Lista anticonceptionale

antibiotice cu anticonceptionale

Secțiunea: Forum medical

...buna ziua. imi dati si mie, va rog, o lista a antibioticelor si medicamentelor care nu sunt recomandate impreuna cu anticonceptionalele? va multumesc mult de tot. o zi buna!
toleranta la anticonceptionale

Secțiunea: Forum medical

...dureri de sani, si, ca sa fie completata toata lista de reactii adverse, o durere intensa in capul pieptului insotita de senzatia de ceva ramas ...care mi-a schimbat tratamentul, recomandandu-mi, de data acesta, alte anticonceptionale, mai slabe, karissa.le iau doar de 3 zile si au si reaparut aceleasi simptome, ca ...
alternativa la anticonceptionale

Secțiunea: Forum medical

...pana dupa ce vom face un bebe).stiu ca deja lista posibilelor variante a "scazut" destul de mult, dar daca vreuna dintre voi foloseste o alta metoda, v-as fi recunoscatoare daca mi-ati spune si mie. mersi mult, pupici.
Anticonceptionale dupa nastere

Secțiunea: Forum medical

...discutie. credeti ca sunt potrivite ? au o intreaga lista de efecte adverse. insa nu stiu daca altele au mai putine, este prima data cand iau. va multumesc frumos.
Melanoza - petele pigmentare sau hiperpigmentarea pielii

Secțiunea: Boli și afecțiuni

...abcd a dermatoscopiei, a lui stolz; lista celor șapte criterii, a lui argenziano; metoda menzies. potrivit board of the ... amiloidoza nevul ota (30, 31, 32)
De ce întârzie menstruația? - Sarcină, fertilitate, sănătate feminină

Secțiunea: Ghid de sănătate

...întârzierea menstruației. pentru a reduce posibila sarcină de pe lista cauzelor, efectuează un test de sarcină pentru depistarea unei eventuale concepții. în prezent, testele de ...mic de 21 zile sau mai lung de 35 zile.
Pot să beau alcool dacă iau medicamente? - Stil de viață

Secțiunea: Ghid de sănătate

...amețeală, moleșeală, somnolență. similar, aceste simptome se numără pe lista de efecte adverse a numeroase medicamente, chiar și în dozele recomandate. e lesne astfel că ...bună atitudine pentru a nu vă pune sănătatea în pericol.
Ginecomastia - necesitatea reductiei mamare la barbati - Estetica masculina

Secțiunea: Ghid de sănătate

...adipozogenitala) castrarea dintre multiplele cauze mentionate in lista de mai sus, cele mai frecvente sunt acumularea de tesut adipos in exces, asociata cu ...un mecanism de actiune asemanator hormonilor feminini (de ex: anticonceptionale, medicamente pe baza de plante medicinale sau cosmetice ce contin estrogen)tipul 2: agenti care stimuleaza ...
Vaccinarea adulților

Secțiunea: Ghid de sănătate

...conform organizației mondiale a sănătății, românia este inclusă pe lista zonelor geografice în care  hepatita b are cea mai mare răspândire, deși în ultimii ani, ...afla mai multe informații despre rubeolă în următorul articol. (23,24)
Vaccinare copii

Secțiunea: Ghid de sănătate

...copilului și pentru liniștea ta este să verifici, în lista pe care noi ți-am propus-o, la ce să te aștepți după vaccinare și dacă micuțul ...pentru el, iar decizia stă doar în mâinile tale.multă sănătate!
Secretie de lapte din sani - galactoree

Secțiunea: Forum medical

...daca un medic ar putea sa imi spuna o lista de cauze posibile de la cele mai putin grave pana la cele mai serioase. controlul trebuie ...recomandare? mentionez ca am 29 de ani, nu mai iau anticonceptionale de peste 6 luni, nu am luat medicamente in ultimul timp, nu am introdus nici ...
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK