Dicţionar medical - explicaţii termeni medicali
Vizitarea site-ului implică acceptarea cookies-urilor. Citește mai multe
Boli și afecţiuni Semne și simptome Anatomie și fiziologie Medicamente Proceduri medicale Dicţionar medical

Lista anticonceptionale

antibiotice cu anticonceptionale

Secțiunea: Forum medical

...buna ziua. imi dati si mie, va rog, o lista a antibioticelor si medicamentelor care nu sunt recomandate impreuna cu anticonceptionalele? va multumesc mult de tot. o zi buna!
toleranta la anticonceptionale

Secțiunea: Forum medical

...de cap,dureri de sani,si, ca sa fie completata toata lista de reactii adverse, o durere intensa in capul pieptului insotita de senzatia de ceva ramas ...medicului meu ginecolog care mi-a schimbat tratamentul,recomandandu-mi,de data acesta,alte anticonceptionale,mai slabe, karissa.le iau doar de 3 zile si au si reaparut aceleasi simptome,ca si in ...
alternativa la anticonceptionale

Secțiunea: Forum medical

...pana dupa ce vom face un bebe).stiu ca deja lista posibilelor variante a "scazut" destul de mult, dar daca vreuna dintre voi foloseste o alta metoda, v-as fi recunoscatoare daca mi-ati spune si mie. mersi mult, pupici.
Anticonceptionale dupa nastere

Secțiunea: Forum medical

...discutie. credeti ca sunt potrivite ? au o intreaga lista de efecte adverse. insa nu stiu daca altele au mai putine, este prima data cand iau. va multumesc frumos.
Melanoza - petele pigmentare sau hiperpigmentarea pielii

Secțiunea: Boli și afecțiuni

...abcd a dermatoscopiei, a lui stolz; lista celor șapte criterii, a lui argenziano; metoda menzies. potrivit board of the ... amiloidoza nevul ota (30, 31, 32)
Pot să beau alcool dacă iau medicamente? - Stil de viață

Secțiunea: Ghid de sănătate

...amețeală, moleșeală, somnolență. similar, aceste simptome se numără pe lista de efecte adverse a numeroase medicamente, chiar și în dozele recomandate. e lesne astfel că ...bună atitudine pentru a nu vă pune sănătatea în pericol.
Ginecomastia - necesitatea reductiei mamare la barbati - Estetica masculina

Secțiunea: Ghid de sănătate

...adipozogenitala) castrarea dintre multiplele cauze mentionate in lista de mai sus, cele mai frecvente sunt acumularea de tesut adipos in exces, asociata cu ...un mecanism de actiune asemanator hormonilor feminini (de ex: anticonceptionale, medicamente pe baza de plante medicinale sau cosmetice ce contin estrogen)tipul 2: agenti care stimuleaza ...
Vaccinare copii

Secțiunea: Ghid de sănătate

...până la finalul aceluiași an să fie inclusă pe lista celor obligatorii) vaccinarea antimeningococică vaccinarea antihpv calendarul vaccinărilor opționale: ...pentru el, iar decizia stă doar în mâinile tale.multă sănătate!
Vaccinarea adulților

Secțiunea: Ghid de sănătate

...conform organizației mondiale a sănătății, românia este inclusă pe lista zonelor geografice în care  hepatita b are cea mai mare răspândire, deși în ultimii ani, ...afla mai multe informații despre rubeolă în următorul articol. (23,24)
Secretie de lapte din sani - galactoree

Secțiunea: Forum medical

...daca un medic ar putea sa imi spuna o lista de cauze posibile de la cele mai putin grave pana la cele mai serioase. controlul trebuie ...recomandare? mentionez ca am 29 de ani, nu mai iau anticonceptionale de peste 6 luni, nu am luat medicamente in ultimul timp, nu am introdus nici ...