Dicţionar medical - explicaţii termeni medicali
Vizitarea site-ului implică acceptarea cookies-urilor. Citește mai multe
Boli și afecţiuni Semne și simptome Anatomie și fiziologie Medicamente Proceduri medicale Dicţionar medical

Valori analize

Rezultat analize

Secțiunea: Forum medical

...- 25. pe internet (din ce m-am documentat) aceste valori sunt normale.
Interpretare analize - help plz!

Secțiunea: Forum medical

...la sange am obtinut urmatoarele rezultate (am atasat doar analizele la care s-au depasit recomandarile, restul au iesit normale): ... valori optime rbc ...
analize fsh, estradiol si lh

Secțiunea: Forum medical

...buna seara, astazi mi-am facut analizele de fsh, estradiol si lh ( in ziua a 4a a ciclului menstrual). v-as ruga sa-mi spuneti daca valorile sunt normale, iar daca nu, ce inseamna acest lucru. va multumesc frumos! fsh-hormonfoliculostimulator.. ...
analize medicale

Secțiunea: Forum medical

...buna ziua, am facut azi analizele la sange si vroiam sa va intreb daca rezultatele care mi-au iesit sunt ingrijoratoare: creatinina serica 1.22 uree 38 colesterol total 132 trigliceride 43 tgo 40 tgp 78 ma ingrijoreaza ultimele 2 valori, am motive?
Analize medicale

Secțiunea: Forum medical

...ruga daca se poate sa-mi interpretati si mie cateva valori din analizele medicale ale mamei. problema este aceea ca mi se pare caci medicul de familie trateaza subiectul ...
Interpretare analize

Secțiunea: Forum medical

...anticorpi microzomiali tiroidieni (anticorpi anti tpo) ... 1 iu/ml valori de referinta : 5, 6 iu/ml calcitonina...5, 3 pg/ml ( 18, 2) 1, 5 pmol/l (5, 33) tsh ...- 1, 48) 16, 1 pmol/l (9, 01 - 19, 05)
Analize medicale

Secțiunea: Forum medical

...sa ma ajutati cu un raspuns cu privire la analizele de sange ale baiatului meu (21 ani ) sunt semnate cateva valori pe buletinul de analiza pdw..............17.9..............val normale 12-16.5 ne.................46.6................val normale 53-68% eo..................1.34................val normale 2-4% mo...............8.61...................val normale ...
Rezultate analize

Secțiunea: Forum medical

...buna ziua. am facut de curand niste analize de sange si cateva valori nu au iesit prea "roz" : vsh: normal 0-20 - eu 32 hemoglobina(hgb) : normal ...
interpretare analize, va rog

Secțiunea: Forum medical

...am facut analizele trimis fiind de un medic care crede ca este o problema cu sanatatea mea. va rog sa ma lamuriti in privinta unor valori. mentionez ca am 35 de ani si lucrez intr-un mediu foarte stresant. hemoleucograma: rbc - 5.47 hgb-16.7 hct-48.7 mcv-89.1 mch-30.5 mchc-34.2 rdw-14.3 plt-331 pdw-17.5 pct-0.29 mpv-8.8 wbc- 7.91 ne-4.72 eo-0.162 ba-0.057 ly-2.56 mo-0.417 vsh ...
Analize medicale

Secțiunea: Forum medical

...am primit urmatorul buletin de analize medicale.anumite valori (in special procentele din formula leucocitara) sunt iesite din limitele normale, insa din cauza programului ...
interpretare analize

Secțiunea: Forum medical

...as dori sa stiu care poate fi cauza unor valori sub limita normala pentru: wbc -nr leucocite 3.78 k/ul val normale:4.00-10.000 granulocite 1.82 k/ul val normale : ... restul rezultatelor din hemoleucograma sunt in parametri normali va multumesc!
interpretare analize

Secțiunea: Forum medical

...buna ziua, am efectuat de curind analizele medicale la medicul de familie si mi-au iesit urmatoarele valori: glicemie 106 colesterol total 257 trigliceride 217 tgo 81 tgp 86 acid uric 6.41 exista posibilitatea de a fii vreo hepatita?medicul mi-a ...
analize endocrinologice

Secțiunea: Forum medical

...25 ani, pilozitate excesiva. s-dhea- 2, 80mg/m valori normale: 0, 8-4, 5 17-oh prog- 3, 9μg/ml 0, 3-2, 2 androstendioni- 2ng/ml 0, 5-2, 7 test barbati- 341, 6ng/ml 300-1100 multumesc anticipat
analize de sange

Secțiunea: Forum medical

...va rog respectuos sa-mi raspundeti in legatura cu urmatoarele valori ale analizelor de sange care nu sant cuprinse in parametrii optimi, tinand cont ca am hipertensiune arteriala ...
analize medicale

Secțiunea: Forum medical

...buna ziua!!in urma analizelor efectuate la cererea medicului mi a iesit o valoare a calciului total de 10.23,valoarea de ...mi spuneti daca este vre_o problema din cauza acestei valori un pic mai ridicate decat normal? va multumesc!!!
ANALIZE SANGE

Secțiunea: Forum medical

... <= 1 in rest sunt la valori normale toate . as dori un raspuns cat mai detaliat. va multumesc
interpretare analize

Secțiunea: Forum medical

...analiza este 23, iar la repetarea ei este 17.594. valori normale doar 0,5-8,9. analiza a fost facuta la medcenter. el are un rinichi operat si produce pietremai tot timpul. ma puteti ajuta ?
analize proaste

Secțiunea: Forum medical

...sotul meu si-a facut analizele la seviciu si ia iesit tgp120 ,valori de regerinta intre 5-42,mi se pare prea mare iar colestrolu este 253 val de referinta ...
ANALIZE HORMONALE

Secțiunea: Forum medical

...frumos o interpretare si eventual un tratament pentru urmatoarele valori ale analizelor hormonale(mentionez ca le-am efectuat in ziua 14 a ciclului menstrual: 1. lh , chemiluminescenta - cnt ...
interpretare analize

Secțiunea: Forum medical

...bună dimineaţa ! am facut analizele fiului meu în vârstă de 13 ani.la prima vedere totul este perfect,dar am nişte îndoieli în comparaţie cu valorile de referinţă la : hgb val.obţinută = 14,3 faţă de 14,2 , mono% val.obţinută =9,74% ...
1466 rezultate. PAGINA: 1 2 3 4 567891011 ..... 71 72 73 74 INAINTE ›