Dicţionar medical - explicaţii termeni medicali
Vizitarea site-ului implică acceptarea cookies-urilor. Citește mai multe
Boli și afecţiuni Semne și simptome Anatomie și fiziologie Medicamente Proceduri medicale Dicţionar medical

Sideremie copil

Sideremie 18, copil 2 ani si 9 luni

Secțiunea: Forum medical

...spus sa nu ne ingrijoram si sa-i administram fier. copilul are foarte multa energie, este vesel, nu este altfel bolnavicios. are scaun normal, nu a ...(cu sideremia sub valorile normale) la copii de aceasta varsta?
hemoleucograma,sideremie uree serica

Secțiunea: Forum medical

...sa sti daca intraadevar e asa .va mentionez ca copilul are carii la dintii de sus care sunt in schimbare perioada cand i/am recoltat analizele ...a dormit suficient circa 6/7 ore pe noapte multumesc mult
Intoxicatiile la copil

Secțiunea: Boli și afecțiuni

...numim intoxicatie la copil ansamblu de tulburari cauzate de absorbtia voluntara sau nu, de catre un copil, a unei ...eritrocite cu o crestere a porfirinei eritrocitare si cresterea sideremiei. se produc leziuni vasculare in special la nivelul sistemului nervos central (snc) afectand structurile profunde. ...
anemie copil 3 ani

Secțiunea: Forum medical

...revin cu niste analize pe care le-am facut la copil.va scriu pe cele care nu s-au incadrat in limita val. normale;monocite 9,5%, neutrofile 47,3%; cond.med.de hem.eritr.33,1g/dl; indice de distrugere a plachetelor 10,3%;sideremie 42umol/l. va scriu si citeva val. normale;hemoglobina 12,4g/dl;hematocrit 37,5%;calciu seric 2,28 mmol/l; magnezemie 0,93mmol/l;glicemie 97 ...
interpretare analize copil 3 ani

Secțiunea: Forum medical

...59;neut#-9, 35;baso#0, 04; proteina c reactiva-3, 07; ast/tgo-68; sideremie 2. va multumesc anticipat o zi buna
hemoleucograma copil 6 ani si 5 luni

Secțiunea: Forum medical

...1.00-4.00) - bazofile-0.80 -hematii-4.24 -hemoglobina-12.8 -hematocrit-35.6(valoarea normala fiind 36.00-42.00) -mcv-84.00 -mch-30.20 -mchc-35.90 -rdw-11.6 -pct-0 -pdw-16.0 -trombocite-266 -vol. tromb. mediu-6.80(valoarea normala fiind 7.00-14.00) -sideremie-107 -vsh-6 mm/1 h ceea ce ma ingrijoreaza sunt cele 3 valori pentru:eozinofile, hematocrit, vol. tromb. mediu. mentionez ca este alergica la nurofen si novocalmin. multumesc.
REZULTATE ANALIZE COPIL 8 ANI, VA ROG!!!!!

Secțiunea: Forum medical

...meu tocmai i-am facut analizele si i-au iesit cam asa sideremie-fe-60 limfocite-58.5 granulocite-34.3 numar absolut limfocite-3.3 numar eritrocite-4.36 hemoglobina-12.3 hematocrit36 poikilocitoza-scrie ceva de genul usoara..mai departe nu inteleg neutrofile-33 acum ia ferrum hausman 15 pic ... va multumesc din suflet pentru timpul acordat o mamica putin ingrijorata
Hemoleucograma - copil 2 ani si 4 luni

Secțiunea: Forum medical

... risc: 240 mg/dl chimie umeda tgp 13 39 u/l chimie umeda tgo 22 56 u/l chimie umeda sideremie 29 25 - 101 ug/dl chimie umeda magneziu 2.5 1.6 - 2.8 mg/dl chimie umeda calciu seric total 9.79 8.8 - 10.8 mg/dl chimie umeda calciu ionic 4.46 4.2 ...pentru aceasta mentiunie de neutrofilie. monocitoza. o zi buna! s. beatrice
interpretare analize la copil de un an jumate.va rog

Secțiunea: Forum medical

...%monocite-11.4% nr monocite-2.1 nr trombocite-655 sideremie 116 si la frotiu sanguin scrie leucocitoza cu limfocitoza si monocitoza trombocitoza.va rog din suflet asctept raspuns caci sunt tare nelinistita.va multumesc
analize la copil de 6 ani-v.patologice-rog un raspuns !

