Tiroida cronica

tiroida cronica

Secțiunea: Forum medical

...ai face un control si a fost diagnosticata cu tiroida cronica antoimuna. la ecografie, tiroda este putin marita, iar la analizele de laborator i-a iesit atpo= ...
Tiroida cronica autoimuna

Secțiunea: Forum medical

...ng/ml -anti-tpo 245.00 ui/ml normal 50 ui/ml am fost diagnosticata cu tiroida cronica autoimuna si insuficienta luteala.ce parere aveti de acest diagnostic? va multumesc. mihaela- 27 ani
Tiroida cronica Hashimoto

Secțiunea: Forum medical

...de curand medicul endocriolog m-a diagnosticat cu tiroidia cronica hashimoto ; mai trebuie sa fac analize la tsh si ft4, si abia apoi sa ..."o perioada destul de lunga cu aceasta boala sanatate tuturor !
Tiroida cronica autoimona

Secțiunea: Forum medical

...si 66 de kg si am fost diagnosticata cu tiroida cronica hasimoto. tsh-ul si ft4-ul mi-a iesit in valorile normale, dar atpo-ul este 1000. la ecografie ...
tiroida cronica autoimuna

Secțiunea: Forum medical

...de ani, 1.66 m si o greutate de 86 kg...
Interpretare rezultate tiroida cronica autoimuna

Secțiunea: Forum medical

...ng/ml -anti-tpo 245.00 ui/ml normal 50 ui/ml am fost diagnosticata cu tiroida cronica autoimuna si insuficienta luteala.ce parere aveti de acest diagnostic? va multumesc. mihaela- 27 ani
Tiroida

Secțiunea: Anatomie și fiziologie

...tiroida este cea mai mare glanda din organism, situata in regiunea cerviala anterioara median corespunzator ...somnolenta, oboseala 2. pacientul acuza sensibilitate la frig, constipatie cronica 3. in cazul hipotiroidismului aparut din copilarie caracteristic este retardul mintal, hipodezvoltare, mixedem ...
tiroida

Secțiunea: Forum medical

...scazut si atpo este foarte marit. raspunsul d-nei dr.este tiroida cronica autoimuna.nu mi s-a dat niciun tratatment.dar mi-a zis ca va trebui peste un timp sa ...
probleme cu tiroida

Secțiunea: Forum medical

...sunt diacnosticata cu tiroidita cronica autoimuna, cu examen atpo2ooo, tsh=0, 4. ma ingrijoreaza tare ca saua turceasca este, , ovalara, cu ...microadenom, sau ce este de fapt acolo.(nu am facut tomografie)
probleme cu tiroida?

Secțiunea: Forum medical

...niste sfaturi şi idei despre ce ar putea fi...mulţumesc mult!
Tiroida si sarcina

Secțiunea: Forum medical

...02.04.2013 am fost diagnosticata cu gusa cu hipotiroidism (tiroidita cronica)- telamie--cred(nu prea se intelege scrisul). ls 17, 2/17, 3/45 mm, ld 21/19/47, 7mm cu str hipoecogen ...ocnele mari si la salina? multumesc anticipat si astept raspunsul d-voastra.
boala cardiologie + tiroida hashimotto

Secțiunea: Forum medical

o consultatie de cardiologie am fost diagnosticata cu ;cardiopatie ischemica cronica si mi s-a prescris urmat. tratament:dimineata preductal si noliprel, la amiaza 1 pastila de aspirina ...am impresia ca este o legatura de cauzalitate intre tiroida hsdhimotto si inima si ca tratamentul cardiac trebuie sa sufere modificare si anume ce? cu ...
Spasmofilia

Secțiunea: Boli și afecțiuni

...striate, datorat scăderii nivelului de calciu ionic din organism.
TIROIDITA CRONICA

Secțiunea: Forum medical

...examinarea scintigrafica tiroidiana: tiroida cu localizare anterocervicala normala, marita global de volum (ltd>lts), cu distributie neomogena si hipofixare a ...prezent. concluzii: gusa polinodulara hipofixatoare. aspect scintigrafic de tiroidita cronica. alat - 48, colesterol - 244, trigliceride - 243, tsh - 0, 848, functia serotonina - ...
cervicita cronica

Secțiunea: Forum medical

...facut un tratament naturist+acupunctura pentru noduli la sani si tiroida.la exmenul de anul acesta, facut la cca 9 luni de la ultimul, acelasi ginecolog imi ...o parere. de ce nu a indicat mai intai colposcopie?
tiroidita cronica- tratament naturist?

Secțiunea: Forum medical

...tiroida cronica doar tratament naturist?
Durere cronica la baza gatului

Secțiunea: Forum medical

...marului lui adam. diagnosticul orl a fost rinita, faringita cronica, deviatie de sept, candida spp analize de sange : helicobacter pylori, anemnie usoara. ecografie ...ar trebuii sa continuu investigatiile ( ct, rmn, gastro, tiroida ) ? multumesc.
HEPATOPATIE CRONICA SAU HEPATITA MEDICAMENTOASA?

Secțiunea: Forum medical

...mai iau euthyrox deloc, cica acum e prea activa tiroida.....) ca o completare, nu stiu cat e de relevanta, dar va spun, inainte de a mi ...diagnostic realist.....!si sfatuiti-ma ce sa fac in continuare....mutumesc anticipat !
Tiroidita cronica cu tireotoxicoza tranzitorie

Secțiunea: Boli și afecțiuni

...tranzitorii. tireotoxicoza tranzitorie asociată tiroiditei cronice dispare după aproximativ 2-5 luni.
Patologia mediastinului - Mediastinul

Secțiunea: Anatomie și fiziologie

...se face in functie de agentul infectios identificat.mediastinita cronica granulomatoasa apare in cadrul afectiunii tuberculoase sub forma granulomului mediastinal tuberculos. este intalnita ...aortic. radioterapia este recomandata in cadrul formelor maligne. tiroida mediastinala din totalitatea tumorilor mediastinale se remarca cu o frecventa de aproximativ 56% si ...
91 rezultate. PAGINA: 12 3 4 5 Înainte ›
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK