Rotula sarita

Luxatie genunghi (rotula sarita)

Secțiunea: Forum medical

...noua intrebare. dupa ce mi-am luxat genunchiul (mi-a sarit rotula) si am stat cu el o saptamana in ghips, am fost astazi la control. a ...o saptamana la sala de fitness, executand o fandare laterala.
Luxatie genunghi (rotula sarita)

Secțiunea: Forum medical

...fandare laterala cu sprijin pe picorul drept mi-a sarit rotula (s-a dus in partea drepata). pentru ca am fost incalzit nu am prezentat dureri. instructorul ...stiu ca am scris foarte mult, dar sunt putin nelinistit!
rotula sarita pentru prima data

Secțiunea: Forum medical

...seara! in urma unei fandari facuta necorespunzator mi-a sarit rotula. mi-a pus-o la loc destul de repede si usor dar cu dureri mari. este pentru ...vreun ligament dupa repunerea rotulei la locul ei? va multumesc!
saritura de rotula

Secțiunea: Forum medical

...handicap gradu 1 si de 2 ori i-a sarit rotula de la picior.o data s-a intamplat acum cativa ani si cel mai recent azi noapte..cand s-a trezit plangand si cu rotula sarita.am chemat salvarea l-am dus la urgente si acolo i-au pus rotula la loc si atat ...
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK