Dicţionar medical - explicaţii termeni medicali
Vizitarea site-ului implică acceptarea cookies-urilor. Citește mai multe
Boli și afecţiuni Semne și simptome Anatomie și fiziologie Medicamente Proceduri medicale Dicţionar medical

Tratament trigliceride mari

glicemie si trigliceride mari

Secțiunea: Forum medical

...care am avuto 200 co 180 si am dureri mari de cap mi-a dat sa fac un set de analize am trigliceridele de388,4 si glicemia de 129,3 in schimb am primit tratament nitroglicerina 1 pe zi si fosypril 2 pe zi va rog sa i-mi dati o ...
colesterol si trigliceride mari

Secțiunea: Forum medical

...am un nivel al colesterolului de 286 si trigliceride450 si astfel iau un tratament dat de cardiolog astfellipantil1/zi aspenter1/zi preductal2/zi dar mie imi este mereu rau mi se infunda ...in cap cu urechi infundate ce pot face in continuare?
colesterol si trigliceride mari

Secțiunea: Forum medical

...de la inceputul lunii iulie i-au iesit colesterolul si trigliceridele marite,plus ficatul,in neregula. este un pic supraponderal,adik la 186cm are aprox 99-100 kg,fumeaza,in general are si probleme cu stomacul ,a mai urmat ocazional tratament cu omeran,dar acum a aparut problema asta cu valorile astea mari. ce este de ...
colesterol si trigliceride mari

Secțiunea: Forum medical

...buna ziua. am 63 ani si am trigliceridele 277, si col 300.am probleme cu ficatu si as dori un tratament va rog care sa nu atace ficatu daca se poate ceva homeopat pentru ca medicamentele ...cred datoritab acestei cauze a trigl si a colest mare
Colesterol scazut si trigliceride mari

Secțiunea: Forum medical

...bună seara! fac un tratament de 3 luni pentru dislipidemie, luând 1 pastilă de crestor pe zi. am făcut analizele ...astfel: colesterol seric total=129 mg% hdl = 35 mg% ldl = 59 mg% trigliceride = 177 mg% vă rog să-mi explicaţi care este semnificaţia rezultatelor acestor analize. vă mulţumesc!!
trigliceride si colesterol valori mari

Secțiunea: Forum medical

...mi-au iesit urmatoarele rezultate. colesterol seric total 241 si trigliceride serice 290 . ce tratament naturist sa iau ( am inteles ca cele normale afecteaza ficatul) pentru scaderea acestor valori?
trigliceride si colesterol seric mari

Secțiunea: Forum medical

...mi-au iesit urmatoarele rezultate. colesterol seric total 241 si trigliceride serice 290 . ce tratament naturist sa iau ( am inteles ca cele normale afecteaza ficatul) pentru scaderea acestor valori?
trigliceride serice si colesterol seric total mari

Secțiunea: Forum medical

...iesit urmatoarele rezultate. colesterol seric total 241 si trigliceride serice 290 . ce tratament naturist sa iau ( am inteles ca cele normale afecteaza ficatul) pentru scaderea acestor valori?
TRIGLICERIDE MARITE

Secțiunea: Forum medical

...am 46 de ani ,barbat,colesterolul 280 ,trigliceride 410 ,greutate 90 kg ,inaltime 1.81 . va rog frumos un tratament mai putin nociv pentru organism.
Trigliceride marite

Secțiunea: Forum medical

...42 ani si 75 kg. ma ingrijoreaza foarte tare trigliceridele si colesterolul crescute. am facut tratament si nu scad valorile gpt 30 lim normala 45 got 26 35 colesterol total 266 trigliceridele 349 ce regim si tratament pot urma adrian preda multumesc
trigliceride marite

Secțiunea: Forum medical

...fost trimisa la cardiolog si aici mi sau gasit trigliceridele undeva la 368 si acum urmrz o dieta si am si ceva tratament pentru puls cat si prntru scadera trigliceridelor. intrebarea mea era daca este posibil ca de ...crize de cand aveam 19 ani ai acum fac 27.
Trigliceride, colesterol, TGO, TGP, INTERPRETARE

