Clostridium perfringens

E451(ii)

» Secțiunea: Dicționar

...componente ale lantului respirator al bacteriilor patogene (Enterobacteriaceae, Bacilus, Clostridium perfringens, Streptococus, Micrococcus, Stapylococcus, Pseudomonas). Sarurile de topire sunt compusi care determina dispersarea proteinelor din branzeturi si sunt alcatuite ...branzei topite consistenta, tartinabilitate, elasticitate. Nu se recomanda consumul frecvent.
E451(i)

» Secțiunea: Dicționar

...componente ale lantului respirator al bacteriilor patogene (Enterobacteriaceae, Bacilus, Clostridium perfringens, Streptococus, Micrococcus, Stapylococcus, Pseudomonas). Sarurile de topire sunt compusi care determina dispersarea proteinelor din branzeturi si sunt alcatuite ...branzei topite consistenta, tartinabilitate, elasticitate. Nu se recomanda consumul frecvent.
E452(iv)

» Secțiunea: Dicționar

...componente ale lantului respirator al bacteriilor patogene (Enterobacteriaceae, Bacilus, Clostridium perfringens, Streptococus, Micrococcus, Stapylococcus, Pseudomonas). Sarurile de topire sunt compusi care determina dispersarea proteinelor din branzeturi si sunt alcatuite ...branzei topite consistenta, tartinabilitate, elasticitate. Nu se recomanda consumul frecvent.
E452(ii)

» Secțiunea: Dicționar

...componente ale lantului respirator al bacteriilor patogene (Enterobacteriaceae, Bacilus, Clostridium perfringens, Streptococus, Micrococcus, Stapylococcus, Pseudomonas). Sarurile de topire sunt compusi care determina dispersarea proteinelor din branzeturi si sunt alcatuite ...branzei topite consistenta, tartinabilitate, elasticitate. Nu se recomanda consumul frecvent.
E452(i)

» Secțiunea: Dicționar

...componente ale lantului respirator al bacteriilor patogene (Enterobacteriaceae, Bacilus, Clostridium perfringens, Streptococus, Micrococcus, Stapylococcus, Pseudomonas). Sarurile de topire sunt compusi care determina dispersarea proteinelor din branzeturi si sunt alcatuite ...branzei topite consistenta, tartinabilitate, elasticitate. Nu se recomanda consumul frecvent.
E450(ii)

» Secțiunea: Dicționar

...componente ale lantului respirator al bacteriilor patogene (Enterobacteriaceae, Bacilus, Clostridium perfringens, Streptococus, Micrococcus, Stapylococcus, Pseudomonas). Sarurile de topire sunt compusi care determina dispersarea proteinelor din branzeturi si sunt alcatuite ...consistenta, tartinabilitate, elasticitate. Nu se recomanda consumul frecvent de E450.
E452(iii)

» Secțiunea: Dicționar

...componente ale lantului respirator al bacteriilor patogene (Enterobacteriaceae, Bacilus, Clostridium perfringens, Streptococus, Micrococcus, Stapylococcus, Pseudomonas). Sarurile de topire sunt compusi care determina dispersarea proteinelor din branzeturi si sunt alcatuite ...branzei topite consistenta, tartinabilitate, elasticitate. Nu se recomanda consumul frecvent.
E341

» Secțiunea: Dicționar

...componente ale lantului respirator al bacteriilor patogene (Enterobacteriaceae, Bacilus, Clostridium perfringens, Streptococus, Micrococcus, Stapylococcus, Pseudomonas). Sarurile de topire sunt compusi care determina dispersarea proteinelor din branzeturi si sunt alcatuite ...consistenta, tartinabilitate, elasticitate. Nu se recomanda consumul frecvent de E341.
E339

