Dicţionar medical - explicaţii termeni medicali
Vizitarea site-ului implică acceptarea cookies-urilor. Citește mai multe
Boli și afecţiuni Semne și simptome Anatomie și fiziologie Medicamente Proceduri medicale Dicţionar medical
Black Friday

Valori normale urina

Valorile normale ale ERITROCITELOR intr un sumar de urina?

Secțiunea: Forum medical

...recomandarea unui medic ginecolog am facut un sumar de urina si urocultura deoarece acuzam dureri in zona genitala, iesindu mi eritrocitele 5 rbc/ul si densitatea 1.025. nu stiu ce inseamna acest lucru. sunt valori normale sau tb sa urmez un tratament pentru infectii urinare. va multumesc.
Mama, in varsta de 60 ani are urmatoarele analize peste valorile normale

Secțiunea: Forum medical

...analize, pentru mama mea in varsta de 60 de ani: bacteriologie-urina: - desitate: 1015 - ph: 5 - leucocite: relativ frecvente - celule epiteliate plate: relativ frecvente - ...normal - bilirubina; negativ biochimie: - tgo: 111 (val normale ui/i 5-35) - tgp: 166.3 (val normale ui/i 0-55) - trigliceride: 227.4 (val normale 35-165 mg/dl) - uree ...normale 120-240 mg/dl) - creatinina serica: 1.2 (val normale 0.6-1.3 mg/dl)
valori analize

Secțiunea: Forum medical

...in urma recoltarii analizelor de laborator mi-au iesit urmatoarele valori ce nu se incadreaza in limite normale: - distributia eritrocitara-rdw - 8,7 % - amilaza - 126 u/l iar la sumarul de urina: - eritrocite - 25 nr/ul - leucocite - 500 nr/ul - ph - 5,5 - sediment urinar: frecvente celule ...
valori analize bebelus

Secțiunea: Forum medical

...recent i-am facut cateva analize de sange, analize de urina si coprocultura. a avut un icter prelungit - 6 saptamani - a vomitat intr-o seara ...sunt bunicelere ; eu m-am uitat pe internet la valorile normale pt analizele pe care le-a facut si ea si multe valori sunt mai mari sau ...
interpretare valori analize

Secțiunea: Forum medical

...recent i-am facut cateva analize de sange, analize de urina si coprocultura. a avut un icter prelungit - 6 saptamani - a vomitat intr-o seara ...sunt bunicelere ; eu m-am uitat pe internet la valorile normale pt analizele pe care le-a facut si ea si multe valori sunt mai mari sau ...
valori analize medicale

Secțiunea: Forum medical

...facute, am urmatoarele rezultate care nu sunt cuprinse in valorile normale:hematologie vsh 3mm/h (vn=6 - 11) examen urina ph 5 (vn 5,8 - 6,0), urobilinogen usor marit leucocite 1/camp celele epiteliale rare mucus prezent sange: proteine ...
Hemoleucograma-valori ingrijoratoare

Secțiunea: Forum medical

...67 creatinina serica 1.9 acid uric 12.2 colesterol 222 ldl colesterol 132.74 fier 24.3 sumar urina leucocite 75 sediment urinar. epitelii plate rare. leucocite frecvente. cristale de acid uric frecvente. as vrea sa imi spuneti ...analizele au fost facute cand tata era putin gripat. ce valori trebuie sa aiba eritrocitele sau hemoglobina, hematrocritul sa semnaleze instalarea cancerului. este neaparat obligatoriu ca leucocitele din sange sa fie in afara valorilor normale ca sa fie semnal de cancer? dar leucocitele din urina pot si ele semanla asa ...
neutrofile si limfocite -valori anormale

Secțiunea: Forum medical

...rinichi, mi-am facut analizele de sange. au iesit cu valori anormale urmatoarele: neu% neitrofile 42,30 (val normale 50-75) lym% limfocite 47,50 (val normale 20-45) si mi-a mai iesit in sumarul de urina glucoza cu valoarea 10. in rest toate analizele au valori normale, insa acestea m-au speriat foarte ...
valori anormale analize medicale

Secțiunea: Forum medical

... mi-am facut analize de sange si sumar de urina, iar urmatoarele nu se incadreaza in valorile normale : mcv = 102 mch = 33, 6 calciu ionic = 3, 80 ...
Hemoleucograma valori in afara limitelor

Secțiunea: Forum medical

...20 si am facut recent analizele urmatoare: hemoleucograma, sumar urina si urocultura. sunt ingrijorata deoarece valorile rezultate nu sunt in limitele normale, plus ca am si niste dureri intepatoare in partea inferioara a abdomenului. pentru a fi cat ...
Analize medicale cu valori depasite

Secțiunea: Forum medical

...o rugaminte. am primit azi analizele de sange si urina. am constatat cateva depasiri, si altele la limita superioara. astfel: hematograma: hem=26,7 rdw=17,4 hemoglobina=14 hematocrit=42 (restul intre limitele normale) electroforeza: alfa 2 globuline%=14,2 (restul in limite normale) acid uric seric=8,36 colesterol total=254 ( hdl=55,9 ldl=172) creatinina serica 1,2 uree ...medic trebuie sa apelez? multumesc anticipat. doresc sarbatori fericite la toata lumea.
valori mch si mcv scazut, mchc si plt ridicat la bebelus de 5 luni?

Secțiunea: Forum medical

...va rog sa imi spuneti si mie ce reprezinta valorile mcv -73.3fl( normal intre 85-98), mch-25.8pg(normal intre 31-36), mchc- 35.2g/dl(normal intre 32-35) si plt-409(normal intre 200-400), celelalte se incadreaza in valorile normale, iar la urina densitatea e putin scazuta 1.000g/ml( normal intre 1.015-1.025).multumesc.
Aslo , proteina c si fosfataza alcalina valori mai mari

Secțiunea: Forum medical

...analize , toate celelalte rezultate se incadreaza in limite normale ( electroforeza ,hemoleucograma completa ,hematologie ,vsh ,fibrinogen ,glicemie , uree serica,acid uric seric ,tgp,tgo,bilirubina directa, ...trigliceride, proteine totale, calciu total , calciu ionic,magneziu,sideremie, sumar urina+sediment , urocultura +antibiograma ) dar aslo este marit 400 ( normal 200 ) proteina c ...impartasiti parerea dvs cu privire la rezultatul acestor analize .
SUMAR URINA

Secțiunea: Forum medical

poate sa imi spuna la analiza copilului de 4ani jum.la urina daca este vreo problema.ph 5,5(valori normale intre6-7.4),sg mai mare de 1030(valori normale intre1015-1025),restul sint in regula iar la urocultura arata mai mic de ...
Sumar urina

Secțiunea: Forum medical

ziua.in urma cu o luna am facut un sumar de urina.toate valorile sun in limitele normale, singura valoare mai mare este cea a ph-ului,care este de 7.4.as vrea sa stiu daca ...
hematii in urina

Secțiunea: Forum medical

...o complicati. insa acum cand si-a facut analiza de urina i-a iesit 8-10 hematii/cp si 2-4 leucocite/cp. in rest nu apar modificari iar analiza este buna. analizele de sange sunt bune, valorile ureei si creatininei sunt normale, hemoleucograma are valori normale, totul e bine. el nu are nici un simptom, nu are ...
sumar urina

Secțiunea: Forum medical

...buna! as dori o interpretare la un sumar de urina pentru mama mea. proteine(albumine) - 30 eritrocite -50 leucocite - 258 densitate urinara - 1025 restul se incadreaza in valorile normale. vreau sa mentionez ca mama a fost operata in urma cu doua luni de fibrom uterin, ...
analiza sumara urina

Secțiunea: Forum medical

...dori sa ma ajutati cu interpretarea unor analize la urina: glucoza- norm, sediment urinar-rare epitelii plate, in rest sunt valori normale. nu inteleg ce poate insemna glucoza normal. m-am documentat si stiu ca nu ar trebui ...
rog interpretare analize urina

Secțiunea: Forum medical

...kg. in luna noiembrie, am efectuat niste analize de urina, in urma carora la sumar urina-biochimie toate valorile au fost in limite normale, in schimb, la sediment s-au descoperit: moderat hematii, moderat epitelii plate, rar leucocite.in luna decembrie, ...
Analize urina si urocultura!!

Secțiunea: Forum medical

...avea nevoie de parerea unui specialist. mi-am facut analize la urina si urocultura, cea din urma iesind negativ. ce mi-a iesit rau (nu sunt in limitele normale) sunt : hematii 250 iar rezultatul trebuia sa fie negativ, si densitate 1012 iar valorile normale sunt 1015-1025. la urina- sediment scrie: frecvente celule epiteliale scuamoase, rare ...
270 rezultate. PAGINA: 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 INAINTE ›
Medical Black Friday Medical Black Friday