Dicţionar medical - explicaţii termeni medicali
Vizitarea site-ului implică acceptarea cookies-urilor. Citește mai multe
Boli și afecţiuni Semne și simptome Anatomie și fiziologie Medicamente Proceduri medicale Dicţionar medical

Monocitoza

monocitoza

Secțiunea: Forum medical

...50;mono1, 02;eosi 0, 04;baso 0.01.poate avea legatura diareea cu monocitele?
MONOCITOZA????????

Secțiunea: Forum medical

...sa ne diagnostigheze . va rog muuuuuuult de tot ,sunt disperata!!!!!!!!
hemoleuograma - monocitoza

Secțiunea: Forum medical

...buna seara. la examenul periodic mi-a iesit o monocitoza si de asemenea valori crescute ale sideremiei (176, desi limita superioara ra 145).. nu am ...
Leucopenie, monocitoza

Secțiunea: Forum medical

...sânge si urina si am fost diagnosticata cu leucopenie, monocitoza, mai jos rezultatul complet: leucocite 3,98 hematii 4.32 hemoglobina 12,2 hematocrit 37,5 trombocite 315 p-lcr 23.4 volum eritrocitar mediu 86.8 mch 28.2 mchc 32,5 rdw-cv ...
va rog mult sa ma lamuriti daca e monocitoza????

Secțiunea: Forum medical

...boala rara da asemenea valori,va rog mult sa ma ajutati!!!!!!!!!!!!!
LEUCOPENIE NEUTROPENIE MONOCITOZA SIDEREMIE SCAZUTA

Secțiunea: Forum medical

...% mo % 21.9 2 - 8 % frotiu sanguin leucopenie cu neutropenie monocitoza usoara anizocitoza si poikilocitoza eritrocitara biochimie test rezultat interval de referinta metoda sideremie 24 37 - 145 ug/dl chimie umeda electroforez� test rezultat rez. optim albumina 68.4 59 ...
Tripanosomiaza - Boala somnului

Secțiunea: Boli și afecțiuni

...în doză de 400mg/kgc/zi (4 perfuzii/zi), timp de 14 zile.
Sarcom Kaposi

Secțiunea: Boli și afecțiuni

...fie in limite normale, dar se noteaza eozinofilie si monocitoza citopenia liniilor celulare este prezenta anemia este ...
Rabia (Turbarea)

Secțiunea: Boli și afecțiuni

... lcr: dupa prima saptamana de boala se observa monocitoza 80%, nivelul de proteine si glucoza sunt normale hematologie: leucocitoza moderata ...
Listerioza

Secțiunea: Boli și afecțiuni

...cefalorahidian. listerioza se asociaza in foarte rare cazuri cu monocitoza aparuta la nivelul sangelui sau lichidului cefalorahidian. alte tipuri de sindroame ce pot aparea in ...
Hemoleucograma - copil 2 ani si 4 luni

Secțiunea: Forum medical

...daca se poate o explicatie penntru mentiunea de neutrofilie. monocitoza. de pe biletul de analiza al ficei mele. mai jos gasiti valorile analizalor. hemoleucograma ...
interpretare analize

Secțiunea: Forum medical

...leucocitoza cu monocitoza nr.leucocite 12.04 nr.monocite 1.18 trigliceride 461
interpretare analize

Secțiunea: Forum medical

...si eu sa stiu ce inseamna, lecocitoza cu monocitoza. va multumesc!
interpretare hemoleucograma baietel de 3 ani

Secțiunea: Forum medical

...hemoleucograma frotiu sanguin leucocitoza cu neutrofilie si monocitoza trombocitoza relativa rbc 4.46 3.9 - 5.3 *10^6/mm3 hgb 11.0 10.7 - 14.1 g/dl hct 33.2 30 - 43 ...
Interpretare analize copil 1 an si 2 luni

Secțiunea: Forum medical

...ca la frotiu sanguin scrie leucocitoza cu limfocitoza si monocitoza. valorile anormale: rezultat: val. optima: rdw 14.8 11.5 - 14.5 % pct 0.29 0.16-0.48% wbc 17.80 4 - 12 ...
hemograma, copil 1.4 ani

Secțiunea: Forum medical

...mg/dl. iar la comentarii: anemie normocitara normocroma hiporegeneretiva, monocitoza. mentionez ca timp de 3 zile a avut febra moderata, 38.5 intrebarea mea este - ...
interpretare analize la copil de un an jumate.va rog

Secțiunea: Forum medical

...si la frotiu sanguin scrie leucocitoza cu limfocitoza si monocitoza trombocitoza.va rog din suflet asctept raspuns caci sunt tare nelinistita.va multumesc
rezultate analize copii de 1 an si 11 luni

Secțiunea: Forum medical

...mie rezultatele celor doi copii va rog? frotiu sanguin / monocitoza/ rdwcv 14.8, pdw 16.7, mpv 6.9, eo 0.078, mo 1.370, ...
pt d-nul dr Flueraru

Secțiunea: Forum medical

...greu.analize de singe i-am tot facut are o usoara monocitoza, ige normal, astazi la exudatul nazal i-a iesit stafilococ auriu sensibil la oxacilina, gentamicina, biseptol.intrebarea ...
Probleme copil bronsiolita

Secțiunea: Forum medical

...: 32.5 interval normal : 32-38 + exudat normal conluzii: monocitoza, euzionfilie medicul a recomandat antibiotic motivand ca valorile de referinta sunt pentru adulti. cei de la ...
25 rezultate. PAGINA: 12 INAINTE ›