» Secțiunea: Dicționar

...E339 sau folat de sodiu este un antioxidant natural mineral. Sanatatea sistemului osos depinde de raportul dintre fosfor si calciu. Cantitatea mare de ...componente ale lantului respirator al bacteriilor patogene (Enterobacteriaceae, Bacilus, Clostridium perfringens, Streptococus, Micrococcus, Stapylococcus, Pseudomonas). Sarurile de topire sunt compusi care determina dispersarea proteinelor din branzeturi si sunt alcatuite ...consistenta, tartinabilitate, elasticitate. Nu se recomanda consumul frecvent de E339.
E340

» Secțiunea: Dicționar

...componente ale lantului respirator al bacteriilor patogene (Enterobacteriaceae, Bacilus, Clostridium perfringens, Streptococus, Micrococcus, Stapylococcus, Pseudomonas). Sarurile de topire sunt compusi care determina dispersarea proteinelor din branzeturi si sunt alcatuite ...consistenta, tartinabilitate, elasticitate. Nu se recomanda consumul frecvent de E340.
E343

» Secțiunea: Dicționar

...E343 sau folat de sodiu este un antioxidant natural mineral. Sanatatea sistemului osos depinde de raportul dintre fosfor si calciu. Cantitatea mare de ...componente ale lantului respirator al bacteriilor patogene (Enterobacteriaceae, Bacilus, Clostridium perfringens, Streptococus, Micrococcus, Stapylococcus, Pseudomonas). Sarurile de topire sunt compusi care determina dispersarea proteinelor din branzeturi si sunt alcatuite ...consistenta, tartinabilitate, elasticitate. Nu se recomanda consumul frecvent de E343.
E450(iv)

» Secțiunea: Dicționar

...componente ale lantului respirator al bacteriilor patogene (Enterobacteriaceae, Bacilus, Clostridium perfringens, Streptococus, Micrococcus, Stapylococcus, Pseudomonas). Sarurile de topire sunt compusi care determina dispersarea proteinelor din branzeturi si sunt alcatuite ...consistenta, tartinabilitate, elasticitate. Nu se recomanda consumul frecvent de E450.
E450(i)

» Secțiunea: Dicționar

...componente ale lantului respirator al bacteriilor patogene (Enterobacteriaceae, Bacilus, Clostridium perfringens, Streptococus, Micrococcus, Stapylococcus, Pseudomonas). Sarurile de topire sunt compusi care determina dispersarea proteinelor din branzeturi si sunt alcatuite ...consistenta, tartinabilitate, elasticitate. Nu se recomanda consumul frecvent de E450.
E450(v)

» Secțiunea: Dicționar

...componente ale lantului respirator al bacteriilor patogene (Enterobacteriaceae, Bacilus, Clostridium perfringens, Streptococus, Micrococcus, Stapylococcus, Pseudomonas). Sarurile de topire sunt compusi care determina dispersarea proteinelor din branzeturi si sunt alcatuite ...consistenta, tartinabilitate, elasticitate. Nu se recomanda consumul frecvent de E450.
E450(iii)

» Secțiunea: Dicționar

...componente ale lantului respirator al bacteriilor patogene (Enterobacteriaceae, Bacilus, Clostridium perfringens, Streptococus, Micrococcus, Stapylococcus, Pseudomonas). Sarurile de topire sunt compusi care determina dispersarea proteinelor din branzeturi si sunt alcatuite ...consistenta, tartinabilitate, elasticitate. Nu se recomanda consumul frecvent de E450.
E450(vi)

» Secțiunea: Dicționar

...componente ale lantului respirator al bacteriilor patogene (Enterobacteriaceae, Bacilus, Clostridium perfringens, Streptococus, Micrococcus, Stapylococcus, Pseudomonas). Sarurile de topire sunt compusi care determina dispersarea proteinelor din branzeturi si sunt alcatuite ...consistenta, tartinabilitate, elasticitate. Nu se recomanda consumul frecvent de E450.
1 2


Mai multe despre Clostridium perfringens (căutare avansată)