Urechea interna

Urechea interna este organul de receptie a undelor sonore si de echilibru, situat in stanca osului temporal, intern fata de casa timpanului.

Urechea interna este format dintr-un labirint osos in care se gaseste labirintul membran organ de receptie a undelor sonore si organ de echilibru, situat in stanca osului temporal, intern fata de casa timpanului.

Urechea

Secțiunea: Anatomie și fiziologie

...- examen bacteriologic a diferitelor secreţii; - biopsia unor tumori.
Afectiune ureche interna

Secțiunea: Forum medical

...de vreo 10 ani...sau mai mult...are probleme cu Urechea interna. din cate imi spune, cu Urechea dreapta...nu prea mai aude asa de bine...cica mai demult...nu ...scuze daca in mesaj s-au strecurat erori de vreun fel.
otita externa si interna

Secțiunea: Forum medical

...dreapta.si povestea se repeta.acelasi spital acelasi dr dicnostic otita interna.tratament cu picaturi, nurofen, spray nazal.problema mea este ca ek face temperatura seara si dimineata.38-39.si scade ...cei mici, dar netratata corespuzator urmarile sunt destul de grave
Durere senzatie disconfort in zona ureche interna si gat

Secțiunea: Forum medical

...un posibil diagnostic in vedera luarii unei decizii va multumesc anticipat
Ureche interna

Secțiunea: Dicționar

...unde acestea din urmă vor fi transformate în senzaţii auditive.
Imi vibreaza urechea

Secțiunea: Forum medical

...de la frecvente joase si inalte precum si Urechea interna, fara sa-mi gaseasca probleme. acum dupa 1 an ma confrunt cu aceeasi problema tot la Urechea ...cu capul in apa, iar Urechea nu mi se infunda.
probleme cu urechea

Secțiunea: Forum medical

...de urat am fost la orl am fost chiar internat mi s-a pus nuste ce praf in ureche galbel cu pansament dupa aceea mi se ...sunt din bistrita sa nu uit si am 21 ani
problema cu urechea dreapta

Secțiunea: Forum medical

...Urechea dreapta.am avut o otita supurata si am stat internata in spital timp de 10 zile si inca mai am secretii in ureche.medicul nu stie ...stiu ce sa fac.ajutati-ma va rog macar cu o parere.multumesc!
Pocnituri in urechea stanga si vertij

Secțiunea: Forum medical

...si asta? adica sa am vre-o afectiune la Urechea interna de care eu nu am stiut? de auzuzit aud bine doar ca uneori cand port ...sangelui. poate fi de la Urechea interna toate aceste simptome?
otita medie supurata urechea stinga

Secțiunea: Forum medical

...la control si nea zis ca trebuie sa stam internate ca nu sa refacut bine inauntru, neam internat si ia facutantibiograma si ia iesit stafyloccocus ...tratamentul lam facut la iasi la sf. maria va multumesc
tiuit foarte puternic in urechea dreapta, si convulsie

Secțiunea: Forum medical

...mai recent acum 3 zile.acum 3 ani a fost internat si nu i s a gasit nimic, nu styu ce sa zic.la medic merge sa ...recomandati?va rog din suflet sa imi raspundeti, sunt foarte ingrijorata.
Micoza urechii (Otomicoza)

Secțiunea: Boli și afecțiuni

...risc crescut de extindere a infectiei spre Urechea interna si baza craniului. astfel de cazuri in care este afectat osul craniului pot determina ... locale, precum curatarea frecventa cu betisoare din bumbac. (3)
Nervul vestibulocohlear [VIII] - Nervii cranieni

Secțiunea: Anatomie și fiziologie

...formeaza radacina nervului vestibular, care in Urechea interna se alatura nervului cohlear pentru a forma nervul vestibulocohlear. desi cei doi nervi ...importanta in formarea impulsurilor nervoase din cadrul sistemului auditiv.
Aferentele cerebelului - Cerebelul

Secțiunea: Anatomie și fiziologie

...este transmisa de la aparatul vestibular din Urechea interna, prin procesele periferice ale neuronilor bipolari de ordin i, ai caror corpi sunt gazduiti ... cerebelos inferior si se termina sub forma fibrelor muschioase.
Examenul neurologic - Nervii cranieni - Examenul neurologic

Secțiunea: Anatomie și fiziologie

...dizartrie în pronunţarea consoanelor c, d, j, l, r, t.
Malformațiile congenitale ale urechii externe

Secțiunea: Boli și afecțiuni

...în totalitate traiectul fistulos și determină formarea de chisturi.
Microtia - Atrezia urechii externe

Secțiunea: Boli și afecțiuni

...temporal si a mandibulei exacerbeaza aceasta situatie. deoarece portiunea interna, neurala a urechii se dezvolta in alta perioada de timp fata de tesutul ectodermic, cei ...este pierduta. agentii patogeni probabili sunt flora locala a pielii.
Vertijul pozitional benign

Secțiunea: Boli și afecțiuni

...si nistagmus atunci cand capul pacientului adopta anumite pozitii.Urechea interna contine doua feluri de receptori - auditivi si vestibulari, care joaca un rol foarte important ...tumorii cerebrale sau in cazul pacientilor cu vatamari craniene grave.
Hipoacuzie

Secțiunea: Boli și afecțiuni

...leziune a cohleei – organul auzului situat in Urechea interna o atingere a fibrelor nervoase ale nervului auditiv sau a cailor auditive ...in cazul administrarii de doze ridicate, sau in tratamentele prelungite.
Boala Meniere

Secțiunea: Boli și afecțiuni

...permanentă în cele mai multe cazuri. [1, 2, 3, 4]
142 rezultate. PAGINA: 12 ..... 7 8 Înainte ›
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK