Valori analize medicale

Cum ne monitorizǎm sǎnǎtatea? - Prevenirea bolilor

Secțiunea: Ghid de sănătate

...în general rapide şi nu foarte costisitoare. astfel de analize sunt adeseori recomandate de medicul de familie, în funcţie de vârsta sau de simptomele şi ... uroculturǎ. nu este necesarǎ cunoaşterea valorilor normale pentru fiecare dintre aceste categorii de teste, deoarece acestea se stabilesc în funcţie ... biopsie: cancer, inflamaţie, boalǎ celiacǎ. [2], [3]
Analizele medicale uzuale - Prevenirea bolilor

Secțiunea: Ghid de sănătate

...anual este recomandat să facem un set de analize uzuale, chiar dacă nu ne confruntăm cu probleme de sănătate. vă prezentăm principalii parametri care ...preventiv și eventualele afecțiuni pe care le pot semnala valorile sub și peste limită. în funcție de problema suspectată, de acuzele și istoricul pacientului, medicul ...unui diabet dezechilibrat sau a unei tulburări de hemostază.
valori analize medicale

Secțiunea: Forum medical

...buna ziua am facut de curind analizele si sint citeva valori anormale. volum mediu eritrocitar = 79, 7 valori de referinta 81, 8-95, 5 concentratia medie ...trebuie sa-mi fac griji? va rog o parere. va multumesc.
Valori analize medicale

Secțiunea: Forum medical

...buna tuturor. am nevoie de putin ajutor. mi-am facut analize pentru endocrinologie si doar in doua saptamani reusesc sa ma intalnesc cu doctorita ca sa ...dintre analizele de sange mi-au iesit peste sau sub valorile de referinta. imi puteti spune despre ce este vorba? 1. gama-gluttamiltransferaza (ggt) este de 44, 0 (valorile ...ce inseamna daca valoarea acestuia nu este ok? multumesc anticipat.
valori analize medicale

Secțiunea: Forum medical

...in urma analizelor facute, am urmatoarele rezultate care nu sunt cuprinse in valorile normale:hematologie vsh 3mm/h (vn=6 - 11) examen urina ph 5 (vn 5, 8 - 6, 0), ...% (vn=38, 0 - 51.0) mpv 11.3 [fl](v.n= 8.0 - 11.0)
Analize medicale cu valori anormale

Secțiunea: Forum medical

...buna seara, am facut analizele de rutinm si am urmatoarele valori 'anormale' : la sange ly 3, 3, cholesterol 245, hdl 72, la urina leucocite +, ...de tor sa-mi spuneti ce inseamna aceste valori. va multumesc.
valori anormale analize medicale

Secțiunea: Forum medical

...ani si avand o stare generala proasta, mi-am facut analize de sange si sumar de urina, iar urmatoarele nu se incadreaza in valorile normale : mcv = 102 mch = 33, 6 calciu ionic = 3, 80 ...sanatate si ce trebuie sa mai fac. cu multumiri, ellyssa.
Analize medicale cu valori depasite

Secțiunea: Forum medical

...buna ziua, am o rugaminte. am primit azi analizele de sange si urina. am constatat cateva depasiri, si altele la limita superioara. astfel: hematograma: hem=26, ...medic trebuie sa apelez? multumesc anticipat. doresc sarbatori fericite la toata lumea.
analize medicale -valori crescute ale TGP, TGO, colesterol...

Secțiunea: Forum medical

...pentru asta siofor850 una pe zi si milgamma ultimile analize :tgp-88, tgo-47, colesterol-241, trigliceride-708-ser intens lactescent, hdl-col-26, 90, gicemia-145, hemoglobina glicozilata-7, 8.mananc potrivit, merg pe ...umflat, sunt mereu balonat si nici glicemia no mai stapanesc
Analize cu valori marite

Secțiunea: Forum medical

...buna ziua, am o intrebare? am facut analizele medicale si am marite urmatoarele: vsh 30 leucocite 14.40 neut 9.27 lym 3.59 eos 0.52 eritrocite ...vreo legatura cu analizele medicale care au iesit cu valorile respective? va multumesc anticipat.
valori analize hematologie

Secțiunea: Forum medical

...55 de ani. nu sunt un fan al controalelor medicale periodice, din pacate, iar acum, la un control medical, am gasit urmatoarele valori la sectiunea hematologie, unele in limite altele nu. le mentionez pe toate cu rugamintea unei ...- 9 mm / 1h - frotiu sanguin - usoara neutropenie multumesc
Analize medicale

Secțiunea: Forum medical

...tocmai ce am facut cateva analize medicale si am descoperit ca am anumite probleme. mai jos sunt rezultatele cu probleme: rbc - 5.71 m/ul, valori normale ar fi 4.30 - 5.70 mcv - 76.8 fl, valori normale 81.0-100.0 colesterol hdl - 29.53 ...
analize medicale

Secțiunea: Forum medical

...copil de 14 ani proteine totale serice 8, 04 g/dl valori normale 6, 2 - 8 g/dl calciu seric total 10, 44 mg/dl valori normale 8, 6 ...40 u/l tgo 14 u/l valori normale 0 - 37 u/l
Analize medicale

Secțiunea: Forum medical

dori si eu un raspuns daca se pote la niste analize medicale. sora mea, in varsta de 29 ani a facut intreg setul de analize si ma cam ingrijoreaza unele date. ma refer aici la urmatoarele valori care au fost subliniate: calciu ionic 3, 56, sederemia 36, 00, aslo 333, 00, hemoglobina ...
analize medicale

Secțiunea: Forum medical

...ruga daca se poate sa-mi interpretati si mie cateva valori ale urmatoarelor analize medicale: din hemoleucograma completa, doua analize nu sunt in limitele admise si anume rdw=16.1 si vsh=2; ...
analize medicale

Secțiunea: Forum medical

...urmatoarele analize nu mi-au ieist bine: lip. 359.24 wbc 10.07 neut 7.96 as dori sa stiu daca este grav si ce ar trebui sa fac ca sa revina la valori normale.va multumesc.
analize medicale

Secțiunea: Forum medical

...de 4 ani, sa-mi dati un raspuns. in urma analizelor de rutina a obtinut valori normale, mai putin la distributia eritrocitara, unde a obtinut 17, 40 %. si la urina ...puteti spune? va multumesc anticipat si apreciez munca si efortul d-voastra!
analize medicale

Secțiunea: Forum medical

...am facut un set de analize la care mia iesit ;tgp-75.8, fibrinogen-460, limfocite-22, monocite 10, 4, vsh 15, leucocite 250, epitelii ...numeroase, flora microbiana abundenta aveti idee ce inseamna aceste valori crescutece imi recomandati sa fac
analize medicale

Secțiunea: Forum medical

...rog sa-mi spuneti daca sunt probleme in baza urmatoarelor analize si ce implicatii dat fiind ca urmatoarele valori sunt mai mari:basofile2.01, hb eritrocitara33.70, latime distrib eritrocit14.90 analiza urina leucocite1+
Analize medicale

Secțiunea: Forum medical

...am primit urmatorul buletin de analize medicale.anumite valori (in special procentele din formula leucocitara) sunt iesite din limitele normale, insa din cauza programului ...
233 rezultate. PAGINA: 12 ..... 11 12 Înainte ›
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK