Valori analize sange

este grav?

Secțiunea: Forum medical

...buna ziua, sotul meu(25 ani) si-a facut analizele la sange si i-a iesit urmatoarele valori anormale: -electroforeza a/g 1.19 valori normale 1.30-2.50 -proteina c reactiva : pozitiva + -limfocite % 17.00 valori normale ...
Interpretare rezultate hemoleucograma si biochimie serica

Secțiunea: Forum medical

...buna ziua, avand o stare generala proasta, mi-am facut analize de sange, sumar de urina si exudat faringian la medicul de familie. rezultatele la sumarul de urina ...in schimb la hemoleucograma si biochimie serica sunt niste valori modificate. va rog frumos sa-mi spuneti ce pot indica valorile respective si la ce medic ...
Interpretare rezultat hemoleucograma si biochimie serica

Secțiunea: Forum medical

...buna ziua, avand o stare generala proasta, mi-am facut analize de sange, sumar de urina si exudat faringian la medicul de familie. rezultatele la sumarul de urina ...in schimb la hemoleucograma si biochimie serica sunt niste valori modificate. va rog frumos sa-mi spuneti ce pot indica valorile respective si la ce medic ...
PLT si PCT scazute

Secțiunea: Forum medical

...o gravida in 18 saptamani si mi-am facut recent analizele de sange din care plt -127 valori normale 180-370, si pct 0, 14 valori normale 0, 18-0, 39, restul analizelor sunt in ...
Urocultura, Limfocite si PDW

Secțiunea: Forum medical

...buna ziua!in urma unor analize la sange, mi au iesit 3 valori peste sau sub limita:limfocite 43.9%(val.normale 25-40), pdw 36.6(val.normale 40-60) iar urocultura sub 1000 ufc/ml.este ceva ...
hepatita C

Secțiunea: Forum medical

...sunt insarcinată in 7 săptămani, iar la analizele de sange mi-a ieţit la ac antigen hvc slab pozitiv, got şi gpt valori de 13, 47 respectiv 8, 99. este posibil să am hepatita c. menţionez că acelaşi ...
analizele sangelui

Secțiunea: Forum medical

...recent mi-am facut niste analize la sange si mi-au iesit urmatoarele valori modificate :hemoglobina hgb 11, 6 g/dl ;hemoglobina eritrocitara medie mch 29 pg ;eosinofile 4% ;limfocite ...
Antitoxoplasma

Secțiunea: Forum medical

o mare nelamurire si va rog sa-mi explicati. am facut analize de sange iar rezultatul este anti toxo igg meia 37 500 iu/ml si este incadrat cu un ...igg mai mara sau egal cu 3 intre aceste valori igg echivoc. medicul mi-a spus ca aceste valori nu sunt bune si sarcina s-a absorbit. ...
Leucocite

Secțiunea: Forum medical

...buna ziua, am facut zilele trecute niste analize de sange, urina si scaun. au iesit in valori normale, mai putin: leucocitele (in sediment) rezultat: 1-2/camp interval biologic de referinta: 5-6 / camp ...
Sarcoidoza

Secțiunea: Forum medical

...- adenopatii mediastinale si hilare bilaterale - posibil sarcoidoza, sange acs 38 (vn 15-28), probe functionale - debite pulmonare normale, aspect de platou, transfer ...2007 - sunt insarcinata in saptamana 19, am facut analize de sange - hemograma normala in afara de limfocite 1.12 (vn 1.2-4.95)si eo- 0.04 (0.09-0.44), alte valori wbc 7.21 (4.8-11), ne 5.66 (2.54-7.48), , procente ne% 78% (53-68%), eo% 0.6 (2-4%), ly% ...
Rog raspuns

Secțiunea: Forum medical

...(36 ani) a facut de curand un set de analize care au urmatoarele valori : rbc 4.48 hgb 9.39 hct 30.21 mcv 67.49 mch 20.99 mchc 31.10 rdz 16.81. ...ani pentru care ia tratament si nu mai pierde sange. va multumesc!
Rezultate anormale Hemograma cu formula leucocitara cu Hb, Ht si indici

Secțiunea: Forum medical

...63 de ani a facut recent o serie de analize de sange, in suceava. hemograma a arata valori peste limita la procentul monocitelor si valori sub limita la nr. de leucocite, nr. de ...
ASLO marit va rog datimi si mie un raspuns

Secțiunea: Forum medical

...am 20 de ani si miam facut analizele de sange di mia reiesit ca am aslo marit la 500 maxima fiind dupa cum stie toata ...de 0.16 si calciu seric de 10.10..acestea fiind singurele valori marite care au reiesit din sange restul fiind in valori cred eu normale.va multumesc
Fosfataza alcalina

Secțiunea: Forum medical

...ne chinuim de vre-o 3 ani. azi i-am facut cateva analize de sange :igetotal care a iesit - surprinzator- in limite normale, mai precis foarte aproape de limita ...m-a speriat a fost "fosfataza alcalina" care a inregistrat valori duble fata de limita max permisa ( 50, 00 - 136, 00 iar lui i-a ...
TGO, TGP

Secțiunea: Forum medical

...buna ziua! astazi am facut analize la sange si m-am speriat dupa ce am vazut rezultatele, tgo-97, tgp-250, colesterol259, trigliceride-150, va rog spunetimi ce sa fac pentru a micsora aceste valori. multumesc.
sangerari nazale dese

Secțiunea: Forum medical

...buna... de o saptamana imi sangereaza nasul si de 2 ori pe zi in specil noaptea. in fiecare dimineata ma trezesc ...usor nu stiu daca are vreo importanta dar la analizele de sange mi'au iesit linfocitele 37.7% valori normale( 40-50).iar fibrinogenemie 24mg/dl valori normale (200-400 mg/dl) analizele au fost facute in luna martie.
neutrofile si limfocite

Secțiunea: Forum medical

...buna ziua, va rog sa ma ajutati cu aceste analize deoarece m-au speriat destul de rau. deoarece am un calcul la rinichi, mi-am facut analizele de sange. au iesit cu valori anormale urmatoarele: neu% neitrofile 42, 30 (val normale 50-75) lym% limfocite 47, 50 (val normale ...
Sa fie tiroida ?

Secțiunea: Forum medical

...exagerat de mult, dar e foarte deranjanta.. am facut analizele la sange si urina.voi scrie aici analizele ce au valori in afara limitelor admise.. si va rog sa ma ajutati cu un raspuns daca se ...
Va rog ajutati-ma

Secțiunea: Forum medical

...65 de ani, 1, 65cm, greutate 79kg, mi-am facut analize la sange si la unele analize valorile sunt mai mari:wbc:10.3;hct:55.4;mchc29.0;colesterol seric total 282;hdl33;ldl209;trigliceride203;va rog sa-mi spune-ti ce sa fac, ca aceste valori ...
Va rog sa ma ajutati la interpretarea analizelor

Secțiunea: Forum medical

...buna ziua, in urma unor analize de sange mi-au iesit urmatoarele valori mai mari decat cele de referinta: hct: 45.1 (34.1 - 44.9 %) monocite: 0.48 (0.24 - 0.36 ...
501 rezultate. PAGINA: 1 2 ..... 101112 ..... 25 26 Înainte ›
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK