Dicţionar medical - explicaţii termeni medicali
Vizitarea site-ului implică acceptarea cookies-urilor. Citește mai multe
Boli și afecţiuni Semne și simptome Anatomie și fiziologie Medicamente Proceduri medicale Dicţionar medical

Varsta a doua

Varsta a doua este varsta copiilor de la 3 pana la 6 ani impliniti.

Intrebari frecvente despre operatiile estetice - Chirurgie estetica

Secțiunea: Ghid de sănătate

...se selecteaza implanturile mamare si ce garantie au? exista doua tipuri majore de implanturi mamare: implanturi cu silicon si implanturi saline.marimea implantului depinde de marimea ...pe care le puteti citi in articolul  riscurile chirurgiei estetice.
Radiatiile solare - Protectie solara

Secțiunea: Ghid de sănătate

...unanim. acest tip de cancer de piele este de doua feluri: bazocelular si pavimentos (80% din tipurile de cancer de piele nemelanomatos). melanom malign - ...in situatii de expunere prelungita si repetata la radiatii solare.
Bronzul - riscurile expunerii la soare - Protectie solara

Secțiunea: Ghid de sănătate

...derm. in functie de grosimea tegumentului se diferentiaza doua categorii- tegument subtire (paros, acoperind cea mai mare parte a corpului) si tegument gros ...constant, pentru a putea intretine acest minunat dar numit sanatate!
Anxietatea dentara - Vizita la stomatolog

Secțiunea: Ghid de sănătate

...etc. * sedarea constienta si anestezia generala - sunt doua tipuri de sedare utilizate in general pentru interventii si proceduri mai complicate ; diferenta dintre ...va poate explica si ajuta sa eliminati aceste ganduri negative.
Brahioplastie - lifting al bratelor - Estetica siluetei

Secțiunea: Ghid de sănătate

...realizare a brahioplastiei folosind un mulaj/ tipar de-a lungul ultimelor doua decade au fost dezvoltate diverse tehnici de corectare a lipodistrofiei si laxitatii tegumentare de la ...pielii si pentru a putea restaura forma naturala a axilei.
Epidemii celebre

Secțiunea: Ghid de sănătate

...că astfel de episoade nefaste nu se vor mai repeta.
Ce e normal la nou-nascut - Nou-nascut

Secțiunea: Ghid de sănătate

...inchisa la culoare si lipicioasa, numita meconiu. in a doua sau a treia zi nou-nascutul elimina materie fecala de culoare verzuie sau maronie, iar in ...mic, nu il zguduiti niciodata - puteti produce leziuni cerebrale!
Lifting-ul sprancenelor - Estetica fetei

Secțiunea: Ghid de sănătate

...mici, comparativ cu procedura traditionala de lifting.prin intermediul celor doua incizii de dimensiuni mici, medicul chirurg are posibilitatea de a elibera conexiunile fibroase ale sprancenei ...7-14 zile reluarea activitatilor sportive: 14-21 zile
Accesele de furie la copiii mici - Educatia copilului mic

Secțiunea: Ghid de sănătate

...ce altii au rareori aceste izbucniri. acest comportament are doua motivatii de baza: manipularea si frustrarea. in primul caz, copilul doreste sa obtina ceva de ...familie, psiholog, psihiatru) pentru o evaluare si un diagnostic diferential.
Liposuctia - beneficii sau nu? - Estetica siluetei

Secțiunea: Ghid de sănătate

...reprezinta o tehnica de baza pentru oricare dintre cele doua aspecte: subtierea anumitor trasaturi sau augmentarea altora (transfer autolog de grasime) . durabilitatea rezultatelor avantajul ...ar fi diminuate, imbunatatind starea generala de sanatate a organismului.
Semne de infertilitate la femei - indicatori de infertilitate feminina - Infertilitate

Secțiunea: Ghid de sănătate

...orice tulburare/ intrerupere a cicului menstrual (periaoda scursa intre doua menstre) poate cauza probleme de fertilitate si complicatii ovulatorii: anovulatie (neeliberarea ovulelor chiar daca menstra ...lichidului cervical (cu rol in transportul ovulului catre tuburile fallopiene).
Lista completă de intervenții în chirurgia plastică - Chirurgie plastica

Secțiunea: Ghid de sănătate

...chirurgia plastica poate fi clasificata in doua mari categorii: chirurgia reconstructiva - corecteaza defecte si anormalitati ale organismului ... injectarile cu colagen sau grasime (in vederea intineririi faciale)
Tipuri de sex - sex ocazional sau angajament? - Educatie sexuala pentru cuplu

Secțiunea: Ghid de sănătate

...emotionala. unii catalogheaza sex ocazional si actul sexual dintre doua persoane care se cunosc de mai putin de 2 saptamani. iata care sunt insa caracteristicile ...(preferinta pentru unicitatea exemplarului calitate cucerit decat pentru popularea globala).
Influenta alimentatiei asupra dezvoltarii acneei - Ingrijire piele

Secțiunea: Ghid de sănătate

...imbunatati puseele de acnee. studiul australienilor a implicat doua grupuri de tineri, femei si barbati, cu varste intre 15 si 25 de ani. ...completa cu produsele care contin nutrientii benefici mentionati mai sus.
Implant de par - transplantul de par - Ingrijire par

Secțiunea: Ghid de sănătate

...tesuturilor. daca oricare dintre aceste traume au loc, exista doua optiuni pentru persoanele in cauza. prima implica chirurgia (rezectia zonei vatamate prin reductia scalpului ...poate conduce o noua cadere a parului din zona implantata.
Marirea sanilor cu implanturi mamare - Mamoplastia de augmentare - Estetica sanilor

Secțiunea: Ghid de sănătate

...infiltrare a bacteriilor; necesita o a doua incizie pentru indepartarea sau inlocuirea implantului; incizia transaxilara (la subrat) ...de a mari volumul sanilor cu una sau doua cupe
Antiinflamatoare naturale - alimente cu rol antiinflamator - Alimentația la sportivi

Secțiunea: Ghid de sănătate

...aparare, actioneaza pana la 7 ore- macrofage- sunt a doua linie de aparare si actioneaza cateva luni8. ultimul proces este de indepartare a celulelor vatamate, ...ce consuma alcool au un risc mai mare de guta.
Cei sapte ani de acasa sau creuzetul familiei - Educatia copilului

Secțiunea: Ghid de sănătate

...de opt luni, caruia i se cere sa suprapuna doua cuburi, noteaza modul in care acesta interactioneaza cautand reactiile parintelui, testeaza si urmeaza indicatiile, apoi ...a fi mentor si antrenor in dezvoltarea inteligentei copilului sau.
Estetica genitala

Secțiunea: Ghid de sănătate

...traditii antice, faraonice, pana cand in urma decesului a doua fetite de 12 si 13 ani, in 2007, s-a votat o lege de interzicere a ...a-si imbunatati propria imagine despre sine indiferent de opinia celorlalti?
Fantezii sexuale - Educatie sexuala pentru cuplu

Secțiunea: Ghid de sănătate

...evolutia comportamentului sexual. un punct comun al fanteziilor celor doua sexe este fantezia supunerii sexuale, desi barbatii au tendinta de a avea fantezii legate de ...fantezii (pornografie, comunicare interactiva pe roluri, camere de chat) .  
1183 rezultate. PAGINA: 1 2 3 4 ..... 26272829303132 ..... 57 58 59 60 INAINTE ›