Dicţionar medical - explicaţii termeni medicali
Vizitarea site-ului implică acceptarea cookies-urilor. Citește mai multe
Boli și afecţiuni Semne și simptome Anatomie și fiziologie Medicamente Proceduri medicale Dicţionar medical

Boala congenitala

Boala congenitala-boala cu care se naste copilul si care paote fi ereditara sau netransmisa ereditar.

Boala congenitala a epifizelor punctate

Secțiunea: Dicționar

...Boala congenitala a epifizelor punctate-sintagma medicala sinonima cu condrodisplazie punctata.
hidrocefalie congenitala

Secțiunea: Forum medical

...am un baietel de 1 ani care are hidrocefalie congenitala ,leziune cerebrala perinatala.as vrea sa stiu cat de grav e Boala ,si ce sanse are sa aiba o viata cat de cat normala?
hidrocefalie congenitala

Secțiunea: Forum medical

...am un baietel de 1 ani care are hidrocefalie congenitala, leziune cerebrala perinatala. as vrea sa stiu cat de grav e Boala, si ce sanse ...operat ca a zis ca 60% din creier nu functionaza.
hipercolesterlemia congenitala

Secțiunea: Forum medical

...am 38 ani, am hipercolesterolemie congenitala, imi "stapanesc" Boala, luand tratamentul corespunzator. dar problema este pentru copiii mei (8 si 12 ...idei pt problema pe care o am cu copiii. va multumesc
paralizie congenitala de n IV

Secțiunea: Forum medical

...si 4 luni care a fost diagnostica cu paralizie congenitala de n iv. as vrea va rog frumos, daca i-mi puteti spune, daca aceasta Boala este ...acelasi diagnostic). multumesc frumos, daca ma poate cineva ajuta va rog.
Analgezie congenitala indusa.

Secțiunea: Forum medical

...se poate induce o Boala, mai ales analgezia congenitala, adica sa fiu incapabil sa simt durerea.aceasta Boala avand legatura cred ca cu perceperea ...operatie dar as dori sa stiu parerea profesionistilor. multumesc! o zi buna.
Diagnostic:Pneumonie congenitala

Secțiunea: Forum medical

...3900g si a fost diagnosticat la nastere cu pneumonie congenitala!a facut tratament cu antibiotic timp de 14 zile si i-au fost din nou facute analize ... va multumesc anticipat!
Diagnostic:Pneumonie congenitala

Secțiunea: Forum medical

...3900g si a fost diagnosticat la nastere cu pneumonie congenitala!a facut tratament cu antibiotic timp de 14 zile si i-au fost din nou facute analize ...ori prea repede ori mai greu,sunt foarte nelinistita! va multumesc anticipat!
Miopatia Congenitala Multicore.

Secțiunea: Forum medical

...mica introducere, si dupa ce netu-mi spuse ca miopatia congenitala multicore este o Boala f. rara as dori: 1) sa stiu/cunosc un doctor capabil sa ma ...ca nu; dar asa...pt. interesul meu/si al altora stintific). va multumesc.
Surditatea congenitală

Secțiunea: Boli și afecțiuni

...este eficientă, implantul cohlear fiind de obicei recomandat. [6]
Ptoza palpebrală congenitală - Blefaroptoza congenitală

Secțiunea: Boli și afecțiuni

...vizuale şi la apariţia durerilor de cap, în regiunea frontală.
Sindromul Menkes

Secțiunea: Boli și afecțiuni

...a primi informaţii legate de existenţa sau transmiterea genei.
Aleucie congenitala

Secțiunea: Dicționar

...aleucie congenitala- reprezinta Boala caracterizata prin deficit imunitar, agranulocitoza cu leucocite si hematii normale, timusul fiind hipoplazic. ...determinata de afectarea celulei susa reticulare si este autozomal recesiva.
Fragilitate osoasa congenitala

Secțiunea: Dicționar

...chirurgicala a oaselor deformate. sinonime - Boala lobstein, fragilitate osoasa congenitala, Boala oaselor de sticla, osteopsatiroza.
Amauroza congenitala Leber

Secțiunea: Dicționar

...amauroza congenitala leber-sinonim Boala alstrom-leber-nevrita optica retrobulbara cu transmitere ereditara legata de sex.
Acidurie hidroxibutirica congenitala

Secțiunea: Dicționar

...acidurie hidroxibutirica congenitala-sau Boala smith-strang care descrie un deficit enzimatic congenital caracterizat de prezenta acidului hidroxibutiric in urina, iar clinic este insotita de encefalopatie, intarziere psihomotorie si hipotonie musculara.
Luxatie congenitala a soldului

Secțiunea: Dicționar

...luxatia congenitala a soldului reprezinta o malformatie a articulatiei coxofemurale caracterizata prin faptul ca ceea ce se ...sau radiografice foarte regulate pentru a verifica eficacitatea aparatajelor folosite.
Insensibilitatea congenitală la durere cu anhidroză

Secțiunea: Boli și afecțiuni

...contextul in care efectueaza regulat si frecvent consultații medicale.
Sindromul Moebius

Secțiunea: Boli și afecțiuni

...aceasta conditie ar putea fi agenezia sau hipoplazia congenitala a nucleilor nervilor cranieni. unele simptome asociate cu sindromul pot fi determinate de dezvoltarea ...pacientii cu afectare mai putin extinsa neurologica. (5) (3)
Displazia congenitala de sold

Secțiunea: Boli și afecțiuni

...displazia de sold poate fi traumatica sau congenitala. definitia displaziei de dezvoltare a soldului este inca controversata. tipic, termenul de displazie de sold ...necesara proceduri secundare pentru a obtine reducerea prognosticul se inrautateste.
394 rezultate. PAGINA: 12 3 4 ..... 17 18 19 20 INAINTE ›