Dicţionar medical - explicaţii termeni medicali
Vizitarea site-ului implică acceptarea cookies-urilor. Citește mai multe
Boli și afecţiuni Semne și simptome Anatomie și fiziologie Medicamente Proceduri medicale Dicţionar medical

Mchc scazut

valori mch si mcv scazut, mchc si plt ridicat la bebelus de 5 luni?

Secțiunea: Forum medical

...mcv -73.3fl( normal intre 85-98), mch-25.8pg(normal intre 31-36), mchc- 35.2g/dl(normal intre 32-35) si plt-409(normal intre 200-400), celelalte se incadreaza in valorile normale, iar la urina densitatea e putin scazuta 1.000g/ml( normal intre 1.015-1.025).multumesc.
Trombocite- numar scazut

Secțiunea: Forum medical

...(in sistemul numaratoare 9.0-17.0%) pct 0,06 (in sistemul numaratoarea 0.17-0.35%) mchc 32,1 ( in sistemul numarare 32.2-36.5 g/dl) fibrinogen 424 ( in sitemul 180-450 mg/dl) vsh 31 proteina reactiva ...acestea? spre ce specialitate sa continuam investigatiile? multumesc. p.s.: medicatie: detralex, antihipertensive.
limfocite 19.3?(SISTEM IMUNITAR SCAZUT?!..SAU ALTCEVA?)

Secțiunea: Forum medical

leucocite 6.2 neutrofile 73.5 limfocite 19.3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! monocite 5.2 eozinofile2.0 nr. eritrocite 5.03 hemoglobina 15.4 hematocrit 43.3 mcv 86.1 mch 30.6 mchc 35.6 nr trombocite 250 vsh 3 simptome:imi curge nasu in fiecare zi ,umblu tot cu servetele de nas ...ani lucrez ca agent sunt mai tot timpul in masina
Ajutati-ma : eritrocitoza

Secțiunea: Forum medical

... 4.0 - 6.2 ) mcv scazut 65.7 ( normal 81-97 ) mch scazut 19.9 ( normal 28-32 ) mchc scazut 30.2 ( normal 32-36 ) rdw-cv crescut ...
hemoleucograma

Secțiunea: Forum medical

...crescut 6.24 ( normal 4.0 - 6.2 ) mcv scazut 65.7 ( normal 81-97 ) mch scazut 19.9 ( normal 28-32 ) mchc scazut 30.2 ( normal 32-36 ) rdw-cv crescut 17.1 ( normal 11-16 ) concluzii (comentarii ...
Eritocitoza

Secțiunea: Forum medical

...crescut 6.24 ( normal 4.0 - 6.2 ) mcv scazut 65.7 ( normal 81-97 ) mch scazut 19.9 ( normal 28-32 ) mchc scazut 30.2 ( normal 32-36 ) rdw-cv crescut 17.1 ( normal 11-16 ) concluzii (comentarii ...
interpretare analize

Secțiunea: Forum medical

...ziua!recent am facut niste analize si mi a iesit mchc ridicat,iar rdw-sd scazut.imi poate spune cineva despre ce e vorba?multumesc
Trombocite marite

Secțiunea: Forum medical

...si am constatat ca am trombocite marite 780 cu mchc scazut 31,2 poate cineva sa imi spuna ce sa fac??? am fost internata toate au iesit ...
ANALIZE MEDICALE

Secțiunea: Forum medical

...analizele si viremia. fata de anul trecut viremia a scazut de 4 ori numai cu regim alimentar si vitamine pentru ficat, insa valorile hemoglobinei ... hgb=16.6, hct=51.6, mcv=92.6, mch=29.8, mchc=32.2, rdw=14.1, mpv=10.3, eo%=3.7, mo%=8.7, colesterol = 258, iar albumina este ...
analize proaste

Secțiunea: Forum medical

...si a crescut brusc in ultima perioada si a scazut in greutate, usoara scolioza. hemolocograma rbc: 3.70 hgb:10.7 hct:32.9 mcv:89 mch:28.9 mchc:32.4 rdw:17.1 plt:322 pdw:18.2 pct:0.25 mpv7.9 wbc3.13 ne:0.25 eo:0.007 ba:0.028 ly:2.74 mo:0.096 calciu seric 9.7 glucoza serica:91 fibrinogen:411.5 aslo : pozitiv vsh: 53mm/h 81mm/h frotiu sanguin: leucopenie cu neutropenie severa. usoara anizocitoza ...
rezultate analize

Secțiunea: Forum medical

...(12-16) hematocrit=39 (37-47) mcv=89 (82-92) mch=31.1 (27-31) mchc=34.9 (32-36) rdw=13.9 (11.6-14.8) trombocie=148.000 (150000-450000) leucocite=4510 (4000-10000) formula leucocitara neutrofile=54.32 (45-70) limfocite=33.26 (20-40) monocite=9.22 ...pe corp care dispar dupa cateva minute,se datoreaza tot nr.scazut de trombocite? multumesc, astept un raspuns
Interpretarea analizelor pt. dna. dr. I.F.

