Sindrom Bourneville

Interventie plastica la nivel facial in cazul sindromului Bourneville

Secțiunea: Forum medical

...de piele pentru pielea fetei. copilul s-a nascut cu sindromul Bourneville, si din fericire manifastarile bolii in cazul lui sunt restranse, triada Bourneville nu l-a ...cer scuze pentru timpul pe care vi l-am rapit !
Sindromul Bourneville

Secțiunea: Boli și afecțiuni

...sindromul Bourneville mai este cunoscut si sub denumirile de epiloia (de la triada simptomatica: „epilepsy, low ...manifestari comportamentale multiple) se bucura de un prognostic foarte bun.
Scleroza tuberoasă (hamartomatoză sistemică multiplă ereditară, boala Bourneville sau maladia Pringle)

Secțiunea: Boli și afecțiuni

...major sau două criterii minore diagnostic diferențial- neurofibromatoză, sindromul von hippel- lindau, alte tumori cerebrale, epilepsie, sindrom west, angiomlipoame izolate, limfangioleiomiomatoză izolată, ...un prognostic excelent, aceștia putând avea o viață normală.
Epilepsia la copii si adolescenti

Secțiunea: Boli și afecțiuni

...și se remit spontan, intrând în categoria crizelor epileptice secundare.sindromul epileptic este un grup de caracteristici clinice fiind caracterizat prin: tipul crizei, vârsta ...cauzat de aceiași factori lezionali care cauzează și epilepsia.
Heterocromia (ochii de culori diferite)

Secțiunea: Semne și simptome

...heterocromie sunt ereditare, cauzate de o boală, un sindrom sau un traumatism. (2)  heterocromia congenitală este moştenită prin transmitere autosomal dominantă. în heterocromia sectorială, ...ochiului sau sistemice, nu sunt necesare alte intervenţii. (3)
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK