Dicţionar medical - explicaţii termeni medicali
Vizitarea site-ului implică acceptarea cookies-urilor. Citește mai multe
Boli și afecţiuni Semne și simptome Anatomie și fiziologie Medicamente Proceduri medicale Dicţionar medical

Valorile normale

valorile normale ale tensiunii???

Secțiunea: Forum medical

...multumesc soer sa fie un medic care sa ma lamureasca
sideremie peste valorile normale

Secțiunea: Forum medical

...intr-un an, sideremia (fierul in sange) este crescuta peste valorile normale. anul trecut fierul mi-a iesit dublu fata de valorile normale, iar anul acesta mi-a iesit ...
casa dr house... sunt normale valorile?

Secțiunea: Forum medical

...pt ca e la acelasi medic ca si mine.sunt normale valorile?a facut cumva prea tarziu acest test?care sunt valorile pt 18 saptamini?va multumim amindoua pt promtitudinea ...
Valorile normale ale ERITROCITELOR intr un sumar de urina?

Secțiunea: Forum medical

...1.025. nu stiu ce inseamna acest lucru. sunt valori normale sau tb sa urmez un tratament pentru infectii urinare. va multumesc.
Mama, in varsta de 60 ani are urmatoarele analize peste valorile normale

Secțiunea: Forum medical

...normal - bilirubina; negativ biochimie: - tgo: 111 (val normale ui/i 5-35) - tgp: 166.3 (val normale ui/i 0-55) - trigliceride: 227.4 (val normale 35-165 mg/dl) - uree ...normale 120-240 mg/dl) - creatinina serica: 1.2 (val normale 0.6-1.3 mg/dl)
valorile cabamazepinei in sange

Secțiunea: Forum medical

...dar nu a ajuns inca nici pana acum la valorile normale.acum 2 luni avea 3,71 ,am repetat dupa o luna si are 3,deci i-a scazut.de ce ...
care sunt valorile maxime ale markerilor?

Secțiunea: Forum medical

...luni.pana acum 1 luna totul i-a iesit in limite normale,dar la ultimele analize i-a iesit markerii : ca 15-3 38,8 si ceva marit la o alta analiza ldh 232.va rog mult sa-mi spuneti care sunt valorile maxime pt ca 15-3 ,deoarece pe forumuri am mai citit ca de la 40 in ...
am valorile anti - TPO foarte mari va rog sa-mi spuneti ce inseamna si ce ma sfatuiti sa fac

Secțiunea: Forum medical

...dereglari tiroidiene mai precis boala basedov-graves. de cateva luni valorile tsh-uli si ftt4 imi sunt in limite normale. iata care au fost rezultatele analizelor din martie 2007: anti-tpo 312,7 (<34 valori normale); ft4 20,8 ...
VALORI NORMALE ATPO SI TSH

Secțiunea: Forum medical

...tsh 1.20 vreau sa stiu si eu care sunt valorile normale si daca aceste analize sut bune va multumesc foarte mult
Gusa endemica - valori normale

Secțiunea: Forum medical

...fost diagnosticata cu gusa endemica gradul ii. mentionez ca valorile mele sunt tsh 2,38 şi ft4 - 0,97 (deci valori normale). mi s-a prescris tratamentul cu euthirox pe care l-am luat şi mă simt bine. 1. m-am ...
Valori normale ale glicemiei la copii

Secțiunea: Forum medical

...78, 114,100. va rog frumos sa-mi spuneti care sunt valorile normale ale glicemiei la copii si mai ales daca sunt motive sa ma ingrijorez sau nu. ...
Valori duble decât cele normale. Doresc lamuriri. Mulţumesc!

Secțiunea: Forum medical

...cred că nu e ceva îngrijorător, problematice fiind doar valorile de mai sus, care sunt şi duble (apropo, acum o săptămână făcuse o semi-pareză pe ...la normal, între 13 şi 16 !) mulŢumesc anticipat !
Trombocit valori normale

Secțiunea: Dicționar

...sangvine) este un element al patului vascular foarte important. valorile normale sunt cuprinse intre 150. 000-450. 000/mm3 (milimetru cub).
Analiza spermei (spermograma) - Spermatozoidul

Secțiunea: Anatomie și fiziologie

...variabile. azoospermia: absenta spermatozoizilor in ejaculat. aspermia: lipsa ejacularii. valorile normale ale parametrilor spermei stabilite in 1992 de catre organizatia mondiala a sanatatii, folositi in ...
Lichidul cefalorahidian - Meningele

Secțiunea: Anatomie și fiziologie

...poate identifica microorganismul care a cauzat infectia. [3] rezultatele normale la analiza lcr variaza, in general, dupa cum urmeaza:- presiunea – 70-180 mm h2o- aspect ...0-5- eritrocite lcr – 0   trebuie mentionat faptul ca valorile normale pot varia usor de la un laborator la altul si se recomanda sfatul ...
Homeostazia corpului uman

Secțiunea: Anatomie și fiziologie

...aceasta schimbare va determina scaderea presiunii singelui la valorile normale. invers se va intimpla cind presiunea singelui va scadea si va determina vasoconstrictie. un ...
Sângele

Secțiunea: Anatomie și fiziologie

...meq/l şi participă la menţinerea echilibrului acido-bazic în limite normale. elementele figurate ale sângelui elementele figurate ale sângelui sunt reprezentate de: hematii; ...la adulţi de 6.000-8.000 leucocite/mmc, iar în cazul nou-născuţilor valorile pot ajunge şi până la 12.000-20.000 leucocite/mmc, iar la sugari la 9.000-12.000/mmc. [[anatomie:anatomie_143_73.jpg]]pot apare modficări ...
Tetanie

Secțiunea: Boli și afecțiuni

...concentratia ionilor si excitabilitate este empirica. ecuatia loebb arata valorile urmatorilor ioni de na+, k+, oh- sunt crescute, ceea ce determina si o crestere a ...ionic. de asemenea, valorea magneziului (mg) este scazuta; valorile normale ale acestuia sunt cuprinse in intervalu 1,7-2mg%. in timp ce ionul de hidrogen (h+) scazut, ...
Sindromul Q-T lung

Secțiunea: Boli și afecțiuni

...medicul poate observa o modificare a acestuia fata de valorile normale de referinta (in special prelungirea intervalului q-t), lucru ce semnifica o tulburare a conducerii impulsului ...
Hipotonia oculara

Secțiunea: Boli și afecțiuni

...peretilor globului ocular se defineste prin termenul de oftalmotonus. valorile normale ale acesteia variaza intre 10-21 mm hg. sindromul de hipotonie oculara este dat de scaderea ...
587 rezultate. PAGINA: 12 3 4 ..... 27 28 29 30 INAINTE ›
ROmedic a implinit 10 ani ROmedic a implinit 10 ani