Valori analize

analize sange

Secțiunea: Forum medical

...am facut analize la sange, iar la rezultate ma ingrijoreaza urmatoarele valori care erau incadrate pe foia de rezultate. (sunt femeie) alaninaminotrasferaza (chimie uscata). 80 u/l aspartataminotransferaza(chimie uscata). 43 u/l vreau ...
analize medicale

Secțiunea: Forum medical

...rog sa-mi spuneti daca sunt probleme in baza urmatoarelor analize si ce implicatii dat fiind ca urmatoarele valori sunt mai mari:basofile2.01, hb eritrocitara33.70, latime distrib eritrocit14.90 analiza urina leucocite1+
analize medicale

Secțiunea: Forum medical

...ruga daca se poate sa-mi interpretati si mie cateva valori ale urmatoarelor analize medicale: din hemoleucograma completa, doua analize nu sunt in limitele admise si anume rdw=16.1 si ...
citire analize

Secțiunea: Forum medical

...am facut recent un set de analize si nu stiu sa-l interpretez, iar unele valori nu se incadreaza in limitele precizate. mentionez ca am fost diagnosticata cu hipotiroidism primar si ...
interpretare analize

Secțiunea: Forum medical

...am facut recent un set de analize si nu stiu sa-l interpretez, iar unele valori nu se incadreaza in limitele precizate. mentionez ca am fost diagnosticata cu hipotiroidism primar si ...
analize sange

Secțiunea: Forum medical

...am cateva dintre valori care nu se incadreaza va rog sa_mi explicati ce inseamna va multumesc neu% 44.2 bas%3.2 plt133 pct 0.139 pdw 18.75 mon%8.9
analize de singe

Secțiunea: Forum medical

...;neutrofili23, 6;linfociti60.7;monociti13.1;neutrofili 0.80;transaminase got(s)37;transaminasegpt(s)77;gamma gt 48.trigliceride123;colesterolo totale 183.cu aceste valori care este situatia sanatatii mele in special cu ficatul si ce medicamente trebuiesc luate.daca trebuie sa fac si alte analize va rog sa-mi raspundeti.va multumesc.cu stima traiana.
INTERPRETARE ANALIZE

Secțiunea: Forum medical

...baietelului meu de 2 ani, in urma unor analize de rutina, i-au iesit trombocitele marite 516, limfocite 55.9, monocite 5.70, volum mediu trombocitar 5.88 ...date. medicul de familie spune ca au iesit aceste valori deoarece copilul a fost chinuit prea tare la recoltarea sangelui. ce parere aveti despre aceste analize ...
analize medicale

Secțiunea: Forum medical

...am redus din mancare si am fost sa fac analizele pt glanda tiroida: tsh si ft4 tsh mi a iesit ca valoare 2.34 si ft4 a iesit 16.6. sunt valori normale? ar trebui sa fac si alte analize? ma simt si foarte stresata si nu ...
analize proaste de 5 ani

Secțiunea: Forum medical

...aproximativ de 5 ani analizele de urina imi ies prost si nici un medic nu mi-a dat un diagnostic sau ...fac analize suplimentare. ultimele analize de urina (doar cele cu valori anormale) sunt: - proteina 10 - densitate 1035 - leucocite 250 - eritrocite 0.2 - sediment - epitelii plate numeroase - ...
interpretare analize

Secțiunea: Forum medical

...buna ziua! in urma urma unor analize am constatat valori crescute la unele analize si as vrea sa stiu care ar putea fi cauza si ...
analize urgent

Secțiunea: Forum medical

...va rog sa ma ajutati cu interpretarea hlc. unele valori sunt in afara intervalului si as vrea sa stiu cauza. le-am insemnat cu **. multumesc. hematologie test rez val ...25 - 45 % mo% 4.2 2 - 8 %
interpretare analize

Secțiunea: Forum medical

...urma cu doua luni am efectuat un set de analize de rutina. rezultatul nu a fost unul chiar bun in sensul ca au iesit cateva ...refacut analizele. ele au iesit din nou cu cateva valori sub cele normale. am mers la spitalul coltea si am facut inca un set de ...
Analize sange

Secțiunea: Forum medical

...rog, care ar putea fi problema? mentionez ca celelalte analize de sange si urina sunt in valori normale.
rezultate analize

Secțiunea: Forum medical

...buna ziua. 43 de ani si in urma unor analize facute sa imi evaluez starea de sanatate mi/au iesit cu valori anormale, vsh 24, bilirubina indirecta o, 182 si leucocitele 25 si as vrea sa stiu ...
Rezultat analize

Secțiunea: Forum medical

...- 25. pe internet (din ce m-am documentat) aceste valori sunt normale.
Interpretare analize - help plz!

Secțiunea: Forum medical

...la sange am obtinut urmatoarele rezultate (am atasat doar analizele la care s-au depasit recomandarile, restul au iesit normale): rezultat valori optime rbc 4.25 4.5 - 5.5 *10^6/mm3 mcv 100.0 80 - 96 fl mchc 31.6 32 ...
analize fsh, estradiol si lh

Secțiunea: Forum medical

...buna seara, astazi mi-am facut analizele de fsh, estradiol si lh ( in ziua a 4a a ciclului menstrual). v-as ruga sa-mi spuneti daca valorile sunt normale, iar daca nu, ce inseamna acest lucru. va multumesc frumos! fsh-hormonfoliculostimulator.. 6, 8 ...
analize medicale

Secțiunea: Forum medical

...buna ziua, am facut azi analizele la sange si vroiam sa va intreb daca rezultatele care mi-au iesit sunt ingrijoratoare: creatinina serica 1.22 uree 38 colesterol total 132 trigliceride 43 tgo 40 tgp 78 ma ingrijoreaza ultimele 2 valori, am motive?
Analize medicale

Secțiunea: Forum medical

...ruga daca se poate sa-mi interpretati si mie cateva valori din analizele medicale ale mamei. problema este aceea ca mi se pare caci medicul de familie trateaza subiectul ...
1629 rezultate. PAGINA: 1 2 ..... 789 ..... 81 82 Înainte ›
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK