Dicţionar medical - explicaţii termeni medicali
Vizitarea site-ului implică acceptarea cookies-urilor. Citește mai multe
Boli și afecţiuni Semne și simptome Anatomie și fiziologie Medicamente Proceduri medicale Dicţionar medical

Mchc mare

LYM mare

Secțiunea: Forum medical

...iesit valori anormale la : plt: 60 mii/microl, mchc: 38 g/dl, pdw: 19,40 fl. toate celelalte de la hemoleucograma au iesit in parametri normali: wbc, ...hdl colesterol este in parametri normali: 76. iarasi sideremia este mare: 186. mentionez ca am 37 de ani, 1,60 m inaltime si 52 de kilograme. nu fumez ...
baietel 9 ani alt-tgp mare?

Secțiunea: Forum medical

...granulocite% 48.6% , mcv 81fl , mch 32pg , mchc 39.3g/l , trombocite 345 , pct 0.310% , ...rezultatele sun bune ? astept raspuns . va rog. multumesc!
anemie mare-POSIBIL TALASEMIE

Secțiunea: Forum medical

...pentru ca dr. a spus ca are o anemie mare si trebuie sa ii mai facem niste analize detaliate la institutul de hematologie (tatal are ...ar ajuta-o.analizele ei: homoleucograma: wbc 11.3 rbc 5.46 hgb 10.3 hct 33 plt 655 mcv 61 mch 18.8 mchc 31 rdw 16.6 mpw 8.8 neutrofile nesegm 7 neutrofile segm 27 eozinofile 0 bazofile 0 limfocite 61 monocite 5 obs microcitoza poikilocitoza hipocromie -se ...
analize modificate

Secțiunea: Forum medical

...9 bazofile%-1, 5 eritrocite-4, 62 hemoglobina-12, 6(ref 14-17) hematrocit-36, 0(ref 45-52) mcv-78, 1(ref 84-96) mch-27, 3 mchc-35, 0 rdwsd-25, 9(ref.46-59)diferenta mare rdwcv-14.0 trombocite-269 pct-0, 13 mpv-4, 9(ref.8-15)din nou o diferenta mare pdwsd-16, 1 pdwcv-38, 6 vsh-7 aslo-400 va rog sa imi raspundeti!ma ingrijoreaza mult cele ...
Doresc interpretarea analizelor mele

Secțiunea: Forum medical

...buna ziua ! rezultatele analizei de sange au o mare parte vlaori sub limita minima. exemplu : rbc - 4.83 , hgb - 8.3 ..., mcv - 60.9 , mch - 17.3 , mchc - 28.4 , rdw - 20.5 . frotiu sanguin , anizocitoza cu microcite , polikilocitoza ...
hemoleucograma cu valori modificate

Secțiunea: Forum medical

...0(ref 45-52) mcv-78, 1(ref 84-96) mch-27, 3 mchc-35, 0 rdwsd-25, 9(ref.46-59)diferenta mare rdwcv-14.0 trombocite-269 pct-0, 13 mpv-4, 9(ref.8-15)din nou o diferenta mare pdwsd-16, 1 ...
interpretare analize copil 3 ani

Secțiunea: Forum medical

...facut analizele la sange k a avut febra foarte mare si i-au iesit urmatoarele o sa le pun doar pe cele cu probleme:wbc-14.48;mcv-79, 6;mchc-34, 9;pdw-10, 8;lymph%-16, 6;mono%-17, 9;neut%-64, 6;eo%-0, 6;lymph#-2, 41;mono#-2, 59;neut#-9, 35;baso#0, 04; proteina c reactiva-3, 07; ...
hemoleucograma

Secțiunea: Forum medical

...ajutati si pe mine cu niste analize eozinofile interval 0.0-0-70(rezultat 0.25) mchc interval 32.00-36.00(rezultat 31.74) un pic sub limita si nu stiu daca e de rau aici iar ...si cred ca ar fi trebuit sa fie mai mare sa fie ok? iar la eozinofile scrie valoare maxima 0.7(sa inteleg ca este 0.70 pentru ca ...
trombocite scazute

Secțiunea: Forum medical

...buna ziua.am si eu o mare problema cu trombocitele, iar akum am facut o hemoleucograma completa iar rezultatele sunt acestea: wbc:13.40 pct:0.14 pdw:18.70 neu:9.18 lym:3.00 mono:1.02 eos:0.16 baso:0.07 neu%:68.40 lym%:22.30 mono%:7.59 eos%:1.20 baso%:0.49 rbc:3.72 hgb:11.50 hct:32.90 mcv:88.60 mch:31.10 mchc:35.10 rdw:15.30 plt:139.00 mpv:9.88 as vrea si eu sa stiu daca puteti sa imi spuneti ce nu este bn in ...
Rezultate analize

Secțiunea: Forum medical

...am primit si eu rezultatele la analize cu urmatoarele valori mchc-38.5 este mai mare mcv-76.8 este mai mica hct-35.3 este mai mica si leucociturie -prezent 75 elemente/microl daca se poate sa-mi raspundeti si ...
Mor sau nu?

