Dicţionar medical - explicaţii termeni medicali
Vizitarea site-ului implică acceptarea cookies-urilor. Citește mai multe
Boli și afecţiuni Semne și simptome Anatomie și fiziologie Medicamente Proceduri medicale Dicţionar medical

Valori analize sange

Fosfataza alcalina

Secțiunea: Forum medical

...ne chinuim de vre-o 3 ani. azi i-am facut cateva analize de sange :igetotal care a iesit - surprinzator- in limite normale , mai precis foarte aproape de ...m-a speriat a fost "fosfataza alcalina" care a inregistrat valori duble fata de limita max permisa ( 50,00 - 136,00 iar lui i-a iesit ...
ASLO marit va rog datimi si mie un raspuns

Secțiunea: Forum medical

...am 20 de ani si miam facut analizele de sange di mia reiesit ca am aslo marit la 500 maxima fiind dupa cum stie toata ...de 0.16 si calciu seric de 10.10..acestea fiind singurele valori marite care au reiesit din sange restul fiind in valori cred eu normale.va multumesc
TGO, TGP

Secțiunea: Forum medical

...buna ziua! astazi am facut analize la sange si m-am speriat dupa ce am vazut rezultatele, tgo-97, tgp-250, colesterol259, ...rog spunetimi ce sa fac pentru a micsora aceste valori. multumesc.
sangerari nazale dese

Secțiunea: Forum medical

...buna... de o saptamana imi sangereaza nasul si de 2 ori pe zi in specil noaptea. in fiecare dimineata ma trezesc ... nu stiu daca are vreo importanta dar la analizele de sange mi`au iesit linfocitele 37.7% valori normale( 40-50).iar fibrinogenemie 24mg/dl valori normale (200-400 mg/dl) analizele au fost facute in luna martie.
neutrofile si limfocite

Secțiunea: Forum medical

...buna ziua, va rog sa ma ajutati cu aceste analize deoarece m-au speriat destul de rau. deoarece am un calcul la rinichi, mi-am facut analizele de sange. au iesit cu valori anormale urmatoarele: neu% neitrofile 42,30 (val normale 50-75) lym% limfocite ...
Va rog ajutati-ma

Secțiunea: Forum medical

...ani, 1, 65cm, greutate 79kg, mi-am facut analize la sange si la unele analize valorile sunt mai mari:wbc:10.3;hct:55.4;mchc29.0;colesterol seric total 282;hdl33;ldl209;trigliceride203;va rog sa-mi spune-ti ce sa fac, ca aceste ...
Sa fie tiroida ?

Secțiunea: Forum medical

...mult , dar e foarte deranjanta .. am facut analizele la sange si urina .voi scrie aici analizele ce au valori in afara limitelor admise .. si va rog sa ma ajutati cu un raspuns daca ...
Va rog sa ma ajutati la interpretarea analizelor

Secțiunea: Forum medical

...buna ziua, in urma unor analize de sange mi-au iesit urmatoarele valori mai mari decat cele de referinta: hct: 45.1 (34.1 - 44.9 %) monocite: 0.48 (0.24 ...
Timp Quik foarte mare

Secțiunea: Forum medical

...urma cu cateva zile am facut un set de analize, mai exact analize de coagulare. analizele au indicat urmatoarele valori : timp quick -53, 2 ; timp de protrombina 19, 8 si inr 4, 34. mentionez ca timpii de coagulare si de sangerare si aptt-ul au valori normale. va rog sa imi spuneti ce probleme ar pute ...
VSH (viteza sangelui) !?

Secțiunea: Forum medical

...am facut analizele de sange iar la vsh la 1h mi-a iesit 2mm (valori normale fiind 4-15mm) iar la 2h mi-a iesit 4mm (valori normale fiind 15-30mm). mi se ...
Parametrii legati de fier sunt foarte contradictorii

Secțiunea: Forum medical

...o analiza de rutina, fierul foarte jos, analize peste analize, exclus cancer de sange si talasemie, facut injectii de fier timp de cel putin jumatate de an, ...ani, nefumator de un an si jumatate. --- feritina: 150 valori normale: 22-322 hemoglobina: 135 valori normale: 135-175 rdw: 15.4 valori normale: 11.5-14.5 fier: 7 valori normale: 14-29 capacitatea totala ...
crp cu valoare mare

Secțiunea: Forum medical

...a vomat vre 2 zile i am facut analize la sange ; .coprocultura si urina au iesit in valori normale , dar la sange nu vsh 18mm/h.[ valoarea normala pana la 10 mm/h;] ...
formula leucocitara

Secțiunea: Forum medical

...am facut analizele de sange iar la formula leucocitara sunt unele valori anormale: neutrofile 41,9% (2960/mm3),limfocite 47,2%(3340/mm3),monocite 7,71%(546/mm3) nr. total de leucocite este normal- 7070/mm3. am 33 ani, masculin. ce boli ...
formula leucocitara

Secțiunea: Forum medical

...am facut analizele de sange iar la formula leucocitara sunt unele valori anormale: neutrofile 41,9% (2960/mm3),limfocite 47,2%(3340/mm3),monocite 7,71%(546/mm3) nr. total de leucocite este normal- 7070/mm3. am 33 ani, masculin. ce boli ...
formula leucocitara

Secțiunea: Forum medical

...am facut analizele de sange iar la formula leucocitara sunt unele valori anormale: neutrofile 41,9% (2960/mm3),limfocite 47,2%(3340/mm3),monocite 7,71%(546/mm3) nr. total de leucocite este normal- 7070/mm3. am 33 ani, masculin. ce boli ...
Mastocitoza cutanata-sistemica

Secțiunea: Forum medical

...foarte speriata (sunt speriata si cand mi se ia sange). mai adaug faptul ca mi-am facut triptaza (care a iesit in valori normale) iar la analizele de sange- bilirubina a iesit 1.8, in timp ce transaminazele - care in ianuarie erau ...
colesterol scazut

Secțiunea: Forum medical

...buna seara! am facut analizele la sange si urina si urmatoarele valori nu se incadreaza intre cele normale: choles:115 wbc:3.9 ne:40.1l ly:47.3h ne#:1.58l stiu ca wbc reprezinta numarul de globule albe din sange. ce ...
uree serica scazuta!

Secțiunea: Forum medical

...insarcinata in saptamana a 8-a. tocmai am primit rezultatele analizelor de sange si urina si cateva dintre valori sunt anormale si anume: volumul mediu eritrocitar (mcv) este de 80, 0 fl (valori normale: ...
fibrinogen, vsh marite in hodgkin

Secțiunea: Forum medical

...iia ( polichimioterapie si iradiere) insa am in continuare valori ridicate ale acestor analize de sange. imi este un pic teama ca ar putea indica ca celulele sunt inca active. abia ...
analiza sumara urina

Secțiunea: Forum medical

...ziua! as dori sa ma ajutati cu interpretarea unor analize la urina: glucoza- norm, sediment urinar-rare epitelii plate, in rest sunt valori normale. nu inteleg ce poate insemna glucoza normal. m-am documentat si stiu ca nu ar ...glucoza in urina. ar trebui sa fac analize la sange, pentru a stabili despre ce afectiune este vorba?mama are diabet si sunt ingrijorata ca as ...
464 rezultate. PAGINA: 1 2 3 4 ..... 891011121314 ..... 21 22 23 24 INAINTE ›