Secțiunea: Forum medical

... 48.6 % ly 43.1% mo 7.7 % eo 0.6 % scazut ba 0.0 % scazut ne 4.4 ly 3.9 marit mo 0.7 eo 0.1 ba 0.0 rbc 4.22 hgb 12.7 hct 36.0 scazut mcv 85.2 mch 30.1 mchc 35.3 rdw 11.6 plt 346 mpv 8.1 pct 0.282 pdw 15.6 vsh 10 calciu 9.7 ; colesterol 152 ; ...
POLIP ADENOMATOS TUBULO VILOS

Secțiunea: Forum medical

...tubulo vilos cu focare de neoplazie intraepiteliala de grad scazut si inalt. versantii spre baza de implantare fara leziuni. a fost operata de polip canal ...hct 41, 0 mcv 89, 5 mch 29, 0 mchc 32, 4 plt 207 lymph 32, 6 mono 5, 5 neut 58, 7 eo 2, ...
interpretare hemoleucograma baietel de 3 ani

Secțiunea: Forum medical

...74.4 72 - 88 fl mch 24.7 23 - 31 pg mchc 33.3 32 - 36 g/dl rdwcv 15.8 11.5 - 14.5 % plt 705 150 - 450 *10^3/mm3 pdw ...spune va rog ce inseamna aceste analize marite sau scazute...va rog sa ma ajutati!
rez analize

Secțiunea: Forum medical

...5.5 (0-8) mch - 29.8(27-32) bas% - 0.5 (0-2) mchc - 33.6(32-36) neu -1.16 (2.5-7.5) rdw- cv - 15.1(11-16) lym - 1.92(1.6-4) rdwe sd - ...ingrijoreaza monocitele, mai ales val procentuala si neutrofilele scazute. va rog daca ma puteti ajuta cu un raspuns. mentionez ca sunt femeie si am ...
ROG INTERPRETARE ANALIZE

Secțiunea: Forum medical

...86.9 80 - 96 fl mch 29.0 28 - 34 pg mchc 33.4 32 - 36 g/dl plt 243 ... 10 mm/2h monocitele sunt crescute iar limfocitele sunt scazute.poate fii vorba de o boala mai grava?m-am speriat de cancer de colon si de leucemie...va ...
Leucocite scazute

Secțiunea: Forum medical

...serios atentia. leucocitele mele au un nivel destul de scazut, ultima data aveam 3700, dar am avut si 3200 si 2900 asta numai in ultimul ...34 / pg =nbsp; concentratia de hb eritrocitara medie (mchc) 34.3 32 - 36 / g/dl =nbsp; leucocite (wbc) 3.78 4 - ...
Leucocite scazute

Secțiunea: Forum medical

...serios atentia. leucocitele mele au un nivel destul de scazut, ultima data aveam 3700, dar am avut si 3200 si 2900 asta numai in ultimul ...- 34 / pg =nbsp; concentratia de hb eritrocitara medie (mchc) 34.3 32 - 36 / g/dl =nbsp; leucocite (wbc) 3.78 4 - 10 / =0^3/mm^3 neutrofile (gra) ...
va rog frumos un raspuns

Secțiunea: Forum medical

...5.5 (0-8) mch - 29.8(27-32) bas% - 0.5 (0-2) mchc - 33.6(32-36) neu -1.16 (2.5-7.5) rdw- cv - 15.1(11-16) lym - 1.92(1.6-4) rdwe sd - ...ingrijoreaza monocitele, mai ales val procentuala si neutrofilele scazute. va rog daca ma puteti ajuta cu un raspuns. mentionez ca sunt femeie si am 30 ...
creatinina scazuta la copii

Secțiunea: Forum medical

...hematologie (nihon 19) au iesit in afara intervalului urmatoarele : -mchc = 31.9 cu valorile normale intre (32.0 - 36.0) -ne% = 59.4 ...cu stima, gatsby
35 rezultate. PAGINA: 12 INAINTE ›