Secțiunea: Forum medical

...71kg, 21 de ani  glicemie 87 mg/d colesterol total 203 mg/dl  trigliceride ! 398 mg/dl  uree 33 mg/dl  acid uric 5.3 mg/dl  tgo 31  tgp 38  calciu total 9.67 mg/dl  fier seric 123.9 ug/dl  magneziu 1.98 mg/dl  precizez ca urmez un tratament cu antidepresiv (fevarin) de 1 an.  in ziua precedenta recoltarii analizelor am consumat : ciorba de vita ...analizele ? ma sperie faptul ca trigliceridele sunt asa mari. acum 1 an am facut aceleasi analize si mi-au iesit trigliceridele 167, colesterolul total 150. multumesc 
transaminaze si trigliceride marite

Secțiunea: Forum medical

...buna ziua. sotul meu are transaminaze marite ast-61 si alt-121 cand cresc cand sunt normale, trigliceride -218, iar electroforeza este :albumin-55.7, alpha 1-2.6, alpha2-7.4, beta16.4, ...raport a/g-1.26.alta data au iesit normale . ia tratament :lipantil nano, lagosa, si a mai luat omega 3. de cateva zile ...
transaminaze si trigliceride marite

Secțiunea: Forum medical

...buna ziua. sotul meu are transaminaze marite ast-61 si alt-121 cand cresc cand sunt normale, trigliceride -218, iar electroforeza este :albumin-55.7, alpha 1-2.6, alpha2-7.4, beta16.4, ...raport a/g-1.26.alta data au iesit normale . ia tratament :lipantil nano, lagosa, si a mai luat omega 3. de cateva zile ...
colesterol si trigliceride marite

Secțiunea: Forum medical

...buna.as vrea sa stiu...oare de ce am trigliceridele si colesterolul marite......nu pot zice ca exagerez cu mancarurile grase....deoarece nici boala pe care o am nu imi prea permite(limfom hodgkin).....oare si din cauza bolii...si a tratamentelor facute?...chimioterapie si radioterapie?
transaminaze colesterol trigliceride gpt got

Secțiunea: Forum medical

...tratamente luate din 2001 simvacard colesterol , magne d6 , ...de rostopasca denoxinal 240l , silimarina , liv52 , esentiale forte , sinupret 1cps/3zi , nazomer forte ... trigliceride 215 > tgo ...
steatoza hepatica si trigliceride crescute

Secțiunea: Forum medical

...doresc sa va intreb care ar putea fi cauza trigliceridelor asa de mari?, mentionez ca am mai facut la vastra de 26 de ani si aveam 199 trigliceridele.de azi am inceput sa iau un tratament de la plafar cu omega 3 si silymarin.care ar putea fi cauza la trygliceride de ...
Analize sange (trigliceride si colesterol crescute)

Secțiunea: Forum medical

... 21 de ani glicemie 87 mg/dl colesterol total 203 mg/dl trigliceride ! 398 mg/dl uree 33 mg/dl acid uric 5.3 mg/dl tgo 31 tgp 38 calciu total 9.67 ...123.9 ug/dl magneziu 1.98 mg/dl precizez ca urmez un tratament cu antidepresiv (fevarin) de 1 an. in ziua precedenta recoltarii analizelor am consumat : ciorba de vita ...analizele ? ma sperie faptul ca trigliceridele sunt asa mari. acum 1 an am facut aceleasi analize si mi-au iesit trigliceridele 167, colesterolul total 150. multumesc
trigliceridele serice foarte mari!!!!!!!!

Secțiunea: Forum medical

...30 ani. si-a facut analizele gratuite si au iesit trigliceridele serice 590 restul sunt in limitele admise. le-am refacut si acum trigliceridele au iesit 639 ...multa paine. imi puteti spune un regim sau un tratament care sa dea rezultate. avand in vedere varsta lui cred ca trigliceridele sunt exagerat de mari. va rog mult sa-mi raspunda un doctor.
BRGE;ulcer;herniehiatala;steatoza hepatica;transaminaze mari

Secțiunea: Forum medical

...am fost diagnosticat cu ulcer gastric prepiloric care sub tratament (omez, sucralfat, klacid, amoxicilina) s-a vindecat fara recidive. 2001 - 2004 endoscopii anuale ptr ulcerul gastric ...ggt 113 (max 78); tgo 56(max50); tgp 190(max 72); trigliceride 430(max 250) 2007 - diagnosticat dupa endoscopie si ecografie cu steatoza hepatica, hernie hiatala prin alunecare; ...din ce cauza am de atatia ani tgp usor marit peste maxim si uneori trigliceridele, tgo si ggt? si de ce "trag la somn"? trebuie ...
126 rezultate. PAGINA: 12 3 4 5 6 7 INAINTE ›