 23, 3 la biochimie urinara:leucocite 2+ca125leu/ul sediment urinar:relativ frecvente celule epiteliale plate, relativ frecvente leucocite antigen ...
ROG INTERPRETARE ANALIZE COPIL 5ANI

Secțiunea: Forum medical

...wbc-numar total de leucocite 10.45 mon-valoare absoluta monocite 0.84 mchc-conc medie hemoglobina eritrocitara 35.7 rdw-sd 35.9 acid ascorbic 0.2 densitate urinara 1.025 proteine 0.3 leucocite rare epitelii ...eu care sunt cauzele la aceste rezultate, deoarece aceste analize nu ies niciodata in limite normale, iar dr.de fam.spune sa stam linistiti.va multumesc anticipat
INTERPRETARE DE ANALIZE IN TIMPUL SARCINII

Secțiunea: Forum medical

... limfocite(lym%): 18, 3% iar la urina: urocultura - nr leucocite /mm cub: 21 sediment urinar: celule epiteliale:4-5 /camp leucocite: 3-4/camp
analize urina biochimie si sediment

Secțiunea: Forum medical

...eu la ce sa ma astept in urma rezultatelor analizei de urina: leucocite 500 /micro l, proteine 150 mg/dl0, hematii 250 /microl si examen sediment: relativ frecvente celule ...
Analize medicale cu valori anormale

Secțiunea: Forum medical

...buna seara, am facut analizele de rutinm si am urmatoarele valori 'anormale' : la sange ly 3, 3, cholesterol 245, hdl 72, la urina leucocite +, nitriti prezenti si sediment urinar epitelii plate - frecvente, leucocite - rel.frecvente, isolate si ...
analize urina !!! va rog un sfat sau o parere

Secțiunea: Forum medical

...densitate -->1, 030 ph -- 6, 0 leucocite --negativ hematii --0, 06 corpi cetonici-- negativ bilirubina --negativ urobilinogen --normal mg/dl proteine -- 15 ...depre ce am afisat ??? astept un raspuns ! multumesc
rezultat analize sange si urina

Secțiunea: Forum medical

...lym% = 23.8 glucoza = 127.25 colesterol = 215.8 leucocite = +
raspuns la urmat analize si rez UROLOGIE

Secțiunea: Forum medical

...analize facute la singe si urina hemoglobina 14, 1 hematocit 41 leucocite 7300 trombocite 326000 formula leucocitara s 60, 2 e 2, 3 b o, 3 l31, ...
Analize medicale pentru o fetita de 3 ani

Secțiunea: Forum medical

...mele de 3 ani i-au iesit urmatoarele valori la analize: hematii 4950000/mm3 ; hemoglobina -12, 4g/100ml hematocrit-34%; mcv-68, 6fl ; mch -25pg ; mchc -36, 4 g/dl ; rdw -20, 3%, trombocite 249000/mm3; leucocite 6120/mm3, monocite -8, 63%, sideremie -78ug/100ml. glicemie 95 mg/100ml ; stgo -34u/l; stgp -14 u/l. am ...
urgent - interpretare analize sugar

Secțiunea: Forum medical

fetita mea are 2 luni si recent i-am facut cateva analize de sange, analize de urina si coprocultura. a avut un icter prelungit - 6 saptamani ...1 % sideremie 109 mg/dl trombocite 508000 / mm3 leucocite 8770 / mm3 na 137 cl 102, 3 k 6, 1 glicemie 69 proteinemie 6, ...
expicatii analize secretie vaginala

Secțiunea: Forum medical

...de infectia candida?sau ce sa inteleg?mentionez ca toate celelalte analize sunt ok.adica tricomonas, clamydia, mycoplasma si ureaplasma-negative.leucocite rare, hematii-absente.va rog un raspuns.
interpretare analize sange si urina

Secțiunea: Forum medical

...buna ziua! rog f frumos un doctor sa-mi interpreteze rezultatele analizelor: hemoleucograma completa (cu formula leucocitara): leucocite (wbc) - 3.66 mii/ul (interval de referinta 4, 00-10, 50); limfocite % - 37.4 % ...
Analize medicale pentru reumatism

Secțiunea: Forum medical

...rezultate analize: vsh- 20; fibrinogenemie 710;aslo 300; proteina c reactiva - prezent si din cate am inteles leucocite 12.000. diagnostig posibil: reumatism spuneti-mi va rog mult numarul leucocitelor ar trebui sa ma ingrijoreze? diagnosticul de reumatism ...
1397 rezultate. PAGINA: 1 2 ..... 252627 ..... 69 70 Înainte ›
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK