Dicţionar medical - explicaţii termeni medicali
Vizitarea site-ului implică acceptarea cookies-urilor. Citește mai multe
Boli și afecţiuni Semne și simptome Anatomie și fiziologie Medicamente Proceduri medicale Dicţionar medical

Valori normale leucocite

Valori normale leucocite totale

Secțiunea: Dicționar

...4. 000-10. 000/mm3
trombocite si leucocite cu valori peste limitele normale

Secțiunea: Forum medical

...iesit in cadrul trombocitelor p-lcr=47,54%; pdw=18,74% iar in cadrul leucocitelor eo#=0,47 10^3/mm3; mo#=0,82 10^3/mm3; eo%=6,11%; mo%=10,71%. celelalte analize sunt in limite normale. puteti sa-mi interpretati aceste valori? mi s-a spus ca s-ar putea sa fie destul de grav. am nevoie de un ...
Leucocite - globule albe - Elemente figurate

Secțiunea: Ghid de sănătate

...valori normale:   leucocite:5.000-8.000 /mm 3   acestea sunt impartite in: granulocite:  - neutrofile segmentate: 2.500-5.500 /mm 3 - neutrofile nesegmentate: 50-250 /mm 3  - ...
Mama, in varsta de 60 ani are urmatoarele analize peste valorile normale

Secțiunea: Forum medical

...de 60 de ani: bacteriologie-urina: - desitate: 1015 - ph: 5 - leucocite: relativ frecvente - celule epiteliate plate: relativ frecvente - nitriti: negativ - flora bacteriana: rara - ...normal - bilirubina; negativ biochimie: - tgo: 111 (val normale ui/i 5-35) - tgp: 166.3 (val normale ui/i 0-55) - trigliceride: 227.4 (val normale 35-165 mg/dl) - uree ...normale 120-240 mg/dl) - creatinina serica: 1.2 (val normale 0.6-1.3 mg/dl)
leucocite marite

Secțiunea: Forum medical

...limfocitele 6, 0 10^3/ul {1,18 -3,74}, in rest sunt valori normale, . eu am mai citit ca limita superioara a leucocitelor al copii mici ar fi pana in 17000, este adevarat? am vreun motiv de ingrijorare? mentionez ca ...
Leucocite marite!!!!

Secțiunea: Forum medical

...sfaturi, pareri, deoarece sunt foarte speriata. numarul de leucocite rezultate la sange sunt de : 11.51 ( valorile normale alaturate sunt de 5.00-10.00) imediat am cautat pe internet sa vad ce inseamna acest lucru. ...
Leucocite 20.000 Este grav? Multumesc

Secțiunea: Forum medical

...foarte grav in cazul urmatoarelor analize: sediment urina (in limite normale) biochimie urina (in limite normale) hematologie: wbc (leucocite)=20, 1 (valori normale 4-10 / * 1000 microl) lym% (limfocite)=13, 7 (valori normale 20-45%) neut%(neutrofile)=81, 4 (valori ...
febra cu valoarea de leucocite normala?

Secțiunea: Forum medical

...dus la medic crezand ca am apendicita dar toate valorile sunt normale in urma analizelor efectutate. daca ar fi sa ma iau dupa analizele astea ar trebui ...si dimineata cand mergi la analize sa ai numarul leucocitelor 5,30 (unitatea de masura pt leucocite: 10e3/mm3)? eu ma simt in continuare rau si nimeni ...
Analize - Leucocite etc sUNT FOARTE INGRIJORATA!!!

Secțiunea: Forum medical

... leucocite(wbc) -10,94 ... leucocite- 25 restul rezultatelor au valori normale. profesia pe care o am este f. solicitanta psihic. va rog sa-mi spuneti care este parerea ...
leucocite, neutrofile, monocite crescute f tare

Secțiunea: Forum medical

...simt in continuare foarte rau, foarte obosita. au iesit valori normale mai putin: leucocite 16,4(normal 3800-8200) neutrofile 11.500( normal 1600-6400); monocite 1.46(normal 0-0,9). imi este foarte frica de ...
leucocite, neutrofile, monocite crescute f tare

Secțiunea: Forum medical

...simt in continuare foarte rau, foarte obosita. au iesit valori normale mai putin: leucocite 16,4(normal 3800-8200) neutrofile 11.500( normal 1600-6400); monocite 1.46(normal 0-0,9). imi este foarte frica de ...
leucocite, neutrofile, monocite crescute f tare

Secțiunea: Forum medical

...simt in continuare foarte rau, foarte obosita. au iesit valori normale mai putin: leucocite 16,4(normal 3800-8200) neutrofile 11.500( normal 1600-6400); monocite 1.46(normal 0-0,9). imi este foarte frica de ...
leucocite, neutrofile, monocite crescute f tare

Secțiunea: Forum medical

...simt in continuare foarte rau, foarte obosita. au iesit valori normale mai putin: leucocite 16,4(normal 3800-8200) neutrofile 11.500( normal 1600-6400); monocite 1.46(normal 0-0,9). imi este foarte frica de ...
Hematii, Leucocite urina + analize sange (Rog interpretare medic)

Secțiunea: Forum medical

...de analize. va multumesc! analize urina: modificari sunt la urmatoarele: densitate-sumar 1025 (valori normale 1015-1022) eritrocite sediment 38.9 (valori normale 0-22.7) leucocite-sumar 25 (valori normale 0-15) cilindrii sediment 0.91 (valori normale 0.00-0.56) eritrocite sumar 25 (valori normale 0-10) urocultura negativ mentionez ...
valori analize

Secțiunea: Forum medical

...in urma recoltarii analizelor de laborator mi-au iesit urmatoarele valori ce nu se incadreaza in limite normale: - distributia eritrocitara-rdw - 8,7 % - amilaza - 126 u/l iar la sumarul de urina: - eritrocite - 25 nr/ul - leucocite - 500 nr/ul - ph - 5,5 - sediment urinar: frecvente celule epiteliale plate, foarte frecvente leucocite, ...
valori analize bebelus

Secțiunea: Forum medical

...sunt bunicelere ; eu m-am uitat pe internet la valorile normale pt analizele pe care le-a facut si ea si multe valori sunt mai mari sau ...30 ; chem 33,1 % sideremie 109 mg/dl trombocite 508000 / mm3 leucocite 8770 / mm3 na 137 cl 102,3 k 6,1 glicemie 69 proteinemie 6,2 calcemie totala 10,79 tgp/tgo 28/49 u/i bilirubinemie d/i/t 0,59/1,21/1,80 ldh 909 ...
Hemoleucograma-valori ingrijoratoare

Secțiunea: Forum medical

...meu in varsta de 78 ani. reticulocite: 1.20 eritrocite: 3.67 hematocrit: 31.5 hemoglobina: 9.5 leucocite: 8.70 tablou sanguin neutrofile: 72 hematologie vsh 61 biochimie urea 67 creatinina serica 1.9 acid uric 12.2 colesterol 222 ldl colesterol 132.74 fier 24.3 sumar urina leucocite 75 sediment ...analizele au fost facute cand tata era putin gripat. ce valori trebuie sa aiba eritrocitele sau hemoglobina, hematrocritul sa semnaleze instalarea cancerului. este neaparat obligatoriu ca leucocitele din sange sa fie in afara valorilor normale ca sa fie semnal de cancer? dar leucocitele din urina pot si ele semanla asa ...
interpretare valori analize

Secțiunea: Forum medical

...sunt bunicelere ; eu m-am uitat pe internet la valorile normale pt analizele pe care le-a facut si ea si multe valori sunt mai mari sau ...33,1 % sideremie 109 mg/dl trombocite 508000 / mm3 leucocite 8770 / mm3 na 137 cl 102,3 k 6,1 glicemie 69 proteinemie 6,2 calcemie totala ...
valori analize medicale

Secțiunea: Forum medical

...facute, am urmatoarele rezultate care nu sunt cuprinse in valorile normale:hematologie vsh 3mm/h (vn=6 - 11) examen urina ph 5 (vn 5,8 - 6,0), urobilinogen usor marit leucocite 1/camp celele epiteliale rare mucus prezent sange: proteine 6,5 (v.n=6,6 - 8,7) calciu total 8,9 (vn = 9,0 - ...
valori absolute si relative?

Secțiunea: Forum medical

...valorile analizelor sunt: leucocite 14,7 eritrocite 6,5 hemoglobina 177 hematocrit 0,517 neutrofile v. rel. 0,77 v.abs. 11,3 ...abs 0,0 acestea sunt valorile care ies din plaja valorilor normale. credeti ca ele ar putea fi explicatia unor simptome pe care le am de cativa ...
194 rezultate. PAGINA: 12 3 4 5 6 7 8 9 10 INAINTE ›
ROmedic a implinit 10 ani ROmedic a implinit 10 ani