Secțiunea: Forum medical

...mai sus sunt cele patologice.....,in schimb i-au iesit bune: fibrinogen-351,calcemie-10,6,glicemie-91,magneziu-2,21,sideremie-71,exudat faringian-absent(streptococ sau stafilococ).
analize medicale copil 2 ani si 6 luni

Secțiunea: Forum medical

...1.7 limfocite 63.8% monocite 9.5% trombocit 0.383% indice de distr a trombocitelor 15.7% granulocite 26.7% sideremie 196mg/l glicemie 83mg/dl
Interpretare analize copil 3 ani si 8 luni

Secțiunea: Forum medical

...parametrii sunt urmatoarele: plt:454 val normala :4-12 eo:0.63 val normala:0.08-0.48 eo%:5.5 val normala:2-4% sideremie 26, val normala: 29-91 frotiu sanguin - rezultat:eozinofile; anizocitoza eritrocitara ultima nici macar nu am mai vazut-o pana acum prin analizele copilului sau ale noastre,ma sperie numai denumirea si as vrea sa stiu ce inseamna.restul analizelor ...
rog foarte urgent interpretare analize copil 1 an

Secțiunea: Forum medical

...total 13,9 mg/dl *** fosfataza alcalina 347 ul magneziu 1,81 mg/dl sideremie 111 ug/dl leucocite 8,5 *** pmn-segmentate 32,9 *** limfocite 59,4 monocite 5,9 eosinofile 1,3 basofile 0,5 *** hematii 3,9 *** hemoglobina 10,4 *** hematocrit ...mici va rog frumos un sfat ceva ,va multumesc
va rog sa-mi interpretati analizele hemoleucograma pt copil de 6 ani si 5 luni

Secțiunea: Forum medical

...1, 24%; stgo 30 u/l ; stgp 20 u/l; sideremie 104; examen urina ph 5, 0 ; densitate 1031 ; eritrocite 4/ul - leucocite 6/ul ...aceste valori la analize sunt normale pentru aceasta varsta?va multumesc.
interpretare rezultate analize la un copil de 7 ani si jumatate!

Secțiunea: Forum medical

...buna ziua! copilul meu in varsta acum de 7 ani si jumatate a facut mai tot timpul faringite ...hem.sunt bune, fibrinogen=614 foarte mare pt varsta lui(normal=380), creatinina=0.45, sideremie=19.93, acid uric=2.83, proteina c reactiva=30..., astea apar modificate, iar celelalte sunt bune..., glicemie=98.34, magneziu=2.14, calcemie=9.76, ...
Hepatita B

Secțiunea: Boli și afecțiuni

...in plus, gravidele purtatoare de virus infecteaza de regula copilul in timpul nasterii.   majoritatea adultilor infectati cu hepatita b se vindeca in totalitate, chiar daca prezinta ... flebotomia – este indicata cind nivelul sideremiei si al feritinei sunt crescute, scaderea nivelului sideremiei imbunatateste raspunsul la interferon ...
interpretare analize

Secțiunea: Forum medical

...va rog sa-mi interpretati urmat analize, pt un copil cu varsta de 1 an si 5 luni: -proteina c reactiva 0.06 -glucoza serica 80 -uree serica 16 -creatinina serica 0.3 -ast/tgo 38 -alt/tgp 33 -sideremie 13 -calciu seric 9.8 -fosfataza alcalina 405 va multumesc!
endocrine copii

Secțiunea: Forum medical

...facut analize magneziu seric val obtinuta este de 2.30, sideremie val obtinuta este de 80, 00.colesterol seric total 138, 00.trigliceride 51, 00 fosfatoza alcalina 200.fibrinogen ...sa spus ca are oasele dezvoltate ca a unui copil de 6 ani.va rog dati un sfat, ce parere aveti?va multumesc.
probleme cu analize

Secțiunea: Forum medical

...set de analize complet pt siguranta noastra si a copiluilui.ne-am prezentat la dr pediatru pt o consultatie si pt a ne ajuta cu analizele.eu am ...i le fac copilului:homeleucograma completa,vsh,glicemie,uree,acid uric,creatinina,proteine totale,tgo,tgp,bilirubina,colesterol,trigliceride,coagulograma,calciu total si seric,sideremie,fosfataza alcalina,aslo,sumar urina,examen coproparazitologic si coprocultura,axudat faringian,control oftamologic,ecografie abdominala.cand am ajuns cu el la prelevare am ...
URGENT!!!! Anemie - Talasemie?

Secțiunea: Forum medical

...cnc hb eritrocitara medie=31.1 !!rdw=16.8 trombocite(plt)=290 pct 0.25 mpw=8.8vsh 1h=3 !!vsh 2h=8 biochimie : calciu seric total=8.5 sideremie=47.1 glicemie=83 !!tgo=55 tgp=19 !!fosfataza alcalina=637 !!fibrinogen=186.2 medicul m-a intrebat daca avem in antecedente cazuri de talasemie si m-am speriat.va rog sa-mi spuneti cat de grava este anemia copilului?????
30 rezultate. PAGINA: 12 INAINTE ›