Secțiunea: Forum medical

sunt in grecia, si mi-am facut analizele medicale. dar prea mare lucru nu pricep eu in greaca. cert este ca mi-a iesit ceva de genul: globule albe wbc ...7, 8 globule rosii rbc...3, 81 hgb.12, 0 hct.36, 6 mcv..96, 1 mch..31, 5 mchc.32, 8 rdw..12, 4 plt..290, 0 mpv...10, 5 blood urea nitrogen...29, 0 creatinina.0, 80 acid uric..6, 10 potassium... 5, 30 sodium...140, 0 nu stiu ce ...
nivel trombocite foarte mic

Secțiunea: Forum medical

...hematocrit 42.7, mcv 91.8, mch 31.3, mchc 34, rdw 13.8, trombocite 133 mii, leucocite 4220, neutrofile 43.7, ...spus ca nivelul trombocitelor este foarte mic si aslo mare. sa fie oare din cauza radiografiei pulmonare facute saptamana trecuta - nu am probleme - ...
Baietel 2.5 ani, doar anemie?

Secțiunea: Forum medical

...= 77.2 fl [80-100] mic, mch = 25.9 pg [26.0-34.0] ok, mchc = 33.5 % [32-36] ok, neutrofile nesegmentate = 1 % [0-4] mic, neutrofile segmentate = 31 % [48-80] ok, euzinofile = 3 % [0-4] ok, bazofile = 0 % [0-1] mare, limfocite = 52 % [20-35] mare, monocite = 13 % [0-10] mic, sideremie = 5.9 micromol/l [9-30] ok, ...
interpretare analize

Secțiunea: Forum medical

...4.45; hgb 13.0; hct 37.1; mcv 63.4; mch 29.2; mchc 35.0; plt 319; ly 41.5; mo 5.3; gr 53.2; eo(mai mare) 0.7; rdw 10.5 %; pct 0.16 %; mpv 5.3; pdw 17.8h % din ce vad ...
help..analize mai putin bune:(

Secțiunea: Forum medical

...sa ma ingrijorez:deci asa:se pare ca sunt high-leucocitele(nu cu mult),granulocitele,mcv-ul,mch-ul,mchc-ul si mpv-ul.low sunt limfocitele si mid%.ph-ul e 7,5;frecvente epitelii;urobilinogenul=0,1;densitate urina=1000;colesterolul 129(sunt tanara,am 21 d ani)nu e cam mare? glucoza=68 si cam atat.dar wbc-ul ma ingrijoreaza tare si mcv-ul si mch-ul(35,1 pg si gran%asta care ...
INTERPRETARE ANALIZE MEDICALE - AS DORI UN SFAT

Secțiunea: Forum medical

...19.7; gran% - 49.8; hgb - 99; hct -35.9; mcv - 76.4; mch - 21; mchc -275; rdw-cv - 15.9; mpv -11.3. varsta mea -40 ani, femeie. sant nerabdatoare sa aflu daca este ceva in neregula si ce anume. cu marea rugaminte de a transmite interpretarea ---- va multumesc frumos.
leucocitoza

Secțiunea: Forum medical

...din anul 2002 am nivelul globulelor albe mare. am fost la mai multe clinici si am facut investigatii dar nu am decat raspunsul ... 101.01 mch 34.11 mchc 33.80 rdw 13.30 plt ...
Elemente hemoleucograma

Secțiunea: Forum medical

...am o mare rugaminte. nu am gasit nicaieri ce insemna anumite elemente din aceasta analiza: wbc rbc hgb hct mcv mch mchc plt rdw-sd pdw si in cazul in care toate au fost in limitele normale ale laboratorului respectiv, in afara ...
Ameteala, oboseala, nervozitate excesiva!

Secțiunea: Forum medical

...am facut niste analize medicale, rezultatele fiind in mare parte bune, numai cateva, conform laboratorului, sunt "anormale"!am mers cu buletinul de ...sunt: -(mch) hemoglobina eritrocitara medie 29.7pg(valorile normale conform laboratorului sunt 30-34pg -(mchc) concentratia medie de hemoglobina 34.3 g/dl (val. norm. 32-34 g/dl -(mpv) volum mediu trombocitar 6.4 fl ...
nu stiu ce am si sunt disperata.

Secțiunea: Forum medical

...trecuta am ajuns la urgenta cu o durere foarte mare in zona inghinala dreapta care s-a prelungit si pe picior. mi-au facut diferite analize (sange, urina), ...hct : 43.7%; mcv: 93.2 fl, mch: 33.5 pg; mchc: 35.9 g/dl, plt: 204 x 10(3); lym% : 12.2%; mxd%: 5.7%; neut%: 82.1%; lym#: 1.1 ...
39 rezultate. PAGINA: 12 INAINTE ›