Boala congenitala

Boala congenitala-boala cu care se naste copilul si care paote fi ereditara sau netransmisa ereditar.

Boala congenitala a epifizelor punctate

Secțiunea: Dicționar

...Boala congenitala a epifizelor punctate-sintagma medicala sinonima cu condrodisplazie punctata.
hidrocefalie congenitala

Secțiunea: Forum medical

...am un baietel de 1 ani care are hidrocefalie congenitala, leziune cerebrala perinatala.as vrea sa stiu cat de grav e Boala, si ce sanse are sa aiba o viata cat de cat normala?
hidrocefalie congenitala

Secțiunea: Forum medical

...am un baietel de 1 ani care are hidrocefalie congenitala, leziune cerebrala perinatala. as vrea sa stiu cat de grav e Boala, si ce sanse ...operat ca a zis ca 60% din creier nu functionaza.
hipercolesterlemia congenitala

Secțiunea: Forum medical

...am 38 ani, am hipercolesterolemie congenitala, imi "stapanesc" Boala, luand tratamentul corespunzator. dar problema este pentru copiii mei (8 si 12 ...idei pt problema pe care o am cu copiii. va multumesc
paralizie congenitala de n IV

Secțiunea: Forum medical

...si 4 luni care a fost diagnostica cu paralizie congenitala de n iv. as vrea va rog frumos, daca i-mi puteti spune, daca aceasta Boala este ...acelasi diagnostic). multumesc frumos, daca ma poate cineva ajuta va rog.
Analgezie congenitala indusa.

Secțiunea: Forum medical

...daca se poate induce o Boala, mai ales analgezia congenitala, adica sa fiu incapabil sa simt durerea.aceasta Boala avand legatura cred ca cu perceperea durerii ...operatie dar as dori sa stiu parerea profesionistilor. multumesc! o zi buna.
Diagnostic:Pneumonie congenitala

Secțiunea: Forum medical

...3900g si a fost diagnosticat la nastere cu pneumonie congenitala!a facut tratament cu antibiotic timp de 14 zile si i-au fost din nou facute analize ...repede ori mai greu, sunt foarte nelinistita! va multumesc anticipat!
Diagnostic:Pneumonie congenitala

Secțiunea: Forum medical

...3900g si a fost diagnosticat la nastere cu pneumonie congenitala!a facut tratament cu antibiotic timp de 14 zile si i-au fost din nou facute analize ...prea repede ori mai greu, sunt foarte nelinistita! va multumesc anticipat!
Miopatia Congenitala Multicore.

Secțiunea: Forum medical

...mica introducere, si dupa ce netu-mi spuse ca miopatia congenitala multicore este o Boala f. rara as dori: 1) sa stiu/cunosc un doctor capabil sa ma ...ca nu; dar asa...pt. interesul meu/si al altora stintific). va multumesc.
Surditatea congenitală

Secțiunea: Boli și afecțiuni

...este eficientă, implantul cohlear fiind de obicei recomandat. [6]
Sindromul Menkes

Secțiunea: Boli și afecțiuni

...a primi informaţii legate de existenţa sau transmiterea genei.
Ptoza palpebrală congenitală - Blefaroptoza congenitală

Secțiunea: Boli și afecțiuni

...vizuale şi la apariţia durerilor de cap, în regiunea frontală.
Aleucie congenitala

Secțiunea: Dicționar

...aleucie congenitala- reprezinta Boala caracterizata prin deficit imunitar, agranulocitoza cu leucocite si hematii normale, timusul fiind hipoplazic. ...determinata de afectarea celulei susa reticulare si este autozomal recesiva.
Fragilitate osoasa congenitala

Secțiunea: Dicționar

...chirurgicala a oaselor deformate. sinonime - Boala lobstein, fragilitate osoasa congenitala, Boala oaselor de sticla, osteopsatiroza.
Amauroza congenitala Leber

Secțiunea: Dicționar

...amauroza congenitala leber-sinonim Boala alstrom-leber-nevrita optica retrobulbara cu transmitere ereditara legata de sex.
Acidurie hidroxibutirica congenitala

Secțiunea: Dicționar

...acidurie hidroxibutirica congenitala-sau Boala smith-strang care descrie un deficit enzimatic congenital caracterizat de prezenta acidului hidroxibutiric in urina, iar clinic este insotita de encefalopatie, intarziere psihomotorie si hipotonie musculara.
Luxatie congenitala a soldului

Secțiunea: Dicționar

...luxatia congenitala a soldului reprezinta o malformatie a articulatiei coxofemurale caracterizata prin faptul ca ceea ce se ...sau radiografice foarte regulate pentru a verifica eficacitatea aparatajelor folosite.
Insensibilitatea congenitală la durere cu anhidroză

Secțiunea: Boli și afecțiuni

...contextul in care efectueaza regulat si frecvent consultații medicale.
Sindromul Moebius

Secțiunea: Boli și afecțiuni

...aceasta conditie ar putea fi agenezia sau hipoplazia congenitala a nucleilor nervilor cranieni. unele simptome asociate cu sindromul pot fi determinate de dezvoltarea ...pacientii cu afectare mai putin extinsa neurologica. (5) (3)
Displazia congenitala de sold

Secțiunea: Boli și afecțiuni

...displazia de sold poate fi traumatica sau congenitala. definitia displaziei de dezvoltare a soldului este inca controversata. tipic, termenul de displazie de sold ...necesara proceduri secundare pentru a obtine reducerea prognosticul se inrautateste.
421 rezultate. PAGINA: 12 ..... 21 22 Înainte ›
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK